Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Εκανε DNA τεστ και αvακάλυψε ότι είναι απoγovoς των Aρxαiωv Mακεδόvωv...

Και ποσοι αλλοι που δεν το ξερουν ειναι σαν αυτην...



Δεν το περίμενε, αλλά ενώ η σύγχρονη γενετική της το επιβεβαίωσε, άρχισε να της φαίνεται όλο και πιο λογικό… Η Elena Jalikova, με καταγωγή από περιοχή του Τατζικιστάν, στο DNA τεστ που έκανε, ανακάλυψε ότι από την πλευρά του πατέρα της, κατάγεται από τον ελλαδικό χώρο. Και μια μόνο μια εκδοχή υπάρχει για αυτό: Οι πρόγονοι της να ήταν, ή να είχαν αναμιχθεί, με τον μακεδονικό στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ως γνωστόν, ο Μέγας Αλέξανδρος ακόμη και στις πιο μακρινές κτήσεις του, στην Ασία, προέβη σε μικτούς γάμους, Ελλήνων και Περσών, ενώ σύμφωνα με ορισμένες εκδοχές, υπάρχουν ολόκληρες φυλές -όπως οι Κάλας– οι οποίες ζούσαν απομονωμένες όλους αυτούς τους αιώνες, ενώ παππούδες τους φαίνεται ότι ήταν οι Μακεδόνες στρατιώτες που έμειναν μόνιμα στις περιοχές τους!

Η ραγδαία πρόοδος στην επιστήμη της Γενετικής, την τελευταία δεκαετία, έχει επιτρέψει να πραγματοποιούνται αξιόπιστα DNA τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων καταδεικνύουν πολύ ενδιαφέροντα πορίσματα, που μας επιτρέπουν να βλέπουμε με άλλη ματιά την ιστορία και την καταγωγή μας -σε επίπεδο, τόσο εθνικό, όσο και ατομικό!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.