Δεν μιλάμε για πράσινn ανάπτυξn πλέον, αλλά για πράσινn κόλασn...
Καθίστε πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο και να είστε ήρεμοι….
Δεν μιλάμε για πράσινη ανάπτυξη πλέον, αλλά για πράσινη κόλαση!!! Καθίστε πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο και να είστε ήρεμοι…. Γιατί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας… Έχουμε να κάνουμε με σατανικούς ανθρώπους…
Η Καλιφόρνια εγκρίνει το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για να κάνει τους κατοίκους να πίνουν τα δικά τους περιττώματα
Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια ενέκριναν ένα νέο σχέδιο Bill Gates για να αναγκάσει τους κατοίκους να πίνουν τα περιττώματά τους ρίχνοντας λύματα πίσω στην παροχή πόσιμου νερού.
«Το Συμβούλιο Ελέγχου Υδατικών Πόρων της Πολιτείας της Καλιφόρνια ψήφισε για την έγκριση κανονισμών που θα εξορθολογίσουν την «άμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου νερού» (DPR) – μια μέθοδο με την οποία τα καθαρισμένα λύματα απελευθερώνονται απευθείας σε ένα δημόσιο σύστημα ύδρευσης ή ακριβώς ανάντη από μια μονάδα επεξεργασίας», αναφέρει το The Hill.
«Η Καλιφόρνια εγκρίνει το επεξεργασμένο νερό για πόσιμο νερό. Πράσινη κόλαση του 21ου αιώνα, ερχόμαστε!». Ο Steve Milloy έγραψε στο X.
Το 100percentfedup.com αναφέρει: Περισσότερα από το The Hill
«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτούς τους κανονισμούς για πάνω από 10 χρόνια τώρα, διασφαλίζοντας ότι είναι απολύτως προστατευτικοί για τη δημόσια υγεία», δήλωσε ο Darrin Polhemus, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πόσιμου νερού του διοικητικού συμβουλίου, στην ακρόαση της Τρίτης.
Αυτή θα είναι επίσης η πρώτη περίπτωση επαναχρησιμοποίησης λυμάτων στην Καλιφόρνια.
Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στο Golden State και σε όλη τη χώρα εφαρμόζουν εδώ και καιρό την «έμμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου», την έγχυση επεξεργασμένων λυμάτων σε περιβαλλοντικά αποθέματα – όπως υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες ή λίμνες – πριν από την απόρριψή τους σε ένα δημόσιο σύστημα.
Σε αντίθεση με την έμμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου, ωστόσο, το DPR δεν χρησιμοποιεί υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα ή οποιοδήποτε είδος περιβαλλοντικού φραγμού αποθήκευσης.
Αντίθετα, η διαδικασία περιλαμβάνει είτε την αποστολή καθαρών λυμάτων απευθείας σε μια μονάδα επεξεργασίας είτε πρώτα την ανάμειξή τους με άλλες πηγές νερού – μια ηπιότερη εναλλακτική που είναι γνωστή ως “αύξηση ακατέργαστου νερού” – πριν γίνει αυτό.
«Οι νέοι κανόνες της Καλιφόρνιας θα επέτρεπαν – αλλά δεν απαιτούν – οι υπηρεσίες ύδρευσης να παίρνουν τα λύματα, να τα επεξεργάζονται και στη συνέχεια να τα επαναφέρουν στο σύστημα πόσιμου νερού. Η Καλιφόρνια θα ήταν απλώς η δεύτερη πολιτεία που θα το επέτρεπε αυτό, μετά το Κολοράντο», σημείωσε το Associated Press .
Το AP αναφέρει:
Οι ρυθμιστικές αρχές χρειάστηκαν περισσότερα από 10 χρόνια για να αναπτύξουν αυτούς τους κανόνες, μια διαδικασία που περιλάμβανε πολλαπλές αναθεωρήσεις από ανεξάρτητες επιτροπές επιστημόνων. Ένας νόμος της πολιτείας απαιτούσε από το Συμβούλιο Ελέγχου Υδάτινων Πόρων της Καλιφόρνια να εγκρίνει αυτούς τους κανονισμούς έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Η ψηφοφορία προαναγγέλθηκε από μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ύδρευσης της πολιτείας, οι οποίοι έχουν όλα σχέδια να κατασκευάσουν τεράστιες μονάδες ανακύκλωσης νερού τα επόμενα χρόνια. Η Metropolitan Water District της Νότιας Καλιφόρνια, η οποία εξυπηρετεί 19 εκατομμύρια ανθρώπους, στοχεύει να παράγει έως και 150 εκατομμύρια γαλόνια (σχεδόν 570 εκατομμύρια λίτρα) την ημέρα τόσο άμεσου όσο και έμμεσου ανακυκλωμένου νερού. Ένα έργο στο Σαν Ντιέγκο στοχεύει να αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ του νερού της πόλης μέχρι το 2035.
Οι υπηρεσίες ύδρευσης θα χρειαστούν δημόσια υποστήριξη για την ολοκλήρωση αυτών των έργων — πράγμα που σημαίνει να πειστούν οι πελάτες ότι όχι μόνο το ανακυκλωμένο νερό είναι ασφαλές για πόσιμο, αλλά δεν είναι και κακό.
Οι νέοι κανόνες της Καλιφόρνια απαιτούν την επεξεργασία των λυμάτων για όλα τα παθογόνα και τους ιούς, ακόμη και αν τα παθογόνα και οι ιοί δεν βρίσκονται στα λύματα. Αυτό είναι διαφορετικό από τους κανονικούς κανόνες επεξεργασίας νερού, οι οποίοι απαιτούν θεραπεία μόνο για γνωστά παθογόνα, δήλωσε ο Darrin Polhemus, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πόσιμου νερού για το Συμβούλιο Ελέγχου Υδάτινων Πόρων της Καλιφόρνια.