Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Πρonγεiται με 28% η Λεπέv... Στρoφή προς τον Eθvικισμo ! ! !

Αυτα δεν θα τα πουνε στα καναλια μας τα "δημοκρατικα"...



Ο εθνικισμός στην Γαλλία ισχυροποιείται και αναμένεται να αναδειχθεί κυρίαρχη δύναμη στις ευρωεκλογές της της 9ης Ιουνίου του 2024. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Les Echos», το κόμμα Εθνικός Συναγερμός της Μαρίν Λεπέν προηγείται συγκεντρώνοντας ποσοστό 28%.

Επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι ο γραμματέας του Εθνικού Συναγερμού, Ζορντάν Μπαρντελά.

Η προεδρική πλειοψηφία του Εμανουέλ Μακρόν, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου δεν είναι ακόμη γνωστός, εμφανίζεται να συγκεντρώνει το 19% των προθέσεων ψήφου.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει με 9% το Σοσιαλιστικό κόμμα, ενώ ακολουθούν τα κόμματα των Οικολόγων και των Ρεπουμπλικάνων με 8% το καθένα. Ποσοστό 7% εμφανίζονται να έχουν το επίσης ακροδεξιό κόμμα του Ερίκ Ζεμούρ, με επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου την ανιψιά της Λεπέν, η Μαριόν Μαρεσάλ.

Επίσης 7% παίρνει και η Ανυπότακτη Γαλλία του Ζαν Λυκ Μελανσόν, ενώ περί το 3% θα κυμανθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate