Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Τα παράτησε, γιατι οι άνθρωποι που εμβoλiαζε, επέστρεφαν με σoβαρές παρεvέργειες....

Υπαρχουν και γιατροι που εχουν παραμεινει ανθρωποι...



Η Δρ. Cornelia Tschanett αντιμετώπισε μια δυσάρεστη πραγματικότητα που δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί – ότι οι λεγόμενοι εμβολιασμοί κατά του COVID-19 δεν είναι τόσο «ασφαλείς και αποτελεσματικοί» όσο η κυβέρνηση διαφημίζει.

Σε ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «INVISIBLE: The Film Part 1», η Αυστριακή γιατρός αποκάλυψε ότι το 10% από τους 3.000 έως 4.000 ασθενείς που είχε εμβολιάσει με εμβόλια COVID-19 στο ιατρείο της έχουν παρουσιάσει «προβλήματα μετά τον εμβολιασμό».

«Έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 3.000 έως 4.000 εμβολιασμούς στο ιατρείο μου. Και όσο λίγες παρενέργειες, όπως είδαμε στην αρχή, αυτές αυξάνονταν κατά τη διάρκεια του έτους.

«Μπορεί να μην παρατηρήσετε τόσο πολύ τις πρώτες περιπτώσεις ή να το απορρίψετε ως μεμονωμένη περίπτωση. Ενδεχομένως και ως ψυχολογική υπερβολική αντίδραση. Προς το τέλος του έτους, αυτό αυξήθηκε. Μετά, όλο και περισσότεροι έρχονταν με παράπονα μετά τον εμβολιασμό. Και μετά αμφισβητείς λίγο τη δική σου αντίληψη. Και ήταν επίσης δύσκολο να το συζητήσουμε. Θα το δούμε να επαναλαμβάνεται στη συνέχεια το φθινόπωρο του 2021.

«Υπάρχουν επίσης ομάδες που ιδρύθηκαν από γιατρούς που επίσης εμβολιάζουν. Και τότε συνειδητοποιείς ότι αντιλαμβάνονται το ίδιο πράγμα στην υπομονετική πελατεία τους. Οι άνθρωποι αναφέρουν τα ίδια παράπονα, όπως καρδιακές αρρυθμίες, τρελή κόπωση, επίμονο μυϊκό πόνο και φλεγμονή των νεύρων. Αυτό στη συνέχεια έγινε σιγά σιγά αναπαραγώγιμο.

«Και μετά, φυσικά, προσπαθείτε επίσης να αναζητήσετε επιστημονικό λόγο. Και αυτό ήταν σοκαριστικό για μένα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό. Αυτό απορρίφθηκε. Ήταν στην πραγματικότητα μια απολύτως δογματική και βέβαιη και στιβαρή δήλωση, αυτό δεν είναι από τον εμβολιασμό. Και όσο περισσότεροι ασθενείς ερχόντουσαν, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η εσωτερική σύγκρουση για μένα — και για πολλούς γιατρούς που πραγματικά θέλουν το καλύτερο για τους ασθενείς τους.

«Εξαιρετικά, η πρώτη περίπτωση ήταν ένα αγόρι 16 ετών που έφτασε σε εμάς 48 ώρες μετά τη δεύτερη δόση με ναυτία και πίεση στο στήθος. Πήρα ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα που δεν ήταν φυσιολογικό για έναν 16χρονο. Μετά τον στείλαμε στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε μια μαζική μυοκαρδίτιδα της καρδιάς. Δόξα τω Θεώ έγινε και πάλι καλά. Αλλά αυτή ήταν η στιγμή που σταμάτησα πραγματικά.

«Επειδή οι άνθρωποι έρχονται την ίδια στιγμή, οι μητέρες με τα παιδιά τους, οι νέοι, και έχουν πει κυριολεκτικά την πρόταση πολύ συχνά, «Δεν ξέρω τι είναι σωστό, εμπιστεύθηκα τη ζωή μου στα χέρια της.» Και αυτή η δύναμη εμπιστοσύνης. Μου προκαλεί μια τεράστια ευθύνη ώστε να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει σημασία αν έχετε δει αυτή την περίπτωση μία ή δέκα φορές. Ο κίνδυνος υπάρχει.

«Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, πρέπει στην πραγματικότητα να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους για το τι βλέπουμε και τις εμπειρίες που έχουμε. Ένα άτομο έχει αυτό το δικαίωμα εάν αποφασίσει να υποβληθεί σε φυσική παρέμβαση…

«Αυτή ήταν μια εσωτερική σύγκρουση για μένα γιατί η κοινωνική πίεση να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να εμβολιαστούν όλες οι ηλικιακές ομάδες ήταν πολύ μεγάλη. Και από την άλλη πλευρά, η προσωπική εμπειρία ως γιατρός έχει αυξηθεί — ότι αυτό δεν είναι δυνατό χωρίς παρενέργειες.

«Αυτή ήταν η στιγμή που σκέφτηκα μέσα μου, δεν μπορώ να συνεχίσω να εμβολιάζω εδώ. Πρέπει να μείνω στην αλήθεια. Πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτήν την εμπιστοσύνη.

«Πρέπει να είχαμε 300-400 άτομα που ήρθαν σε εμάς με την αίσθηση ότι είχαν προβλήματα από τον εμβολιασμό».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.