Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ivδαλμα στο Πακιστάv έχει γίνει πλέov ο Aδωvις...

Τι περιμενατε απ αυτον τον nλιθιo που ψnφισατε;



Έπειτα από την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού Sohrab μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα αναμορφωτή υπουργό εργασίας, ακολούθησε δημοσίευμα στο Associated Press του Πακιστάν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα ανοίγει θέσεις εργασίας για πακιστανούς εργάτες!

Το δημοσίευμα του πακιστανικού αποθεώνει τον Άδωνι
Δεκάδες εκατομμύρια Πακιστανοί που διάβασαν την συγκεκριμένη είδηση, πλέον πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Ετοιμάζουν βαλίτσες, σακούλες, σαγιονάρες, ότι έχει ο καθένας, για να έλθουν στη Γη της Επαγγελίας!

Πριν από λίγο μάλιστα, ο υπουργός ανάρτησε και βίντεο εικονικής πραγματικότητας, όπου το Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί και διαθέτει και καζίνο. Πριν από λίγους μήνες ο όμιλος Λάτση είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να νομοθετήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα έλλειψης εργατών που κρατούσε πίσω το έργο.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Είναι τέτοια η δημοφιλία του Άδωνι στο Πακιστάν, που εάν κατέβει στις εκλογές, θα καεί το Ισλαμαμπάντ…

Προστατευθειτε από λοιμώξεις και στρεπτόκοκκο μέσα στις γιορτές...

Αφου δεν λεει να μπολιαστουμε ας τον ακουσουμε...



Όπως τονίζει ο Αναστάσιος Δ. Χατζής, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής – Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, πρώην Μέλος ΔΣ του ΙΣΑ, «το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφονται αυξημένα κρούσματα ιώσεων του αναπνευστικού ενώ έχουν εντοπιστεί περιστατικά της νέας υποπαραλλαγής της Όμικρον, JN 1,με υψηλό καθημερινό αριθμό διασωληνωμένων και θανάτων. Αν και ο τρόπος μετάδοσης παραμένει ο ίδιος (με τα σταγονίδια από την ομιλία, το φτάρνισμα και τον βήχα), παρατηρείται πολύ συχνά συγχρωτισμός χωρίς μάσκα».

Ο ίδιος επισημαίνει τη σημασία της καλής υγιεινής των χεριών και τόνισε ότι «φαίνεται ότι η μέχρι τώρα ανταπόκριση των πολιτών στον επανεμβολιασμό έναντι του SARS-CoV2 παραμένει πολύ χαμηλή».

Ο κ. Χατζής εξηγεί στη συνέχεια πώς θα κάνουμε με ασφάλεια γιορτές και πώς θα προστατευθούμε από λοιμώξεις, στρεπτόκοκκο αλλά και ατυχήματα:

Αντιμετώπιση των λοιμώξεων

Δυστυχώς αρκετός κόσμος εξακολουθεί να ακολουθεί λάθος αντιμετώπιση της λοίμωξης, είτε αποφεύγοντας τα αντιϊκά φάρμακα, είτε λαμβάνοντας αντιβιοτικά, που δεν έχουν καμιά δράση πάνω στους ιούς.

Ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος αντιγριπικός εμβολιασμός φαίνεται ότι έχει γίνει συνείδηση για τον κόσμο, κάτι που όμως θα πρέπει να γίνει και για τον κορωνοϊό. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα εμβόλια (έναντι του πνευμονιοκόκκου, του έρπητα ζωστήρα κλπ), τα οποία θα πρέπει να κάνουμε.

Στρεπτόκοκκος Α

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει ο πρόσφατος θάνατος παιδιού, με διεισδυτική λοίμωξη από στρεπτόκοκκο Α.

Οι οδηγίες είναι σαφείς: αν ένα παιδί εμφανίσει υψηλό πυρετό με όποια συνοδά συμπτώματα, θα πρέπει οι γονείς του να επικοινωνήσουν με τον παιδίατρο τους. Εκείνος θα εξετάσει το παιδί, θα κάνει κατά την κρίση του το strept-test και θα καθορίσει τη φαρμακευτική αγωγή. Συνιστάται επί πλέον συχνή ενημέρωση, για την κατάσταση του παιδιού και επανεξέτασή του.

Υγιεινή του χώρου

Θα πρέπει συνολικά να φροντίσουμε για την υγιεινή του χώρου και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Το κάπνισμα, για παράδειγμα που ούτως ή άλλως είναι βλαπτικό σε κλειστό χώρο, αυξάνει και την πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ατυχήματα

Η υπερβολική ταχύτητα, είτε μέσα στις πόλεις, είτε σε μικρούς – επαρχιακούς δρόμους, η παραβίαση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, μαζί με την κατανάλωση αλκοόλ, συμβάλλουν στην αύξηση τόσο της συχνότητας όσο και της σοβαρότητας των ατυχημάτων. Επί πλέον η αύξηση της κυκλοφορίας ηλεκτρικών πατινιών, τα οποία αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ευθύνεται για κάποια θανατηφόρα ατυχήματα.

Διατροφή

Μη ξεχνάμε τις διατροφικές συνήθειες, που αυτές τις μέρες αποτελούν μέρος της γιορτής και της διασκέδασης. Η πολυφαγία, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα αυτών που έχουν ήδη κάποια υποκείμενα προβλήματα υγείας, όπως παχυσαρκία, χρόνια πνευμονοπάθεια ή καρδιοπάθεια κλπ.

Ψυχική υγεία

Συναισθηματικές διαταραχές που προκαλεί η μοναξιά, η φτώχεια, το πένθος κλπ, επιτείνονται αυτές τις γιορτινές μέρες και οδηγούν στην πολυφαγία, στην υπερβολική χρήση αλκοόλ, στα ηρεμιστικά, ακόμη και στις απόπειρες αυτοκτονίας.

Η οργανωμένη πολιτεία, η τοπική κοινωνία, οι Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, οι εθελοντικές οργανώσεις, ακόμη και οι ίδιοι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους.


πηγη

Εκανε DNA τεστ και αvακάλυψε ότι είναι απoγovoς των Aρxαiωv Mακεδόvωv...

Και ποσοι αλλοι που δεν το ξερουν ειναι σαν αυτην...



Δεν το περίμενε, αλλά ενώ η σύγχρονη γενετική της το επιβεβαίωσε, άρχισε να της φαίνεται όλο και πιο λογικό… Η Elena Jalikova, με καταγωγή από περιοχή του Τατζικιστάν, στο DNA τεστ που έκανε, ανακάλυψε ότι από την πλευρά του πατέρα της, κατάγεται από τον ελλαδικό χώρο. Και μια μόνο μια εκδοχή υπάρχει για αυτό: Οι πρόγονοι της να ήταν, ή να είχαν αναμιχθεί, με τον μακεδονικό στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ως γνωστόν, ο Μέγας Αλέξανδρος ακόμη και στις πιο μακρινές κτήσεις του, στην Ασία, προέβη σε μικτούς γάμους, Ελλήνων και Περσών, ενώ σύμφωνα με ορισμένες εκδοχές, υπάρχουν ολόκληρες φυλές -όπως οι Κάλας– οι οποίες ζούσαν απομονωμένες όλους αυτούς τους αιώνες, ενώ παππούδες τους φαίνεται ότι ήταν οι Μακεδόνες στρατιώτες που έμειναν μόνιμα στις περιοχές τους!

Η ραγδαία πρόοδος στην επιστήμη της Γενετικής, την τελευταία δεκαετία, έχει επιτρέψει να πραγματοποιούνται αξιόπιστα DNA τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων καταδεικνύουν πολύ ενδιαφέροντα πορίσματα, που μας επιτρέπουν να βλέπουμε με άλλη ματιά την ιστορία και την καταγωγή μας -σε επίπεδο, τόσο εθνικό, όσο και ατομικό!


πηγη

Αυτn ειναι η πρoδoσια...Διαφωνειτε;

Κάνει πίσω η Ελλάδα για να δείξει το καλο παιδι στην Ευρώπη αλλά και την υποταγή της στην Τουρκία και λέει ελάτε σας περιμένουμε είναι όλα.ετοιμα...



Ακυρώνει την παραγγελία της τέτάρτης φρεγάτας μπελχαρα αλλά και τις κορβετες του Πολεμικού Ναυτικού μας
Την ίδια στιγμή ο. Γεραπετριτης δήλωσε στα ΝΕΑ πως η διακήρυξη των Αθηνών ειναι μια σταθερη πολιτική μεταξυ μας για συνεργασία. και να αποφευχθούν ιστορικα βάρη του παρελθόντος
Μα είσαι σοβαρός ;;;
Ειναι στορικο βάρος.ρε ξεφτίλα η. επανασταση του 21 ;Η μικρασιατική καταστροφή ο διωγμός.των Ελλήνων της Πόλης η Γενοκτονια των ποντίων η εισβολή και κατοχή της Κυπρου..
Είναι ιστορικά.βαρη ;;
Τι λες ρε ανθέλληνα;;
Πως μιλάς για εξομάλυνση των σχέσεων όταν την ίδια στιγμή ο Υπουργός άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ γκιουλερ αμέσως μετά τη διακήρυξη των Αθηνών στο τύρκ σι εν εν δηλώνει πως ο στοχος μας με τη Ελλαδα είναι μεν η καλή γειτονία αλλά...με την Δύναμη του τουρκικού Στρατού θα υπερασπιστούμε.τα διακαιωματα μας για την Γαλαζια και ουράνια πατρίδα μας ..ενώ συνεχίζεται η ασκήση Εφές ;για κατάληψη νήσων ..
Ποια νησιά δλδ θέλουν να καταλάβουν ;;την Χαβάη;;
Ξυπνειστε Ελληνες αυτοί όλοι έχουν κανονίσει τη σφαγή μας...


Αυτοι ειναι οι πρoδoτες ! ! !



262 ψήφισαν τη διάλυση της ελλάδος αν δεν το έχετε καταλάβει και εσείς που εκλέξατε αυτούς τους 262 είστε το ίδιο συμμέτοχοι στην καταστροφή και της διάλυση της Ελλάδος

Ο @τσοτάκηςΑΕ καλά κάνει τη δουλειά του καθώς έχει υποσχεθεί στον Σολτς ότι θα κρατήσει όλους τους λάθρο με κάθε τρόπο μέσα στην ελλάδα διότι η γερμανία δεν μπορεί να τους πάρει καθώς τους δίνει τεράστια επιδόματα
Από την άλλη ο μητσοτάκης στοχεύει στη θέση της ούρσουλα και για αυτό κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά τις ευροεκλογές θα παραιτηθεί για να αναλάβει αυτή τη θέση
Για αυτό άλλωστε έθεσε και θέμα κομματικής πειθαρχίας στ; στελέχη της νέας δημοκρατίας λέγοντάς τους στην ουσία ότι όποιος δεν ψηφίσει θα φύγει από τη νέα δημοκρατία εδώ να καταλάβετε με πόσο σθένος θέλει να περάσει αυτή την τροπολογία αυτό το νομοσχέδιο με το ζόρι έπρεπε να γίνει αυτό που υποσχέθηκε
Δηλαδή τώρα ;;τον έπιασε ο πόθος για τα εργατικά χέρια ή μήπως θέλει να βρει εργάτες για να μαζέψει.τις ελιές που έχει στην κρήτη;;
Ξεχάσατε ;;9.000 επιδόμα. πήρε δεν το ξεχάσαμε για τις ελιές που έχει το παίζει και αγρότης ξυπνήστε επιτέλους
Εσείς οι υπόλοιποι όμως για ποια θέση υποστηρίζετε το μητσοτάκη;; αυτήν που σας ροκανιζει με την νόμιμη πλέον εισροή μισόυ εκατομμύριου πακιστανια στην ελλάδα. ;;
Που με νόμο του κράτους σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα φέρουν και τις οικογένειές τους ;
Ηελλάδα θα περάσει σε άλλα χέρια και οι Ελληνες θα εξαφανιστούν από την πατρίδα τους
Δεν είναι αργά για να αλλάξουμε τα πράγματα επιβάλλεται να τα αλλάξουμε
Δεν ξέρω γιατί επιμένετε ακόμη να υποστηρίζετε αυτούς τους 262 και δεν τους έχετε αναγκάσει να εξαφανιστούν από προσώπου γης όλοι έχουν κάποιους ψηφοφόρους εναντιωθείτε σε αυτό που έκαναν τι περιμένετε;;


Ακουστε τον και πειτε μας...Ειναι Ελλnvας αυτος; Βίντεο



Ειναι Ελληνας;

Νοιαζεται καθολου για τον Ελληνα;

Νοιαζεται μονο, πως θα γεμίσει την πατριδα μας με εισβoλεiς...

Νοιαζεται πως θα σε αντικαταστnσει...

Ακους ΝουΔουλε;



Εσxατη πρoδοσiα: Στέλνει κρυφά από τους Έλληνες αντιαεροπορικά στην Ουκρανία ο πρoδoτης...

Κρεμαλα χρειαζεται στο Συνταγμα για τους προδοτες...



Εχει ματώσει ο ελληνικός λαός να πληρώνει εξοπλιστικά εξαιτίας δύο παραγόντων. Της τουρκικής απειλής και της σύνδεσης της χώρας με το ΝΑΤΟ. Ειδικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στείλει το λογαριασμό των εξοπλισμών στον ουρανό, αλλά ταυτόχρονα είναι «λαρτζ» χαρίζοντας και δανείζοντας ακριβοπληρωμένα συστήματα, όπως τους Patriot στη Σαουδική Αραβία.

Ταυτόχρονα αρνείται να ενημερώσει ακόμη και τα κόμματα του Κοινοβουλίου για το τι όπλα έχει στείλει στην Ουκρανία από τις αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σταμάτησαν να ρωτούν για το θέμα. Κι έτσι μας έχουν μείνει οι Ουκρανοί να μας ενημερώνουν ότι τους έχουμε στείλει ακόμη και φορητά αντιαεροπορικά συστήματα STINGER, γράφει σε ρεπορτάζ του το militaire.gr

Γιατί δεν ενημερώνει η κυβέρνηση για το τι έχει στείλει στην Ουκρανία; Μα γιατί θα την «πάρουν με τις πέτρες» πρώτους απ΄ όλοι οι ψηφοφόροι της! Γι΄ αυτό και δεν ενημερώνει από τη μία και απειλεί από την άλλη με κυρώσεις όποιον δημοσιοποιήσει τις αποστολές των ελληνικών όπλων στην Ουκρανία!

Όσο για τα Stinger; Είναι μάλλον βέβαιο ότι εστάλησαν στην Ουκρανία, όχι μόνο με την έγκριση των Αμερικανών που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητη, αλλά και με την προτροπή τους. Το ερώτημα είναι, γιατί η ελληνική κυβέρνηση το δέχτηκε. Μας περισσεύουν και τα Stinger;

Σύμφωνα με την περιγραφή του Stinger από στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ είναι αυτοκατευθυνόμενο αντιαεροπορικό φορητό σύστημα μίας χρήσεως αμερικάνικης κατασκευής. Χρησιμοποιείται για την καταστροφή εχθρικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων που ίπτανται σε χαμηλά ύψη προσεγγίζοντα ή απομακρυνόμενα ημέρα και νύκτα και με οποιαδήποτε ταχύτητα πτήσεως.

Ετσι μετά τα τεθωρακισμένα που δεν αντικαταστάθηκαν στα νησιά, τώρα φεύγουν από τη χώρα και αντιεροπορικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, σαν να τα έχει πληρώσει από την τσέπη του.


πηγη

Niκoς I. Avτωνιάδnς: ΤΟΝ ΑΦHΣΑN NΑ ΠΕΘΑNEI...



ΔΗΛΑΔΗ ,

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ,

ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ :

ΚΑΜΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ !!

Σαν ...πολλές δεν μαζεύτηκαν άλλωστε...;

Υ.Γ. Και το απόσπασμα αυτό, όπως έχετε ήδη καταλάβει, είναι από την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή που διόρισε ο εισαγγελέας για το θάνατο του Κώστα Αβραμίδη...

Δεν εκλεxθηκαν αυτοι οι 18 ! ! ! Διoρiστnκαν ομως υπουργoi και...ΠΑlΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ! ! !

Απεφασισε και διεταξε ο δικτατορισκος της κακιας ωρας..



Με μία προκλητική ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δρομολογεί μεγάλη αύξηση στους μισθούς των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών.

Συγκεκριμένα, δεκαοχτώ εξωκοινοβουλευτικά μέλη, που συμπεριλαμβάνονται στο κυβερνητικό σχήμα, αναμένεται να δουν από την 1η Ιανουαρίου 2024 αυξημένες αποδοχές, στο επίπεδο των ανώτατων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Χαρακτηριστικά, οι μικτές μηνιαίες αποδοχές εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και αναπληρωτών υπουργών θα φτάσουν σε ποσοστό 90% τις μικτές μηνιαίες αποδοχές και επιδόματα του προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ για τους εξωκοινοβουλευτικούς υφυπουργούς θα φτάνει στο 80% των αποδοχών του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Ανάμεσα στους εξωκοινοβουλευτικούς συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης.

Οι εξωκοινοβουλευτικοί του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υφυπουργός στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: Θάνος Πετραλιάς

Υπουργός Εξωτερικών: Γιώργος Γεραπετρίτης

Υφυπουργός Εξωτερικών: Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Υφυπουργός Εξωτερικών: Κώστας Φραγκογιάννης

Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών: Θοδωρής Λιβάνιος

Υφυπουργός Εσωτερικών: Βιβή Χαλαραμπογιάννη

Υφυπουργός Υπουργείου Υγείας: Μάριος Θεμιστοκλέους

Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών: Νίκος Ταχιάος

Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Αλεξάνδρα Σδούκου

Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Πάνος Τσακλόγλου

Υπουργός Δικαιοσύνης: Γιώργος Φλωρίδης

Υπουργός Πολιτισμού: Λίνα Μενδώνη

Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Δημήτρης Παπαστεργίου

Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: Ευάγγελος Τουρνάς

Υπουργός Επικρατείας: Σταύρος Παπασταύρου

Υπουργός Επκρατείας: Άκης Σκέρτσος

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής Γραφείου Πρωθυπουργού: Γιάννης Μπρατάκος

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ: Θανάσης Κοντογεώργης


πηγη

2.000.000 ευρώ στην ΤΕΡΝΑ για 2 μηνες, καθαριότητα και φυλαξη ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ-ΧΙΟΥ....

ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.....



TWO MILLION EURO.
ZWEI MILLIONEN EURO.
DEUX MILLIONS D’EURO.
Ποιος; Θα εκπλαγείτε. Η ΤΕΡΝΑ.
Γιατί; Για την καθαριότητα και φυλαξη ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ-ΧΙΟΥ.
Για ποσά χρόνια; Για 3 μήνες.
Για 3 μήνες 2.000.000 ευρώ;
Ναι για 3 μήνες 2.000.000 ευρώ.
Με διαγωνισμό; Όχι με ανάθεση (η ΤΕΡΝΑ είπαμε όχι ο τοπικός επιχειρηματίας που για 20.000 νερο έγινε διαγωνισμός)....
Ε τουλάχιστον με 666.000 χιλιάρικα το μήνα θα λάμπουν τα ΚΥΤ....
Τα ΚΥΤ:

Το έγκλnμα των εμβoλiωv ! ! ! Παvικος στους δημoσιoγράφoυς που τo συγkάλυψαν...

Καιρος να μπουν μερικα λαμογια φυλακη...


Ο Αυστριακός τηλεοπτικός σταθμός Servus TV στην εκπομπή “Talk in Hangar 7” μίλησε ανοιχτά για την μόλυνση του DNA στα «εμβόλια» mRNA COVID-19. Καλεσμένη ήταν η βιοτεχνικός και πρώην αντιπρόεδρος της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim Dr Monika Henninger, η οποία εξέθεσε την καρδιά του σκανδάλου – μιλώντας για τη σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης και τις αρχές για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που αμφισβητεί την ασφάλεια των εμβολίων απο την ίδια την διαδικασία παραγωγής τους.

“Και αυτά δεν είναι ψευδείς πληροφορίες αυτά είναι γεγονότα” είπε, “Ανεξάρτητα εργαστήρια έχουν βρει υπολείμματα πλάσματος DNA σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από αυτή που προβλέπουν οι προδιαγραφές.” Αυτή η έντονη απόκλιση από τις προδιαγραφές φέρνει στην επιφάνεια ανησυχητικά ερωτήματα που αφορούν όχι μόνο την μόλυνση
που προκαλεί το εμβόλιο αλλά και τις άγνωστες πιθανές επιπτώσεις στο μέλλον του στην υγεία των ανθρώπων.

Το σκάνδαλο βαθαίνει καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν φτάσει στο κοινό μέσω των κυρίαρχων μέσων. “Αυτό δεν καλύπτεται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης,,” είπε η Pfeiffer, τονίζοντας την ανάγκη να το αναφέρουν πριν γίνουν περαιτέρω συστάσεις εμβολιασμού.”

Η δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων που προωθούσαν τα εμβόλια στο κοινό για λογαριασμό της κυβέρνησης ήταν εμφανής στα προσωπά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, με τον δημοσιογράφο Βέρνερ Μπάρτενς (όπως θα δείτε στο βίντεο), συνήγορο των στρατηγικών της κυβέρνησης για τον COVID-19, να παπαγαλίζει κάποιες ατάκες του τύπου, “ναι αλλά… οι εκστρατείες εμβολιασμού έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές”.

Ο επιδημολόγος και ιολόγος Klaus Stöhr υποστήρηξε πως δεν γίνονται ποτέ μελέτες “για τη διαφοροποίηση μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί” για να αποσαφηνιστούν οι πραγματικοί κίνδυνοι, δεδομένου του γεγονότος ότι “65 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί τώρα στη Γερμανία… και πολλά δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.” ;”

Η Dr Monika Henninger επέμεινε “Δεν το είπαν ποτέ αυτό στους ανθρώπους, επισημαίνοντας ότι “το εμβόλιο δεν παραμένει στο σημείο εισόδου” και “μικρές ποσότητες φτάνουν σε όλα όργανα.“

Αυτά που ακούστηκαν στην Αυστριακή τηλεόραση ήταν λίγο πολύ γνωστά απο πολλές μελέτες που έγιναν στο παρελθόν και δεν μπορούσαμε να αναδείξουμε στο ευρύ κοινό εξαιτίας των λεγόμενων “Fact Chekers”, που τις έβγαζαν ως ψευδείς πληροφορίες και μιλάμε, για μεγάλες έρευνες γνωστών πανεπιστημίων που πολλές απο αυτές ήταν τεκμηριωμένες απο ομότιμους. Τώρα, που η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης (εκτός ελλάδας), μπορείτε να δείτε ποιοι σας εξαπάτησαν λεγοντάς ψέματα και ποιοι όχι..

Και στην Γερμανική τηλεόραση το σκάνδαλο των εμβολίων

Το ερευνητικό πρόγραμμα του MDR, μετέδωσε στις 12 Δεκεμβρίου 2023, πρώτη φορά σε γερμανική τηλεόραση, το σοβαρό ζήτημα της μόλυνσης από DNA στα εμβόλια COVID-19 της Pfizer. Το επεισόδιο αναφέρθηκε στα ευρήματα από το ανεξάρτητο εργαστήριο του Μαγδεμβούργου της καθηγήτριας Brigitte König, το οποίο ανακάλυψε σημαντική μόλυνση από ξένο DNA σε πέντε παρτίδες που εξετάστηκαν απο το εμβόλιο BioNTech-Pfizer.”

Τα επίπεδα DNA που βρέθηκαν σε τεράστιες ποσότητες πέρα απο τα όρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την έγκριση του εμβολίου και τις παγκόσμιες προσπάθειες μαζικού εμβολιασμού.

Η έρευνα τόνισε ότι η λιγότερο μολυσμένη παρτίδα περιείχε ξένο DNA 83 φορές πάνω από το όριο του ΠΟΥ, ενώ η πιο μολυσμένη παρτίδα είχε επίπεδα DNA 354 φορές πάνω από το όριο ασφαλείας. Αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα έχουν εντείνει μόλις πρόσφατα τον έλεγχο των εμβολίων mRNA’ παραγωγή και ρυθμιστική εποπτεία.

Ο Δρ. Jürgen Kirchner άσκησε πίεση για την απόσυρση του εμβολίου σύμφωνα με μια συγκεκριμένη ρήτρα του νόμου περί φαρμάκων, η οποία επιβάλλει την απομάκρυνση αμφισβητούμενων προϊόντων από την αγορά. Ο Kirchner παρουσίασε αυτά τα ευρήματα στην Επιτροπή Αναφορών της Bundestag τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αυτή η εξέλιξη είναι αρκετά ουσιαστική. Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο Kevin McKernan αναγνώρισε για πρώτη φορά τη μόλυνση του DNA, ένα θέμα που καλύψαμε στο anazitiseis, ο ίδιος πρόσφατα είχε κάνει δημόσια έκκληση, ότι τα σκευάσματα mRNA πρέπει να απαγορευτούν τώρα μια για πάντα, λέγοντας πως είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» και όχι εμβόλια 

Η αλήθεια αναδεικνύεται αργά αλλα σταθερά, κάποια στιγμή θα σπάσει το απόστημα και θα βγούν οι αλήθειες σε όλο τον κόσμο!


πηγη

lσxυoυν αυτα; Aπαvτnστε pε pεμαλια...

Δειτε ρε τι γραφουν τα πρωτοσελιδα....

Γιατι κανετε τον Αλεκο ρε ρεμαλια;

Γιατι δεν απαντατε;

Μηπως ισχυουν;

Αυτο δειχνει η σταση σας....



Ξέρουν κάτι για το θέμα οι κ. Γεωργιάδης- Γεραπετρίτης; 

ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ για το ελληνικό πολιτικό σύστημα η Λίστα του παιδεραστή Επστάιν, πράκτορα της Μοσάντ, που τον στραγγάλισαν στις φυλακές....

Έλληνες πολιτικοί αναγκάζονται να στηρίζουν τον Νετανιάχου και τις δολοφονίες αμάχων στη Γάζα γιατί κακοποιούν ανήλικα και οι Εβραίοι τους εκβιάζουν...


πηγη

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Τι λεει ρε το σκιαxτρο; Η ισότnτα όλων στον γάμo αρμoδιότnτα της Πολιτεiας και όxι της Εκκλnσiας...

Διαβαστε τις π@π@ριες του σκιάxτρου...



«Για άλλη μια φορά, δυστυχώς, η Ιερά Σύνοδος τοποθετείται γύρω από ένα θέμα “κοσμικό”, που ανήκει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της Πολιτείας και όχι της Εκκλησίας», υπογραμμίζει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα σε κοινή ανακοίνωσή της με την Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την «πρόσφατη ομοφοβική εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου».

«Η αντίθεσή της στο δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών στον γάμο και την οικογένεια για όλα τα πρόσωπα, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητα ή/και χαρακτηριστικών φύλου, εκφράζεται σε μια επιθετική ανακοίνωση, με επιλογή κακοποιητικών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών», σημειώνει και συνεχίζει:

«Αγνοεί άραγε η Εκκλησία πως χιλιάδες παιδιά σε Ελλάδα και Ευρώπη μεγαλώνουν ήδη εδώ και πολλά χρόνια σε οικογένειες με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς; Πώς γίνεται να τα παραλληλίζει με “αξεσουάρ”; Πώς γίνεται να χλευάζονται με τέτοιο τρόπο γονείς που αγαπούν και μεγαλώνουν με θυσίες και στερήσεις τα παιδιά τους, αντιμετωπίζοντας μάλιστα ανήκουστες διακρίσεις στην καθημερινότητά τους;».

«Το θέμα της ισότητας όλων στον γάμο και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτόν (κληρονομικά, κοινωνικά, γονεϊκά), είναι εξ ορισμού ζήτημα και αρμοδιότητα της Πολιτείας και όχι της Εκκλησίας. Ακόμα περισσότερο είναι επείγον ζήτημα η αποκατάσταση κραυγαλέων αδικιών σε βάρος των παιδιών των ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγαριών που στερούνται αυτονόητα δικαιώματα. Οι ΛΟΤΑΚΙ+ γονείς, η σχέση τους με τα παιδιά τους καθώς και τα σχετικά οικογενειακά και κοινωνικά δικαιώματα, παραμένουν στη χώρα μας αόρατοι από το νόμο», τονίζει και καταλήγει:

«Τα περισσότερα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν θεσμοθετήσει τον γάμο ομοφύλων και την απόκτηση παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ πρόσωπα. Οι ενδοκυβερνητικές ισορροπίες ή οι ομοφοβικές και τοξικές εμμονές ορισμένων, που ούτε το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν μπορεί να ζεστάνει τις ψυχές τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο σε όσα πρέπει να γίνουν θεσμικά και στην πατρίδα μας».


πηγη

Επιτελους βρεθηκε δημοσιογραφος να την στολισει...



Μπραβο ρε Στεφανε...

ΠΡΟΣΕΧΕ ομως μην σε σκοτωσουν τα αθεα σκουληκια...



Ζητείται εισαγγελέας για τα γιγάντια xρέη NΔ και ΠΑΣOK...Χρωστάvε και της... Μιxαλούς ! ! !

Και περιμενεις αυτοι να σε σωσουν;

Καλα περιμενε βλακα !



Χρωστάνε και της... Μιχαλούς, αλλά λεφτά για διαφημίσεις στα social υπάρχουν - Χρέη πάνω από 800 εκατ. ευρώ με υπερευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δύο κόμματα

Την προηγούμενη εβδομάδα μία γυναίκα στα Άνω Πατήσια κινδύνεψε με βίαιη έξωση από το σπίτι της, που πλειστηριάστηκε για ένα χρέος 800 ευρώ σε… κοινόχρηστα! Όμως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που χρωστούν συνολικά το εξωπραγματικό ποσό των περίπου 840.000.000 ευρώ (435.567.175 ευρώ η Ν.Δ. και 405.138.625 ευρώ το ΠΑΣΟΚ), όχι μόνο δεν πρόκειται να έχουν καμία επίπτωση, αλλά θα συνεχίσουν να τα χρωστούν και του χρόνου, που θα ξεπεράσουν τα 900.000.000 ευρώ, και του παραχρόνου, που με μαθηματική ακρίβεια το χρέος τους θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ!

Εφημερίδα «δημοκρατία»

Πρόκειται για ένα διαρκές γνωστό και ομολογημένο σκάνδαλο, το οποίο και τα δύο κόμματα με αστείες δικαιολογίες προσπαθούν να παρακάμψουν, ενώ οι ηγεσίες τους, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, το φορτώνουν σε όλους τους προκατόχους τους και τους τόκους των τραπεζών!

Παλιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως «είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έχουμε πετύχει, να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας» και είχε τονίσει πως μείωσε τις λειτουργικές δαπάνες του κόμματος κατά 70%. Επίσης πέρυσι η Ν.Δ., θέλοντας να δικαιολογήσει τα δυσθεώρητο χρέος της, είχε υποστηρίξει ότι αυτό οφείλεται στους… τόκους των τραπεζών, λες και οι τόκοι δεν είναι χρέος και δεν βαρύνει τον οφειλέτη.

Επίσης, τον Μάρτιο του 2022, νέος αρχηγός ακόμη του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση στον Σκάι «πόσα είναι αυτά χρέη;», είχε πει πως δεν έχει σαφή εικόνα:

«Δεν έχω την ακριβή εικόνα και δεν θέλω να πω είναι τόσα, ξέρω πάνω κάτω… Θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα ρυθμιστούν…»

Χθες, και έπειτα από δίμηνη παράταση για να μην πέσει το σκάνδαλο μέσα στην προεκλογική περίοδο, δημοσιεύτηκαν οι ισολογισμοί των κομμάτων για το 2022.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σύμφωνα με τον ισολογισμό της, η Ν.Δ. για το 2022 χρωστάει (σύνολο υποχρεώσεων) 435.567.175 ευρώ, ποσό αυξημένο κατά 43.996.196 ευρώ σε σχέση με το 2021, που ήταν 391.570.979 ευρώ.

Το χρέος αυτό αναλύεται ως εξής:

τραπεζικά δάνεια 425.600.611 ευρώ.

Προμηθευτές 9.606.879 ευρώ.

Λοιποί φόροι και τέλη 66.921 ευρώ.

Οργανισμοί κοινής ωφελείας 132. 170 ευρώ.

Λοιπές υποχρεώσεις 160. 593 ευρώ.

Η Ν.Δ. το 2022 είχε έσοδα 12.983.504 ευρώ, εκ των οποίων μεταξύ άλλων τα 9.939.598 ευρώ ήταν η ετήσια κρατική χρηματοδότηση και τα 1.879.919 ήταν η ετήσια κρατική επιμορφωτική χρηματοδότηση.

Οι εισφορές από μέλη, από βουλευτές και από ευρωβουλευτές ήταν 1.460.756 ευρώ… και οι εισφορές από τρίτους ήταν 164.687 ευρώ,

Τα έξοδά της ήταν 57.575.165 ευρώ, εκ των οποίων μεταξύ άλλων

τα 2.131.561 ήταν αμοιβές προσωπικού,

τα 2.770.434 ήταν αμοιβές τρίτων,

το 1.886.610 ήταν έξοδα επιμόρφωσης,

τα 3.547.826 ήταν διάφορα έξοδα, ενώ

οι τόκοι και τα έξοδα τραπεζών ήταν 47.170.525 ευρώ.

Εντύπωση προκαλούν το υψηλό ποσό των διάφορων εξόδων, που δεν διευκρινίζεται ποια είναι, και το επίσης υψηλό ποσό των αμοιβών σε τρίτους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής το 2009 παρέδωσε το κόμμα με χρέος 103.000.000 ευρώ και ο Αντώνης Σαμαράς το διπλασίασε, φτάνοντάς του στα 220.000.000 ευρώ.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του το ΠΑΣΟΚ χρωστάει (σύνολο υποχρεώσεων) 405.138.625 ευρώ, ποσό αυξημένο κατά 43.125.061 ευρώ σε σχέση με το 2021 που ήταν 362.013.564 ευρώ.

Από αυτά,

τα 398.005.864 είναι τραπεζικά δάνεια.

Τα 6.083.299 ευρώ είναι λοιπές υποχρεώσεις.

Τα 985.388 είναι χρέη σε προμηθευτές και

51.860 ευρώ,καιν φόροι-τέλη 12.213 ευρώ,.

Τα έσοδα του ΠΑΣΟΚ το 2022 ήταν 622.840 ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση και 124.568 από την κρατική χρηματοδότηση για επιμορφωτικούς σκοπούς.

Μεταξύ άλλων εξόδων τα 43.758.546 ευρώ είναι σε τόκους και έξοδα τραπεζών και τα 476.244 ήταν αμοιβές προσωπικού, ενώ 313.260 ευρώ ήταν για δαπάνες επιμόρφωσης.

Χωριστά δημοσιεύεται ο ισολογισμός του ΚΙΝ.ΑΛ. με σύνολο υποχρεώσεων 1.061.984.

ΣΥΡΙΖΑ: Χρέη σε προμηθευτές

Πολύ χαμηλά σε σχέση με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ είναι το σύνολο των υποχρεώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μόλις 1.755.398 ευρώ, ενώ τα τραπεζικά δάνεια είναι μηδενικά.

Οφείλει ωστόσο

489.571 ευρώ σε προμηθευτές,

1.152.811 σε λοιπές υποχρεώσεις,

σε οργανισμούς κοινής ωφελείας 84.074 ευρώ και

σε λοιπούς φόρους και τέλη 28940.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το σύνολο των υποχρεώσεών του το 2021 ήταν 1.294.535, μειωμένο δηλαδή κατά 460.863 σε σχέση με το 2022.

Τα έσοδά του ήταν 8.852.328 ευρώ, εκ των οποίων τα 6.070.066 ευρώ είναι η κρατική χρηματοδότηση και τα 1.214.013 ευρώ ήταν η ετήσια κρατική χρηματοδότηση επιμόρφωσης.

Τα έξοδά του ήταν 9.983.213 ευρώ. Το μεγάλο ποσό είναι τα διάφορα έξοδα, 6.901.161 671, ενώ οι αμοιβές προσωπικού ήταν 1.500.907 ευρώ.

Κρατική χρηματοδότηση τριών κατηγοριών

Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων είναι τριών κατηγοριών:

Τακτική: Τα χρήματα που λαμβάνουν τα κόμματα από το κράτος κατ’ έτος. Βάσει του νόμου 3023/2002 «το ποσό αυτό ανέρχεται σε ποσοστό 1,02 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού του αντίστοιχου οικονομικού έτους».

Εκλογική: Καταβάλλεται κάθε φορά που διεξάγονται βουλευτικές εκλογές ή εκλογές για την ανάδειξη των Ελλήνων Αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ανέρχεται σε ποσοστό έως 0,22 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού. Αν διεξαχθούν περισσότερες της μίας εκλογές, το ανωτέρω ποσοστό δεν μπορεί να υπερβεί, αθροιστικά, το 0,35 τοις χιλίοις».

Επιμορφωτική: Eίναι ετήσια και καταβάλλεται για την ίδρυση και τη λειτουργία κέντρων ερευνών και μελετών, καθώς και τη διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης των στελεχών τους. Ανέρχεται συνολικά σε ποσό ίσο με το 0,1 τοις χιλίοις των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Χρωστάνε και της… Μιχαλούς, αλλά λεφτά για διαφημίσεις υπάρχουν 

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο θέσεις: Η αρένα με τα κορόιδα και το θεωρείο με τους έξυπνους. Στην αρένα είναι η πλειονότητα του κόσμου. Αυτοί που αν χρωστούν δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη κι ας πλήρωναν μια ζωή εισφορές. Αυτοί που πετιούνται έξω από τα σπίτια τους για μερικά χιλιάρικα. Αυτοί που ως μικροί ή μεσαίοι επιχειρηματίες αντιμετώπισαν μια αναποδιά και τους κόπηκε αμέσως κάθε πρόσβαση σε νέο τραπεζικό δανεισμό.

Αντίθετα, στις λίγες θέσεις του θεωρείου με τους «πονηρούς» πρόλαβαν να καπαρώσουν καρέκλες και τα κόμματα. Εκεί απολαμβάνουν άλλους νόμους, άλλα ήθη κι ανοχές από το σύστημα.

Η Ν.Δ. υπολογίζεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ότι χρωστάει πάνω από 440.000.000 ευρώ, ρυθμισμένα έτσι, που να αυξάνονται (!) κάθε χρόνο αντί να μειώνονται και με τέτοιες δόσεις, που δεν θα εξοφληθούν ποτέ. Το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, που κουβαλάει τις αμαρτίες του γνωστού παρελθόντος του. Το «πράσινο» χρέος το 2021 είχε φτάσει τα 362.000.000 ευρώ στο σύνολό του.

Τα κόμματα, όμως, δεν σφίγγονται με την ίδια θηλιά που πνίγει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Τους δίνονται ευνοϊκές παρατάσεις για τους ισολογισμούς τους, όπως συνέβη με την απόφαση της 31ης Μαΐου και με ημερομηνία λήξης χθες, 31 Ιουλίου, έτσι ώστε να προσπεραστεί η δεύτερη προεκλογική περίοδος.

Για τα υπερχρεωμένα μέχρι τον λαιμό κόμματα ισχύουν κι άλλες αβανταδόρικες ρυθμίσεις, όπως το ακατάσχετο 40% της κρατικής επιχορήγησης, όταν ο κάθε απλός πολίτης έχει ακατάσχετο λίγο πάνω από το… χιλιάρικο. Οι δόσεις έχουν τακτοποιηθεί έτσι για τα κόμματα, που για να εξοφλήσουν τα ήδη υπάρχοντα χρέη τους απαιτείται ενάμισης… αιώνας! Λες και θα υπάρχουν τότε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Όσο για τη Δικαιοσύνη, στην περίπτωση των χρεών από κόμματα παραμένει θεατής!

Με τόσες πλάτες από το, εν πολλοίς φτιαγμένο από τους ίδιους, σύστημα, τα κόμματα μπορούν να πετάνε τα λεφτά που παίρνουν από τις επιχορηγήσεις με δημόσιο χρήμα στις προεκλογικές φανφάρες. Δηλαδή, στις διαφημίσεις που κάνουν στο facebook, στο Instagram, στο YouTube και στην Google.

Σχεδόν 1.000.000 ευρώ

Μόνο για διαφημίσεις στα social media στις δύο φετινές προεκλογικές περιόδους Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δαπάνησαν σχεδόν 1.000.000 ευρώ, ενώ και τα άλλα κόμματα -χρωστάνε, δεν χρωστάνε- δεν πήγαν πίσω. Φυσικά, σ’ αυτά τα ποσά δεν υπολογίζονται οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, σε έντυπα), τα έξοδα για αφίσες κι εκδηλώσεις, αλλά ούτε και οι διαφημίσεις στο κινεζικό ιντερνετικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok, που δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ποσά. Τα ποσά, δηλαδή, είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

Τα ακριβή νούμερα για τις διαδικτυακές καμπάνιες κομμάτων και υποψήφιων βουλευτών παρουσίασε αυτές τις ημέρες η ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα Data Journalists, με αναλυτικές αναφορές στα χρήματα που δαπάνησαν για προβολή σε Google, facebook και Instagram κατά την περίοδο των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Τα ποσά που αναφέρονται επίσημα από τους ιντερνετικούς κολοσσούς δείχνουν ότι η Ν.Δ. ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ τις 320.000 ευρώ και το ΠΑΣΟΚ τα 100.000 ευρώ. Ενα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο υποψήφιος βουλευτής που ξόδεψε τα περισσότερα για να διαφημιστεί μέσω social media τελικά δεν εξελέγη, γεγονός που θέτει τον προβληματισμό ότι τελικά ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην πολιτική προβολή ίσως και να είναι υπερτονισμένος.

Για προβολή στα social media

Οπως επισημαίνουν οι Data Journalists, ήταν οι πρώτες εκλογές -διπλές, μάλιστα- κατά τις οποίες τα κόμματα έδωσαν ύψιστη προσοχή στην ιντερνετική διαφήμιση.

Η τάση, ως γνωστόν, είχε ήδη αρχίσει από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, όμως φέτος οι σχηματισμοί που διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές αποφάσισαν να διαθέσουν σημαντικά κονδύλια, προκειμένου να περάσουν άμεσα τα προεκλογικά μηνύματά τους στο εκλογικό σώμα.





Πρώτη η ΝΔ

«Πρωταθλήτρια», όπως ήταν αναμενόμενο, βάσει και των αναβαθμισμένων κρατικών επιχορηγήσεων λόγω των ποσοστών της το 2019, αναδείχθηκε η Νέα Δημοκρατία, που δαπάνησε για διαφημίσεις περισσότερα από 800.000 ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέθεσε άνω των 320.000 ευρώ και το ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google (YouTube κ.α.), η Ν.Δ. δαπάνησε 402.000 ευρώ από την 25η Μαρτίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ξοδεύει για διαφήμιση 172.000 ευρώ. Στη Meta (facebook, Instagram) τα ποσά από τον Απρίλιο έως και το πρώτο 20ήμερο του Ιουλίου ήταν για τη Ν.Δ. 417.733 ευρώ και για τον ΣΥΡΙΖΑ 149.071 ευρώ.

Οι πρώτοι στην Google και στη Meta

Πρώτος σε διαφημιστική δαπάνη στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Google ήταν ο Κυριάκος Πιερρακάκης, με 18.500 ευρώ, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη (14.200 ευρώ) και τρίτο τον Βασίλη Κικίλια (10.400 ευρώ).



Στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας της Meta είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος δεν εξελέγη, με 22.482 ευρώ. Ακολουθούν η Νίκη Κεραμέως (14.718 ευρώ) και ο Βασίλης Κικίλιας (14.534 ευρώ).



Το top 5 της τετραετίας – Ξόδεψε τα περισσότερα, αλλά δεν εξελέγη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Meta, την τετραετία 2019-2023 (συμπεριλαμβανομένων των τριών προεκλογικών περιόδων για τις βουλευτικές εκλογές), ο Γιάννης Μαντζουράνης δαπάνησε για διαφημιστική καμπάνια 94.354 ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο από την 2η στη σχετική λίστα, πρώην υπουργό Παιδείας και νυν υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως (37.997 ευρώ).

Τρίτος ήταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος (36.687 ευρώ).

Γιάννης Μαντζουράνης

Διαφημίσεις υποψήφιων σε Meta (facebook, Instagram) από 15/4/2019 έως 14/7/2023

Γιάννης Μαντζουράνης (ΣΥΡΙΖΑ): 94.354 ευρώ

Νίκη Κεραμέως (Ν.Δ.): 37.997 ευρώ

Τάκης Θεοδωρικάκος (Ν.Δ.): 36.687 ευρώ

Βασίλης Κικίλιας (Ν.Δ.) 35.902 ευρώ

Κώστας Αχ. Καραμανλής (Ν.Δ.) 23.127 ευρώ

Τι προβλέπει ο νόμος για τις δαπάνες και τον έλεγχο

Το νομικό πλαίσιο σχετικά με τις προεκλογικές δαπάνες των βουλευτών ορίζει όριο εξόδων, δήλωση των ποσών σε συγκεκριμένες προθεσμίες και, εν τέλει, τον έλεγχο από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Συγκεκριμένα, με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2023 προσδιορίστηκε το όριο των επιτρεπόμενων δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Για την εκλογική περιφέρεια Αθηνών, το ανώτατο ποσό ορίστηκε στα 69.000 ευρώ,

για τον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών στα 73.500 ευρώ,

για τον Νότιο Τομέα στα 78.000 ευρώ,

για τη Β’ Πειραιώς στα 61.500 ευρώ,

για την Α’ Θεσσαλονίκης στα 75.000 ευρώ και

για το Επικρατείας στις 69.000 ευρώ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο ανώτατο επιτρεπόμενο όριο εκλογικών δαπανών δεν περιλαμβάνεται το ποσό που αντιστοιχεί σε τυχόν αναλογούντα φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).

Η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής είχε ορίσει κατά τη συνεδρίαση της 22ης Φεβρουαρίου 2023 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Αναλυτικών Καταστάσεων Αιρετών για το έτος 2022 την 30ή Ιουνίου 2023. Αναπόφευκτα, οι αναλυτικές καταστάσεις που αφορούν το εκλογικό έτος 2023 θα υποβληθούν εντός του 2024.

Οπως, όμως, θα δούμε στη συνέχεια, οι εκλεγμένοι βουλευτές και οι αναπληρωματικοί τους είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν αναλυτικές καταστάσεις, παραστατικά και αποδείξεις εσόδων και εξόδων, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο αποδεικτικό της χρηματοδότησής τους και της διαχείρισης των οικονομικών στοιχείων τους για την περίοδο ελέγχου των προεκλογικών δαπανών και εσόδων το αργότερο εντός τριών μηνών από την πραγματοποίηση των εκλογών.

Τα ελεγχόμενα πρόσωπα

Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Προεδρικού Διατάγματος 15/2022, που πήρε ΦΕΚ την 1η Μαρτίου 2022, τα ελεγχόμενα πρόσωπα είναι υποχρεωμένα να καταθέτουν στην Επιτροπή Ελέγχου:

Ισολογισμούς και απολογισμούς όπως αυτοί προκύπτουν από τα λογιστικά βιβλία που τηρούν κατά το πρώτο πεντάμηνο κάθε έτους, καθώς και ειδική έκθεση εκλογικών εσόδων και δαπανών αναφορικά με την περίοδο ελέγχου προεκλογικών δαπανών και εσόδων το αργότερο εντός τριών μηνών από τη διενέργεια των εθνικών εκλογών ή των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αναλυτικές καταστάσεις, παραστατικά και αποδείξεις εσόδων και εξόδων, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο αποδεικτικό της χρηματοδότησής τους και της διαχείρισης των οικονομικών τους στοιχείων για την περίοδο ελέγχου των προεκλογικών δαπανών και εσόδων το αργότερο εντός τριών μηνών από την πραγματοποίηση των εκλογών. Τα ανωτέρω παραστατικά καταθέτουν οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξελέγησαν, καθώς και οι αναπληρωματικοί των συνδυασμών των κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων (σ.σ.: αναφέρονται και όποιες εξαιρέσεις).

Σε περίπτωση ανάδειξης αναπληρωματικού στο βουλευτικό αξίωμα καθ’ υπέρβαση των ανωτέρω διακρίσεων, ο βουλευτής που αναδείχτηκε υποχρεούται να υποβάλει την αναλυτική κατάσταση του πρώτου εδαφίου της παρούσας περίπτωσης στην Επιτροπή του άρθρου 19 εντός 30 ημερών από την ορκωμοσία του.

Αναλυτικές καταστάσεις, παραστατικά και αποδείξεις εσόδων και εξόδων, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο αποδεικτικό της χρηματοδότησής τους και της διαχείρισης των οικονομικών τους στοιχείων για κάθε έτος για όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Το πλήρες και αναλυτικό περιεχόμενο, καθώς και την οικονομική αποτίμηση των εκατέρωθεν συναλλαγών που έχουν πραγματοποιήσει με τους δικαιούχους χρηματοδότησης για την περίοδο ελέγχου των προεκλογικών δαπανών και εσόδων εντός τριών μηνών από την πραγματοποίηση των εκλογών.


πηγη

Mnτσoτάκnς: Οι iδιoι οι ασθεvεiς θα πληρώvoυν τα xειρουργεiα τους...

Εμεις ημασταν φασιστες που φωναζαμε...

Εσεις Μητσοτακη θελατε...

Καλα να παθετε...

Δεν σας λυπαμαι...



Ετοιμο για υλοποίηση είναι το σχέδιο για τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων μέσα στο ΕΣΥ, τα οποία όμως θα πληρώνουν οι πολίτες από την τσέπη τους. Πρόκειται για ένα έξυπνο τέχνασμα που η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιχειρεί να εφαρμόσει ώστε να μειωθούν οι δημόσιες δαπάνες και να επιβαρυνθούν με μεγαλύτερο κόστος για την υγεία τους οι πολίτες. 

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εξάλλου εδώ και χρόνια και με τα απογευματινά ιατρεία, τα οποία επίσης πληρώνουν οι ασθενείς, αφού καταβάλλουν μεγάλα ποσά για τις επισκέψεις σε γιατρούς τους οποίους δεν μπορούν να επισκεφθούν τις πρωινές ώρες δωρεάν στο ΕΣΥ εξαιτίας των περιορισμένων ραντεβού.

Τα ιδιωτικά απογευματινά χειρουργεία μέσα στο ΕΣΥ έχουν σχεδιαστεί ήδη από τότε που ήταν αναπληρώτρια υπουργός Υγείας η Μίνα Γκάγκα και είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ο νυν υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δρομολογεί την υλοποίηση του σχεδίου που ουσιαστικά θα επιβαρύνει την τσέπη των πολιτών, καθώς λόγω της μακράς λίστας αναμονής δεν μπορούν να χειρουργηθούν δωρεάν τις πρωινές ώρες στα δημόσια νοσοκομεία. Γι’ αυτό εξάλλου αυξάνονται συνεχώς οι αναμονές για ένα χειρουργείο τις πρωινές ώρες, Μάλιστα, πρέπει κανείς να περιμένει ακόμη και χρόνια για μια απλή επέμβαση.

Βέβαια στις καθυστερήσεις συμβάλλουν και πολλοί γιατροί που παρακάμπτουν τη λίστα αναμονής για ένα χειρουργείο και επικαλούνται επείγοντα περιστατικά έστω να χειρουργήσουν πρώτα τους δικούς τους ασθενείς.

Με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες

Οι λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσουν τα ιδιωτικά απογευματινά χειρουργεία μέσα στα δημόσια νοσοκομεία σχεδιάζονται από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας τις ημέρες αυτές και αναμένεται να οριστικοποιηθούν τους δύο πρώτους μήνες του 2024. Τότε αναμένεται να εκδοθούν οι διευκρινιστικές εγκύκλιοι, οι οποίες και θα ορίζουν ακριβώς τις αμοιβές των γιατρών που θα πρέπει να καταβάλλουν οι πολίτες.

Με βάση το σχέδιο όσοι ασθενείς θέλουν να χειρουργηθούν και δεν μπορούν να περιμένουν για πρωινό χειρουργείο λόγω της ατέλειωτης λίστας αναμονής θα μπορούν να επιλέξουν να χειρουργηθούν το απόγευμα, αλλά με δικά τους έξοδα. Μέρος του αντιτίμου θα αποκομίζουν η ιατρική ομάδα (χειρουργοί, αναισθησιολόγοι ή όποια άλλη ειδικότητα χρειαστεί) και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στην επέμβαση. Ποσοστό θα λαμβάνει και το νοσοκομείο.

Πολίτες και γιατροί δύο ταχυτήτων

Οι ασθενείς που διαθέτουν ιδιωτική ασφάλιση θα μπορούν να χειρουργούνται με την κάλυψή της, ενώ αντίθετα οι ασθενείς που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα κονδύλια ή δεν έχουν ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία θα είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις πρωινές ώρες μέχρι να έρθει η σειρά τους για να δουν νυστέρι. 

Τα ιδιωτικά απογευματινά χειρουργεία μέσα στα δημόσια νοσοκομεία αναμφίβολα θα δημιουργήσουν ασθενείς αλλά και γιατρούς δύο ταχυτήτων. Και αυτό διότι όσοι εργάζονται στο ΕΣΥ και δεν έχουν χειρουργική ειδικότητα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν το εισόδημά τους όπως οι συνάδελφοί τους. Ο μεγάλος φόβος των συνδικαλιστών γιατρών είναι να μην προωθούν οι μεγαλογιατροί τους ασθενείς τους τις απογευματινές ώρες, ώστε να εισπράττουν χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις, αφήνοντας σε αναμονή τους ασθενείς που θα πηγαίνουν για δωρεάν επεμβάσεις τις πρωινές ώρες. 

Παράλληλα όμως στα σχέδια της κυβέρνησης είναι στο άμεσο μέλλον να επιτρέψει και σε ιδιώτες γιατρούς να μπαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία και να πραγματοποιούν χειρουργεία τις απογευματινές ώρες, επίσης αμειβόμενοι από τους ασθενείς. Οι ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να χειρουργούν το απόγευμα σαν να είναι το ΕΣΥ ιδιωτική κλινική, καθώς, όπως λένε πληροφορίες, ασκήθηκαν έντονες πιέσεις από «γαλάζιους» γιατρούς του ιδιωτικού τομέα να ανοίξει το δημόσιο σύστημα και για τους ελεύθερους επαγγελματίες του κλάδου.


πηγη

Αναβει παλι φωτιες ο Δημnτρnς...Βίντεο


 

Και πολυ καλα κανει...

Καποιοι πρεπει να το βουλωσουν....

Γιατι;

Ακουστε τον...



Σταματησαν να μιλουν τα καναλια και..Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 105 Κροάτες xούλιγκανς ! ! !

Αυτη ειναι η δικαιοσυνn στην Ελλαδα...

Οσο μιλουν τα καναλια κατι γινεται...μετα;



Ελεύθεροι είναι πλέον και οι 105 χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι με απόφαση των αρμοδίων ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών, κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Συνολικά εκτός φυλακής βρίσκονται 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην αποφυλάκιση του εντολέα του Ι.Τ., ιδιόκτητη επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κούγια η αποφυλάκιση για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ήρθε έπειτα «από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες)» από τα οποία «δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη».

Ακόμη, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αποβλήθηκε από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί.

«Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο» αναφέρει ακόμη ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη».


πηγη

Η ξαφνική εμφάνιση του Άγιου Παΐσιου και το προφητικό κάλεσμα...Βιντεο





Ετσι η Pωσια ξεφτιλισε το ΝΑTO ! ! !

Αναμενόμενο ήταν...

Κι ας μην τον παραδέχονται ακομη μερικοί κομπλεξικοί...



Αποτιμώντας τις αναφορές των κορυφαίων αξιωματούχων της ρωσικής κυβέρνησης και αξιολογώντας τα καταστροφικά τεκταινόμενα στην Ουκρανία μετά μάλιστα και την αποτυχία του Ουκρανικού στρατού στο σχέδιο αντεπίθεσης… πλέον μπορεί να λεχθεί ποιο είναι το τελικό σχέδιο των ρώσων…

Τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί από πολλές πηγές και αντικατοπτρίζουν μέρος της αναγνωρισμένης Ρωσικής επιτυχίας στο μέτωπο.

Ποιο είναι το τελικό σχέδιο;

Η Ρωσία, δεν θα αποδεχθεί ειρήνη στην Ουκρανία εάν δεν πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις

1)Να παραδοθεί άνευ όρων ο Ουκρανικός στρατός, όχι απλά μια τυπική κατάπαυση του πυρός αλλά καθολική παράδοση άνευ όρων.

Η Ρωσία θέλει παράδοση του ουκρανικού στρατού κατά τα πρότυπα των αμερικανών απέναντι στην Ιαπωνία μετά την ρήψη δύο ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.

Ο Ουκρανικός στρατός θα απαιτηθεί από τους ρώσους να διαλυθεί επί της ουσίας και να παραμείνει περιορισμένος – θα οριστεί αριθμητικό όριο π.χ. 200.000 στρατιώτες –

Θα αλλάξει ριζικά το στρατιωτικό δόγμα της Ουκρανίας ώστε να μην θεωρείται η Ρωσία εχθρικό κράτος αυτό για να συμβεί πρέπει να έχει προηγηθεί η άνευ όρων παράδοση του Ουκρανικού στρατού.

Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε άρνηση, πιστεύουν ότι μπορεί να ετοιμάσουν νέο σχέδιο αντεπίθεσης ή ότι με τα F-16 μπορεί να κάνουν την διαφορά.

Η εμπειρία αποδεικνύει ότι κάθε φορά που οπλίζεται περισσότερο η Ουκρανία το δράμα που ακολουθεί είναι πολύ σκληρό για τον Ουκρανικό στρατό.

Με απώλειες 389.000 Ουκρανούς και ερημωμένα τα Ουκρανικά χωριά από άντρες η νέα κινητοποίηση 450.000 με 500.000 άντρες θα αποτύχει…

Να σημειωθεί ότι ένας στρατός για να καταστεί ετοιμοπόλεμος θα χρειαστεί ένα χρόνο εκπαίδευσης και τα ίδια όπλα που παρασχέθηκαν το 2022 με 2023 στην Ουκρανία… αυτό είναι αδύνατο…

2)Η Ρωσία συνέτριψε το ΝΑΤΟ, ως τακτικές πολέμου, ως οπλικά συστήματα και ως στρατηγική.

Ναι δεν πολεμούν οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ αλλά όλος ο Ουκρανικός στρατός ειδικά οι πρώτες 11 Ταξιαρχίες εκπαιδεύτηκαν με όρους ΝΑΤΟ και οπλίστηκαν όσο κανείς στρατός στον κόσμο με όπλα ΝΑΤΟ.

Μπορεί η Ουκρανία να απέτυχε να φέρει σε πέρας το σχέδιο που ήταν σε 15 ημέρες από την αρχική αντεπίθεση στις 5 Ιουνίου 2023 να φθάσουν στην Μελιτόπολη δηλαδή 20 Ιουνίου και ακολούθως να προελάσουν προς Αζοφική Θάλασσα και Κριμαία… αλλά στην πράξη αυτό ήταν το σχέδιο του ΝΑΤΟ…

Η Ρωσία θέλει πλήρη ήττα του ΝΑΤΟ, που σημαίνει ολοκληρωτική εγκατάλειψη της Ουκρανίας…

Η Ουκρανία πλέον στηρίζεται 100% στα όπλα και στα πυρομαχικά ΝΑΤΟ…

Εάν το ΝΑΤΟ σταματήσει την στήριξη κάτι που ήδη συμβαίνει ο Ουκρανικός στρατός θα καταρρεύσει…

Οι Αμερικανοί είναι αυτοί που ακόμη κρατούν ζωντανό τον Ουκρανικό στρατό… χωρίς τους αμερικανούς δεν υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις Ουκρανίας.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο.

3)Η Ρωσία θα ζητήσει από την Δύση πλήρη και ολοκληρωτική άρση κυρώσεων, ως νικητής του πολέμου ο όρος αυτός δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί.

Εάν δεν αρθούν πλήρως οι κυρώσεις η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ουκρανικού στρατού.

To σενάριο να δεσμευτούν περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας ύψους 300 δισεκ. δολαρίων υπέρ της Ουκρανίας από την Δύση είναι σίγουρα απόφαση ντροπής, καταπάτησης του διεθνούς δικαίου και πράξη εχθρική...

Θα υπάρξει σκληρή τιμωρία για το ζήτημα αυτό...

4)Η Ρωσία σχεδιάζει να απελευθερώσει όλα τα εδάφη που ανήκουν στο Donbass δηλαδή στην γεωγραφική περιοχή του Luhansk και Donetsk δηλαδή έως τις παρυφές του Kharkiv και βεβαίως Zaporizhia και Kherson.

Ήδη η Ρωσία έχει καταλάβει το 25% των πρώην ουκρανικών και διαχρονικά ρωσόφωνων περιοχών και πρέπει να φθάσει περίπου στο 33% των εδαφών της Ουκρανίας.

Το 1/3 των εδαφών της Ουκρανίας θα καταστούν ρωσικό έδαφος.

Δεν είναι σαφές εάν η Ρωσία απομονώσει πλήρως από την θάλασσα την Ουκρανία, η Οδησσός για να καταληφθεί χρειάζεται συντονισμένο σχέδιο δράσης και δεν είναι σαφές εάν τελικά η Ρωσία θέλει πραγματικά να καταλάβει την Οδησσό.

Η Ουκρανία χωρίς θάλασσα θα καταρρεύσει ως κράτος, δεν φαίνεται να είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός των ρώσων. 

5)Παροχή εγγυήσεων είναι μείζονος σημασίας ζήτημα για την Ρωσία.

Παροχή εγγυήσεων σημαίνει ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ θα αποδεχθεί ότι θα είναι ουδέτερη ζώνη η Ουκρανία.

Μόνο όταν το ΝΑΤΟ συμφωνήσει σε αυτό η Ρωσία θα δεχθεί ειρήνη.

Επίσης δεν μπορεί ο Zelensky να είναι στην Ουκρανία μετά την τελική παράδοση του στρατού της Ουκρανίας.

Η Ουκρανία θα εξελιχθεί σε μια χώρα καθαρά ουδέτερου καθεστώτος με αδύναμο στρατό, όπου το ΝΑΤΟ δεν θα τον οπλίζει και ο ρωσικός στρατός θα έχει ρόλο στην διαμόρφωση του.

Όλα τα εχθρικά τάγματα π.χ. Azov θα παραδοθούν… και θα διαλυθούν.

Επίσης μεταξύ των νέων εδαφών της Ρωσίας στην Ουκρανία και των Ουκρανικών εδαφών θα δημιουργηθεί μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη 100 έως 200 χιλιομέτρων ώστε κανείς πύραυλος π.χ. να μην μπορέσει να χτυπήσει την πόλη του Donetsk, την Κριμαία και την Γέφυρα του Kerch. 

Η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη θα προεκτείνεται από το δυτικότερο σημείο των εδαφών που κατέλαβαν οι ρώσοι έως και 200 χιλιόμετρα δυτικά στο Ουκρανικό έδαφος.

Το τελικό σχέδιο θα έχει περίπου αυτές τις παραμέτρους, θα περιλαμβάνει καθολική άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας, ολοκληρωτική αποχώρηση του ΝΑΤΟ και δημιουργία αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης 100-200 χιλιομέτρων…


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.