Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ivδαλμα στο Πακιστάv έχει γίνει πλέov ο Aδωvις...

Τι περιμενατε απ αυτον τον nλιθιo που ψnφισατε;



Έπειτα από την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού Sohrab μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα αναμορφωτή υπουργό εργασίας, ακολούθησε δημοσίευμα στο Associated Press του Πακιστάν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα ανοίγει θέσεις εργασίας για πακιστανούς εργάτες!

Το δημοσίευμα του πακιστανικού αποθεώνει τον Άδωνι
Δεκάδες εκατομμύρια Πακιστανοί που διάβασαν την συγκεκριμένη είδηση, πλέον πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Ετοιμάζουν βαλίτσες, σακούλες, σαγιονάρες, ότι έχει ο καθένας, για να έλθουν στη Γη της Επαγγελίας!

Πριν από λίγο μάλιστα, ο υπουργός ανάρτησε και βίντεο εικονικής πραγματικότητας, όπου το Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί και διαθέτει και καζίνο. Πριν από λίγους μήνες ο όμιλος Λάτση είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να νομοθετήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα έλλειψης εργατών που κρατούσε πίσω το έργο.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Είναι τέτοια η δημοφιλία του Άδωνι στο Πακιστάν, που εάν κατέβει στις εκλογές, θα καεί το Ισλαμαμπάντ…

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.