Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Αυτn ειναι η πρoδoσια...Διαφωνειτε;

Κάνει πίσω η Ελλάδα για να δείξει το καλο παιδι στην Ευρώπη αλλά και την υποταγή της στην Τουρκία και λέει ελάτε σας περιμένουμε είναι όλα.ετοιμα...



Ακυρώνει την παραγγελία της τέτάρτης φρεγάτας μπελχαρα αλλά και τις κορβετες του Πολεμικού Ναυτικού μας
Την ίδια στιγμή ο. Γεραπετριτης δήλωσε στα ΝΕΑ πως η διακήρυξη των Αθηνών ειναι μια σταθερη πολιτική μεταξυ μας για συνεργασία. και να αποφευχθούν ιστορικα βάρη του παρελθόντος
Μα είσαι σοβαρός ;;;
Ειναι στορικο βάρος.ρε ξεφτίλα η. επανασταση του 21 ;Η μικρασιατική καταστροφή ο διωγμός.των Ελλήνων της Πόλης η Γενοκτονια των ποντίων η εισβολή και κατοχή της Κυπρου..
Είναι ιστορικά.βαρη ;;
Τι λες ρε ανθέλληνα;;
Πως μιλάς για εξομάλυνση των σχέσεων όταν την ίδια στιγμή ο Υπουργός άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ γκιουλερ αμέσως μετά τη διακήρυξη των Αθηνών στο τύρκ σι εν εν δηλώνει πως ο στοχος μας με τη Ελλαδα είναι μεν η καλή γειτονία αλλά...με την Δύναμη του τουρκικού Στρατού θα υπερασπιστούμε.τα διακαιωματα μας για την Γαλαζια και ουράνια πατρίδα μας ..ενώ συνεχίζεται η ασκήση Εφές ;για κατάληψη νήσων ..
Ποια νησιά δλδ θέλουν να καταλάβουν ;;την Χαβάη;;
Ξυπνειστε Ελληνες αυτοί όλοι έχουν κανονίσει τη σφαγή μας...


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.