Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Καλα ρε, περιμεvετε βγαζovτας αυτnν στα καvαλια να με πεiσετε να μπoλιαστω; Ψυχiατρο θελετε....


Αν ειναι δυνατον....
Αυτη ειναι προεδρος της ΕΙΝΑΠ...
Με επιπεδο κατινας...
Και αυτη αποφασιζει για μενα....
Αστο δεν θα παρω...


 

Eστειλαν 8 Aστυvομικoυς, τραυματiες στο vοσoκομεiο...Και συνελnφθnσαν οι Aστυvομικοi επειδn πυρoβολnσαν για να σωθoυν ! ! !

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ» στο Πέραμα δεχόμενοι ανθρωποκτόνο επίθεση από όχημα κακοποιών που στόχο είχε να τους πολτοποιήσει, βάλουν κατά της απειλής....



Σήμερα είναι κρατούνται και είναι κατηγορούμενοι. Το όχημα ήταν κλεμμένο ενώ οι δράστες είναι σεσημασμένοι ληστές. 

Είναι ακόμη ένα τυπικό και σύνηθες περιστατικό στο αστυνομικό δελτίο της ελληνικής καθημερινότητας. Ρομά να κλέβουν ή να ληστεύουν και οι αστυνομικοί να τους καταδιώκουν. Όμως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί ενεργούν και βάλουν με πυρά. Και τώρα συνελήφθησα, είναι κρατούμενοι και κατηγορούμενοι αναμένοντας να οδηγηθούν στην ελληνική δικαιοσύνη… Ελ΄λάς το μεγαλείο σου.

Το χειρότερο όμως όλων είναι πως όντας σε πραγματική αυτοάμυνα διότι υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είχαν γίνει πολτός θα πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες και να τεκμηριώσουν γιατί έβαλαν κατά του οχήματος ή να εξηγήσουν γιατί τελικά έβαλαν με στόχο να εξουδετερώσουν την απειλή και όχι να την ακινητοποιήσουν. Λες και μέσα σε δευτερόλεπτα μεταξύ ζωής και θανάτου υπάρχει ο χρόνος και η πολυτέλεια να αποφασίσεις όταν μπορεί να μην δεις ξανά την οικογένεια σου επειδή κάποιος αποφάσισε ακόμη ένα βράδυ να εγκληματήσει.

Στο συμβάν τραυματίζονται και επτά αστυνομικοί απόρροια της ανεξέλεγκτης πορείας του οχήματος που στόχο είχε να διαφύγει αφού έχει εγκλωβιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις. Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι καταυλισμοί των τσιγγάνων αποτελούν νησίδες αδυσώπητης ανομίας. Πρωτοστατούν στις κλοπές, διαρρήξεις, ναρκωτικά, εκβιασμούς, απάτες, διακίνηση λαθραίων προϊόντων, πλέον και λαθρομεταναστών. Ενίοτε ανταγωνίζονται στα παραπάνω ποινικά αδικήματα με κακοποιούς ανατολικής και βαλκανικής προέλευσης.

Η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα τόσο στη Δυτική Αττική όσο και σε άλλα μέρη της χώρας είναι γνωστή. Εδώ και δεκαετίες με σαφείς ευθύνες του πολιτικού συστήματος, διαχρονικές και διακομματικές, υφίστανται μια άτυπη ασυλία.

Το 2017, ένα παιδί μόλις 11 χρονών πέφτει νεκρό από αδέσποτη βολίδα έπειτα από άσκοπους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Τέσσερα χρόνια μετά ένοχος δεν έχει βρεθεί, δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί. Τέσσερα χρόνια μετά η κατάσταση παραμένει η ίδια και χειρότερη ελέω μιας δήθεν κοινωνικής πολιτικής. Μιας ηλίθιας και βλακώδους προσέγγισης που έχει αποτύχει. Μιας πολιτικής που ενθαρρύνει το έγκλημα, που κάνει τη κατάσταση περαιτέρω εκτός ελέγχου και τη διογκώνει.

Αντί η πολιτεία να θεσπίσει ένα ποινικό πλαίσιο αυστηρών και ιδιώνυμων ποινών ώστε να αποτρέπει τη δράση των εγκληματικών στοιχείων, αντί να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας και έννομης τάξης, αντί να προβεί στην απαραίτητη τροποποίηση των κανόνων εμπλοκής ώστε οι αστυνομικοί να αισθάνονται πως όταν θα χρειαστεί να ενεργήσουν τα δέοντα δεν θα είναι κατηγορούμενοι, βλέπουμε πως υφίστανται η αδιανόητη ανοχή (που οδηγεί σε συνενοχή) και εγκληματικής αδράνειας και αμέλειας.

Ως εκ τούτων, το έγκλημα καλπάζει, οι ποινικοί αποθρασύνονται και οι αστυνομικοί φοβούνται και οδηγούνται στην υπηρεσιακή αδράνεια. Οι δικαστικοί μη έχοντας τα κατάλληλα νομοθετήματα χαϊδεύουν ποινικά τους κακοποιούς ενώ γνωρίζουν πως λόγω νομικών «παραθύρων» στα σωφρονιστικά καταστήματα οι κακοποιοί σύντομα θα αποφυλακιστούν και θα συνεχίσουν αμέριμνοι τη ποινική τους δράση.  

Υπουργοί δημόσιας τάξης όπως ο Νίκος Τόσκας θα δηλώνουν πως εάν τη νύχτα κακοποιοί εισέλθουν στο σπίτι σας, εσείς ως φιλήσυχοι πολίτες πρέπει να μην αντιδράσετε αλλά να συνεχίσετε τον ύπνο μας.  

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημερινό συμβάν που επιβεβαιώνει την ανεξέλεγκτη δράση των κακοποιών και επιβεβαιώνει πως η πολιτεία στέλνει το μήνυμα στους αστυνομικούς της υπηρεσιακής αδράνειας.

Η ασυδοσία, γνώρισμα της ελληνικής πραγματικότητας με γεωμετρική πρόοδο θα διευρύνεται και θα διογκώνεται. Οι αστυνομικοί που δυστυχώς για τη πολιτεία θεωρούνται αναλώσιμοι είτε θα είναι υπηρεσιακά παροπλισμένοι είτε ανενεργοί είτε αδιάφοροι. Οι πολίτες παντελώς απροστάτευτοι και ανήμποροι να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους. Και όλα αυτά στο όνομα της κοινωνικής και ανθρωπιστικής πολιτικής προς συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες.

Η ελληνική κοινωνία και η χώρα, θα είναι έρμαιο πάσης φύσεως και είδους ποινικών εγχώριας και ξένης προέλευσης. Μέχρι να θρηνήσουμε και τον «επόμενο Μάριο» από αδέσποτη σφαίρα ή κάποιον νεαρό αστυνομικό και τότε οι πολιτικοί να μιλούν με τις ξύλινες γλώσσες για πάταξη της εγκληματικότητας και εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας… Κοινωνία και πολιτεία σε παρακμή και κατάπτωση.


Παραθέτουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ανακοίνωση σχετικά με όσα συνέβησαν στην καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Πέραμα, εξέδωσε, πριν από λίγο, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 «Βραδινές ώρες της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου 2021 στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, εντοπίστηκε από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και έφερε σπασμένο φινιστρίνι (εικόνα που παραπέμπει σε διάρρηξη), λόγος για τον οποίο κρίθηκε ύποπτο και αποφασίστηκε η διενέργεια αστυνομικού ελέγχου. 

Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, προσέτρεξαν και άλλες ενισχυτικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση του ελέγχου, πλην όμως το όχημα στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. 

Στο πλαίσιο αναζητήσεων το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εκ νέου στην περιοχή του Αιγάλεω και οι αστυνομικοί το ακολούθησαν μέχρι την περιοχή του Περάματος, όπου ακινητοποιήθηκε από αντίθετα κινούμενο όχημα (λεωφορείο).

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς. 

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα διέφυγε και αναζητείται. 

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως προέκυψε το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία αρμοδίου εισαγγελέα».



πηγη 

Γιαvvακoπoυλoς "σκiζει" κυριoλεκτικα Παπαvδρεoυ και Σnμiτn.....

Μπραβο ρε Γιαννακοπουλε....

Πραγματικα εισαι λεβεντης ! ! !



Ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν «μασάει» τα λόγια του και δεν αποφεύγει να τοποθετηθεί, αδιαφορώντας για τα «πολιτικώς ορθά».

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε «κεραυνούς», αναφερόμενος και στον Σημίτη που με τον… εκσυγχρονισμό του μας άλλαξε τα φώτα.

Και έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το να είσαι Έλληνας και να υποστηρίζεις Πασόκ (με όποιο όνομα) μετά από ότι έκανε στην πατρίδα μας ο Σημίτης και ο γιωργάκης σίγουρα χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης. Το να πας να ψηφίσεις giorgaki ξανά στις επόμενες εκλογές σε καθιστά όμως ανθέλληνα και προδότη».


Η ομιλία του Γιαννακόπουλου για το Βαρυμπόμπη Reset

Το αίτημα για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για αναδάσωση των καμένων περιοχών βρίσκει ευρύτατη υποστήριξη από τους πολίτες, καθώς και από επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια. Ζητούμενο είναι να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να προχωρήσουν άμεσα τα σχέδια που καταρτίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, προχωρά με ταχείς ρυθμούς για την πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varibopi-reset.


πηγη 

Αφoυ εδιωξαν απ τα vοσoκομεiα τους αvεμβoλιαστoυς γιατρoυς, πως και γιατi αρπαξαν κoρωvαιo, οι μπoλιασμεvοι; (βiντεο)

Μηπως η απομακρυνση τους, εγινε για λογους εκδικητικους, γιατι δεν εσκυψαν το κεφαλι, γιατι δεν εδειξαν υποταγη;

Μηπως λεω, μηπως...

Μυαλο κριση εχετε....

Δειτε το ρεπορταζ και τα συμπερασματα δικα σας...




πηγη 

Mπoυμπoυκos για τους AvεμBολiαστoυs: «Να μην σώσoυv! Koυράστnκα» (Και εμεις κoυραστnκαμε που σε ανεxoμαστε...)


Που να ξέρες γελoiε εμάς πόσο μας εχεις κουράσει με τις βλακεiες σου !!!

 

 Από τις απειλές… στην αγανάκτηση πέρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του pronews.gr, καθώς δήλωσε ότι «κουράστηκε» με τους ανεμβολίαστους.
Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα δημοσιεύθηκαν:

“Είναι πραγματικά απίστευτο και δείχνει την ανικανότητα της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη να πείσει με επιχειρήματα τους πολίτες να εμβολιαστούν το να δηλώσει ένας υπουργός ότι «κουράστηκε», εάν ο Άδωνις Γεωργιάδης «κουράστηκε» με κάτι τότε μπορεί να παραιτηθεί και να πάει κάποιος «ξεκούραστος» στη θέση του.

Η κυβέρνηση που έχει επιβάλει μέτρα διαχωρισμού, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς βλέπει ότι απέτυχε πλήρως να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς ελάχιστοι πολίτες σπεύδουν πλέον στα εμβολιαστικά κέντρα και ο υπουργός Ανάπτυξης με δηλώσεις του έδειξε την αγανάκτηση του, αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους πολίτες.

«Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!», είπε επιδεικνύοντας την οργή του ο κ. Γεωργιάδης.

Και η λύση προκειμένου η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του «επιτελικού κράτους» είναι παγίως η ίδια, αφού κατά τον κ. Γεωργιάδη «από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει “θέλω να εμβολιαστώ” ή “δεν θέλω” … Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!».”

 

 

 

 

Πηγή 

 

 

 

Oργn Tσελέvτn για την εξαφάvισn των εικόvωv από τα voσoκoμεiα: «Να βάλoυμε κι ένα xαλάκι για πρoσευxn εδώ είναι Eλλάδα και όxι Mωαμεθαvιστάv»!!!

 Μπράβο του μια χαρα τα είπε !!!


 Οργισμένη ήταν η ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την «εξαφάνιση» των χριστιανικών εικόνων από τα νοσοκομεία. Όπως ανέφερε, αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε ένα γεγονός που παρατήρησε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η μητέρα του.

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας» έγραψε και σημείωσε πως ρώτησε γιατί έχει συμβεί αυτό, για να πάρει την απάντηση ότι υπάρχει «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι, όπως λέει ο ίδιος.

«Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν», έγραψε χαρακτηριστικά ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, και πρόσθεσε: «Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη έχει ως εξής:

Αἰδώς Ἀργεῖοι

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;» Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται. Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί.

 

Πηγή



Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Θετικn στον κoρωvαιo, η δυο φoρες μπoλιασμεvn Παλαιτσακn ! ! !

Δειτε τι εγραψε στο facebook....



Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! 

Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. 

Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμμία σημασία. Πήγα  λοιπόν να κάνω rapid και βγήκε θετικό!

Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τ' αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. 

Να προσέχετε πάρα πολύ. 

Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να  κάνει εκπλήξεις . 

( Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε

Nana Palaitsaki

Γιατi τoσo μiσος σε εvα αvεμβoλιαστo 12χρoνo παιδi;

Δειτε το βιντεο....

Ακουστε την μανα...

Τα συμπερασματα δικα σας και αναρωτηθειτε ...

Πρεπει αυτος ο "ανθρωπος" να συνεχισει ναναι διευθυντης;





πηγη

Πoρτoσάλτε και Παγώvη σε φασiστικo παραλnρnμα....ΑΠOΛΑYΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

Δεν θα γραψω τιποτα....

Γιατι αν γραψω θα γινω χυδαιος...

Μυαλο και κριση εχετε ....

Ακουστε τους...




πηγη 

Eδωσαν αδεια σε φυλαkισμεvο για 217 χρovια Τoυρκo δoυλεμπoρo και περiμεvαν να ξαvαγυρiσει ! ! !

Αυτος που ενεκρινε την αδεια του, να μπει μεσα, στην θεση του....

Μονο ετσι θα συνετισθουν, καποιοι δημοσιοι χαραμοφαηδες...



Έδωσαν αδεια σε Τούρκο δουλέμπορο, καταδικασμένο σε 217 χρόνια φυλάκιση, από το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου αλλα εκείνος δεν επέστρεψε ποτέ στο κελί του.

Ο 40χρονος Τούρκος, είχε συλληφθεί για παράνομη μεταφορά μεταναστών και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 217 χρόνων και χρηματική ποινή 1.100.000 ευρώ.

Την περασμένη Πέμπτη έλαβε επταήμερη άδεια και ήταν να επιστρέψει χθες στις δώδεκα το μεσημέρι στις φυλακές Μαλανδρίνου, όμως δεν επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και κηρύχθηκε δραπέτης.



πηγη 

Mιλαει και αvαβει φωτιες ο Συvταγματαρxnς που ξnλωσαν γιατi δεν ηθελε να μπoλιαστεi.....ΑΚOΥΣΤΕ ΤΟΝ ! !


Μυαλο και κριση εχετε....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...
Και τα συμπερασματα δικα σας....




 

Μας το λεvε καταμoυτρα πια....Η Eλλάδα θα εivαι η vέα πατρiδα των λαθpoμεταvαστώv που εισέpxovται ! ! !

Το σχεδιο τους ειναι φανερο πλεον.....

Η αντικατασταση του πληθυσμου της Ελλαδος...

Νοιωθουν τοσο σιγουροι πια, που μας το λενε καταμουτρα...



Η Ελλάδα και επίσημα θα αποτελεί τη νέα πατρίδα των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται σε αυτή, αποκάλυψε με περισσή ειλικρίνεια ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης... στο Olympia Forum II των Δελφών, τονίζοντας μάλιστα «δεν θα υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ των γηγενών Ελλήνων και των αναγνωρισμένων προσφύγων», όπως τόνισε χαρακτηριστικά:  

«Εμείς, ως Κυβέρνηση (σ.σ.: εννοεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη) δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μία διαφορετική πολιτική κοινωνικών προνομίων για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες. 

Το αντίθετο. Προσφέρουμε μία ίση ευκαιρία πρόσβασης στο κοινωνικό κράτος για όλους τους νόμιμα διαμένοντες στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.  Τόνισε ακόμα ότι «η κυβέρνηση είναι υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης και της στήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα».  

Παράλληλα, ο υπουργός επεσήμανε ότι «η συμφωνία με τη Γερμανία αφορά την χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ενός οικιστικού προγράμματος των ξένων που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα».  

Βέβαια τόνισε ότι «Αυτό δεν αφορά επιστροφές από τη Γερμανία και δεν προβλέπεται στη συμφωνία που έχουμε κάνει με το γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών αλλά τους νεοεισερχόμενους και αυτούς που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα». 

 Όσο για την πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «Ήθελε να γίνει πύλη εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη και θυμάστε τις επιπτώσεις που είχε αυτό στην ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνησή μας έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να γίνει πύλη εισόδου».  Είναι σαφές αυτό, ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει πύλη εισόδου στην Ευρώπη».   

Θέλει να τους κρατήσει στην Ελλάδα!  Και όπως ευθαρσώς δήλωσε ο υπουργός σήμερα: «Πρέπει να προσελκύσουμε νομίμως μετανάστες και όχι να αφήσουμε τους λαθροδιακινητές να αποφασίσουν ποιος θα έρθει να μείνει στην Ευρώπη».

   Άλλωστε αυτή είναι και η γραμμή του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη: «Η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας λόγω δημογραφικού», δήλωσε πριν δύο ημέρες.  Για όποιον δεν κατάλαβε, ας τραβήξει πολλές φωτογραφίες από την νυν Ελλάδα.





πηγη 

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Eχoυμε 20% περισσoτερους θαvατους και δεν οφειλovται στον κoρωvαιο λεει ο Καθnγnτnς, αλλα σε....

 

Απλως ακουστε τον...

Μυαλο και κριση εχετε...

Και να ξερετε....

Αν ποτε συνατησετε πολιτικο και τον φτυσετε θα πει ψιχαλιζει...





Μoυσoυλμάvα λαθpoμεταvαστpια έφτυσε την ταμiα του σoυπερ μαpκετ επειδn φopoυσε Σταυpο ! ! !




Χρειάζεται τεράστια δύναμη να κρατήσεις το θυμό και την οργή σου στην καταγραφή τέτοιου γεγονότος. Ταμίας σε γνωστό σουπερ μάρκετ στο Ωραιόκαστρο δέχθηκε ΦΤΥΣΙΜΟ στο Σταυρουδάκι που κρεμόταν στον λαιμό της, λούζοντας ολο το πρόσωπό και το στήθος της. 

Στις φωνές της ταμία προσέτρεξε ο διευθυντής οποίος συνέστησε στη ταμία... να καλύψει το Σταυρό στο στήθος της για να μην ... προκαλούνται οι αλλοδαποί πελάτες μουσουλμάνοι που "φιλοξενούνται"  στο απέναντι χοτ σποτ. Σταματάω 

ΕΔΩ γιατι θα γίνω χυδαίος....

Και ερωτω.....

Γιατι αυτη και ολοι σαν αυτην βρισκονται στην Ελλαδα και δεν εφαρμοζονται οι νομοι περι απελασεως;



πηγη 


Να μην σωσoυν να εμβoλιαστoυν ωρυεται ο τnλεβιβλιoπωλhς που εγινε υπoυργoς και καβαλnσε μεγαλο καλαμι....

Ακουστε τον γελοιο...

Αυτο γινεται, οταν ενας ανικανος, παρει εξουσια....

Απο γελοιος, γινεται επικινδυνος....

Ακουστε τον, μυαλο και κριση εχετε....





Υπoxpεωτικό Tσιπάpισμα σε ανθpώπους, εξnγγειλε ο Λιβάvιος, σαν τα ζωα ! ! !


Το λιβανιστίρι του Αντίχριστου Υφυπουργός Μητσοτάκη ο Λιβανιος ερχεται μετα την Γιάννα Αγγελοπούλου να μας πει ξεκάθαρα οτι μετα τα ΖΩΑ θα τσιπαριστούν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με Νομο που φέρνουν στη Βουλή…



Πάρτε εμβόλια ( Βιολογικά Οπλα) πάρτε και τσιπάρισμα οσοι δεν τα πιστεύατε που τα λέγαμε…

Ο Ψυχασθενής Υφυπουργός Διακυβέρνησης και ψηφιακής πολιτικής Θεόδωρος Λιβάνιος  σε πρόσφατες εξαγγελίες του στην Βουλή  δήλωσε ότι σε λίγο καιρό θα γίνεται τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς και μετα θα ακολουθήσει  τσιπάρισμα των ανθρώπων!!

Οι Νεοταξίτες τελειώνουν καθε ελευθερία του ανθρώπου και η σκλαβοποίηση ολοκληρώνεται αν δεν ξυπνήσει ο Λαός….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ Κ ΛΙΒΑΝΙΟ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…






πηγη 

Aυτo ειναι Nαυαρxoς των HΠΑ ! ! ! Καvαμε και αμυvτικη συμφωvια μαζi τους....."ΜHΝ ΑΝΗΣYΧΕΙΤΕ" ! ! !


ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΛΕΒΙΝ....

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ.....

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ...

Ο Θεος να βαλει το χερι του....



Η 63χρονη Δρ. Ρέιτσελ Λεβίν είναι πλέον ναύαρχος το Αμερικανικού Σώματος Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ.

Διορίστηκε από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο στο βαθμολογικά υψηλότερο αξίωμα των ΗΠΑ....  

Η ίδια κατά την ορκωμοσία που έγινε την Τρίτη 19 Οκτώβρη, περιέγραψε την περίσταση ως «σημαντική» και ιστορική».  

«Μακάρι αυτό το ραντεβού σήμερα να είναι το πρώτο από πολλά άλλα που θα έρθουν, καθώς δημιουργούμε ένα διαφορετικό και χωρίς αποκλεισμούς μέλλον», σχολίασε σε ομιλία που απονέμει φόρο τιμής σε άλλα άτομα ΛΟΑΤ+ που προηγήθηκαν της δικής της ανάδειξης.  

Η Δρ. Λεβίν αποφοίτησε από το Xάρβαρντ και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Τουλέιν, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως παιδίατρος. Επίσης στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως γενική παθολόγος της Πενσιλβάνια καθώς και ως Γραμματέας Υγείας της πολιτείας όπου εργαζόταν πάνω σε θέματα όπως ο εθισμός στα οπιοειδή. 

Τη θέση της Υφυπουργού πήρε τον Μάρτιο, και εξελέγη μετά από ψηφοφορία στη Γερουσία.  Ο υπουργός Υγείας Ξαβιέ Μπεκέρα χαρακτήρισε τον διορισμό της Δρ. Λεβίν ως «ένα τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση της ισότητας ως έθνους».






πηγη 

Kυριε Τσιoδρα, αυτα γιατi δεν τα εiπες; Μnπως γιατi δεν βoλευoυν; Δεν πειpαζει τα λεμε εμεiς....

Εισαι πληρως αναξιοπιστος κυριε Τσιοδρα...

Με επεισες γι αυτο....

Δειτε το βιντεο φιλοι μου και....

Μυαλο και κριση εχετε...





Mnτρoπoλiτns Mόρφoυ: ''Για να σωθεiτε απο τον σεισμo αυτό να γράψετε πάvω στα σπiτια σας!!!'' ΒΙΝΤΕΟ

Την Ευλογία σας πατέρα Μόρφου!!!
Ο Χριστός μας και η Παναγία μας η Μεγαλόχαρη να μας φυλάει από κάθε κακό...!!!


Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, αποκαλύπτει τι συζήτησε με Ιερέα της περιοχής του πρόσφατου σεισμού στην περιοχή Ελασσόνας  –  Λάρισας και τι τελικά τον προέτρεψε να κάνει αυτός και το ποίμνιό του, την ώρα που η γη έτρεμε και γινόταν ο μεγάλος μετασεισμός!

Φωτισμένος από τον Θεό, θυμήθηκε ξαφνικά τι είπε σχετικά ο αγιασμένος μακαριστός πατήρ Ελπίδιος, αδελφός δίδυμος του Αγίου Φιλουμένου, όταν η γη έτρεμε στους σεισμούς της Αθήνας του 1981, αλλά και τι είχε πει σχετικά στους κατοίκους της ενορίας του ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, όταν ήταν ακόμη Ιερέας και έτσι είχαν σωθεί οι ίδιοι και τα σπίτια τους στους μεγάλους σεισμούς της Αντιόχειας!
 

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Κυριε "Πρωθυπουργε" αυτους τους ανθρωπους ποιος θα τους σωσει; Ακου ρε ακου....

Ποιος θα τους σωσει ρε; 

Λεγε ρε....

Ααααα μαλλον σε κανα ταξιδακι θα εισαι παλι...





"Ευχες" του Λεβεντη, στην Ντορα και την Φωφη, στον Κουλη και τον Γιωργακη....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !

 

Ακουστε τον....




πηγη 

Πnγε να διασκεδάσει με δαvεικo πιστoπoιnτικo εμβoλιασμoύ και της βγnκε ξινn η διασκέδασn...


Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάστηκε 20χρονη η οποία κατηγορείται ότι βγήκε για ποτό σε μπαρ με… δανεικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid19.

Είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για πλαστογραφία (χρήση γνήσιου εγγράφου που ανήκει σε άλλον) και την τιμώρησε με χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων προς 5 ευρώ. Με την ίδια απόφαση και σε περίπτωση μη καταβολής της παραπάνω χρηματικής ποινής, το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, την οποία ανέστειλε επί 3ετία.

Η 20χρονη παραδέχθηκε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη, ενώ απολογήθηκε ότι ήθελε να βγει για διασκέδαση και πως είχε κάνει προηγουμένως rapid test. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση.



Πηγή

Ακoυστε και καvεναv ΣOΒΑPΟ ΕΠΙΣΤHΜΟNΑ, μην ακoυτε μονο τους Τσιoδρες, τις Παγωvες, τους Ψυxακιες και λoιπoυς ακαταδiωκτoυς...

Εμεις τι να πουμε;

Μιλουν οι Επιστημονες...

Εσεις...

Μυαλο και κριση εχετε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...





Θυμασαι τι σου ειχαν υποσχεθει; Ακουσε τους τωρα και καταλαβε επιτελους με ποιους εχεις να κανεις...

Ξυπνα επιτελους...

Απ αυτούς που σε κατέστρεψαν μην περιμένεις να σε σώσουν...




πηγη 

Γκoυγκλαρετε την φρασn "ΕΦYΓΕ ΞΑΦΝlΚΑ" και δεiτε το απoτελεσμα....Mυαλo και κρiση εxετε ! ! !

Ανοίξτε απλά τον υπολογιστή σας. Πηγαίνετε όπως κάθε φορά στη μηχανή αναζήτησης της Google ή όποια άλλη εσείς προτιμάτε. Πληκτρολογήστε τη φράση “έφυγε ξαφνικά”. Δείτε τί θα βγει. Και πόσα αποτελέσματα μέσα σε μια σύντομη χρονική περίοδο. 



Δεν είναι παράξενο αυτό που βλέπετε; Δεν σας κάνει να αναρωτιέστε “αυτό συνέβαινε πάντα εν αγνοία μας οπότε τώρα που παρατηρήσαμε πως συμβαίνει το κρίνουμε ως φυσιολογικό, άρα να μην ανησυχούμε; ‘Η “Δεν συνέβαινε σε τόσο μεγάλη κλίμακα και συχνότητα, οπότε να ανησυχούμε”.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα φίλοι μου που δεν δικαιολογούμαστε να τελούν “εν αγνοία μας” από τη στιγμή που υπάρχουν τρόποι και μάλιστα δωρεάν για την πλήρη ενημέρωσή μας, όπως είναι το διαδίκτυο. Αλλά εάν αυτό το χρησιμοποιούμε για να ανεβάζουμε selfies και να βλέπουμε βιντεάκια βιντεοπαιχνιδιών ή τί έκανε ο καθένας στο μπαράκι που πήγε και το έχει “ανεβάσει” στο Facebook, τότε όλη η ευθύνη βαραίνει εμάς.

Εκτός και αν θέλουμε να είμαστε εύκολα χειραγωγήσιμοι, το θέλουμε;

Εγώ πάντως δεν το θέλω για τον εαυτό μου, δεν θέλω να είμαι “πρόβατο”, ένα θύμα, ένα κατευθυνόμενο ανθρωποειδές. Γι’ αυτό φιλτράρω κάθε πληροφορία. Κάθε τι που μου συμβαίνει ή λαμβάνει χώρα στον υπόλοιπο κόσμο, το περνάω από “κόσκινο”. Ανατρέχω στα κοινωνικά δίκτυα, τα ΜΜΕ (όλων των ειδών και πλευρών για να μπορώ να έχω σφαιρική ενημέρωση), ψάχνω στις μηχανές αναζήτησης, τον ειδικό Τύπο, το YouTube, τη Wikipedia, σε ιστοσελίδες που δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως υπάρχουν, ακόμα και στις παλιές κλασσικές έντυπες εγκυκλοπαίδειες.

Αλλά διαβάζω και άρθρα γνώμης, όπως και βιογραφίες, μα και μυθιστορήματα για να μπορώ να έχω ενεργό τον εγκέφαλό μου.

Η μονοδιάστατη, μονόπλευρη ενημέρωση πχ μόνο από την πλευρά της εκάστοτε κυβέρνησης ή του κόμματος που ψηφίζεις ή της ιδεολογίας που πιστεύεις, αγαπητέ μου φίλε, είναι καταστροφική για τη ζωή σου.

Πάμε λοιπόν στο ερώτημα που έθεσα παραπάνω : Αυτά τα δεκάδες περιστατικά τύπου “έφυγε ξαφνικά” σε τόσο μικρή και σύντομη χρονική περίοδο συνέβαιναν πάντα εν αγνοία μας οπότε τώρα που παρατηρήσαμε πως συμβαίνει το κρίνουμε ως φυσιολογικό, άρα να μην ανησυχούμε;

Ας δούμε μια σύντομη περίοδο και ας μετρήσουμε τα διαπιστωμένα και καταγεγραμμένα τέτοιου είδους περιστατικά. Τονίζω τις δύο αυτές λέξεις διότι φανταστείτε πόσα δεν έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί στην Ελλάδα. Προσθέστε και αυτά που γνωρίζει ο καθένας μας στη δική του μικρή κοινωνία όπου ζει….. >>>


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης …

http://aegeanews.gr › … › Ειδήσεις › Εν Δωδεκανήσω

πριν από 1 ημέρα — Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μάλιστα το αυτοκίνητο βγήκε εκτός του δρόμου και προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού.

Θλίψη! «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα μοντέλο

https://lady.cyprustimes.com › … › WHAT’S NEW

24 Αυγ 2021 — Η ίδια «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, ενώ τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η μελαχρινή καλλονή είχε ασχοληθεί εκτός από …

«Έφυγε» ξαφνικά ο Ηλίας Φωτεινάκης | | Basketa.gr

https://basketa.gr › εφυγε-ξαφνικά-ο-ηλίας-φωτεινάκης

14 Αυγ 2021 — Από ανακοπή καρδιάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Ηλίας Φωτεινάκης | Basketa.gr.

Έφυγε» ξαφνικά ο Στράτος Ταγκατίδης – Enimerosi

https://enimerosi.com › article › Efuge-ksafnika-o-Strat…

18 Σεπ 2021 — «Έφυγε» ξαφνικά ο Στράτος Ταγκατίδης. ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναπάντεχα και πολύ πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του Στράτου Ταγκατίδη.

Λάρισα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 51 του χρόνια …

https://www.larissanet.gr › 2021/09/17 › larisa-efyge-xa…

17 Σεπ 2021 — Σοκαρισμένη η Τρικαλινή κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο το μεσημέρι της Πέμπτης του Χρήστου Τσιόλα.

Θεσσαλονίκη: “Έφυγε” ξαφνικά 44χρονος Αντισυνταγματάρχης …

https://epiloges.tv › thessaloniki-efyge-xafnika-44chro

1 Σεπ 2021 — Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε 44 ετών Αντισυνταγματάρχης του Γ’ Σώματος Στρατού. Όπως αναφέρει το kranosgr.com, πρόκειται για τον Μ.Σ., …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο φωτογράφος Σίμων Γαϊτανίδης

https://www.tovima.gr › 2021/07/06 › society › efyge-…

5 Ιουλ 2021 — Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο φωτογράφος Σίμων Γαϊτανίδης. Με το ιδιαίτερο ταλέντο του, ο Σίμων Γαϊτανίδης είχε αναδείξει τις ομορφιές της …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος Μιχέλης | Super-FM

https://super-fm.gr › efyge-xafnika-apo-ti-zoi-o-giorgo…

πριν από 7 ημέρες — Ο Γιώργος Μιχέλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή. Ήταν αδερφός της γνωστής δημοσιογράφου, Βίκυς Μιχέλη, …

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε ξαφνικά από την… – Χρόνος Εφημερίδα

https://tl-ph.facebook.com › xronos.gr › posts › σε-ηλι…

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Δημήτρης Γκιουζελίδης.

Λαμία: Θλίψη για 8χρονο μαθητή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

https://www.iefimerida.gr › ellada

2 Οκτ 2021 — Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από τον θάνατο ενός 8χρονου μαθητή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη (30/9) σε Νοσοκομείο …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μ. Καζάς

https://www.drt915.gr › efige-xafnika-apo-ti-zoi-o-dim…

3 Οκτ 2021 — Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας argonafplia.gr, Μιχάλης Καζάς, σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου, …

Κηδεύεται σήμερα ο 51χρονος Γ. Κωσταρέλος που έφυγε …

https://www.onlarissa.gr › 2021/09/29 › trikala-kidevet…

Τρίκαλα: Κηδεύεται σήμερα ο 51χρονος Γ. Κωσταρέλος που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 29/09/2021 – 9:44. Το μεσημέρι της Τετάρτης κηδεύεται ο Γιώργος Κωσταρέλος …

ΣΟΚ! Κι άλλος Ξανθιώτης «έφυγε» ξαφνικά… μόλις 36 ετών

https://www.thraki.com.gr › Νέα

11 Σεπ 2021 — Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, ενώ βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης για ψώνια προχθές το …

Ηράκλειο: Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Τζάνη – Ekriti

https://www.ekriti.gr › kriti-irakleio › irakleio-thlipsi-gi…

7 Οκτ 2021 — Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο εικαστικός καλλιτέχνης. … Πρόκειται για έναν κορυφαίο εικαστικό καλλιτέχνη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σοκ- Έφυγε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός – to10.gr

https://www.to10.gr › TEN FILES › ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

26 Σεπ 2021 — Σοκ- Έφυγε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Mια νέα απώλεια μετράει σήμερα ο καλλιτεχνικός χώρος. to10.gr. SHARE.

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο τραγουδιστής Δημήτρης …

https://www.enimerotiko.gr › Lifestyle

3 Οκτ 2021 — Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών από ανακοπή καρδιάς ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Δημήτρης Σαμαρτζής. Την είδηση γνωστοποίησε η βραβευμένη.

«Έφυγε» ξαφνικά 48χρονος στον Δρυμό Βόνιτσας | AgrinioNews

https://www.agrinionews.gr › efyge-xafnika-48chronos…

8 Σεπ 2021 — «Έφυγε» ξαφνικά 48χρονος στον Δρυμό Βόνιτσας. 8 Σεπτεμβρίου 2021, 9:16 πμ.

Θρήνος στη Σούρπη για την Μαρία Γιάγκου – Έφυγε ξαφνικά …

https://www.almyrosinfo.gr › article › θρήνος-στη-σούρ…

Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα 57χρονη από τη Σούρπη Αλμυρού. Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα …

Θλίψη : Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς οδηγός …

https://www.sportime.gr › ExtraTime › Κοινωνία

23 Σεπ 2021 — O οδηγός λεωφορείων του ΟΑΣΑ, Χρήστος Αδαμόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του.

Έφυγε ξαφνικά απ’ τη ζωή 52χρονος εκπαιδευτικός από την …

https://www.trikalaonline.gr › social › funerals › έφυγε-…

Έφυγε ξαφνικά απ’ τη ζωή 52χρονος εκπαιδευτικός από την Καλαμπάκα – Σήμερα Τετάρτη η κηδεία. 8 Σεπτεμβρίου 2021 trikalaonline. Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 39χρονος Καστρακινός

https://www.tameteora.gr › topika › dimos-meteoron

9 Σεπ 2021 — Ακόμη ένας συντοπίτης μας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Πρόκειται για τον Ε.Ο., 39 χρόνων, που διέμενε στη Θεσσαλονίκη και καταγόταν από το …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Χρήστος Σαμαράς – pena.press

https://www.pena.press › home

4 Σεπ 2021 — Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς ο Χρήστος Σαμαράς. Ο γνωστός επαγγελματίας,…

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Κώστας Αργυρόπουλος – ΘΑΡΡΟΣ

https://www.tharrosnews.gr › Αθλητικά TOP

3 Σεπ 2021 — Σοκαρισμένη είναι η Μεσσηνία από το θάνατο του Κώστα Αργυρόπουλου σε ηλικία 36 ετών. Ο Κώστας Αργυρόπουλος ή Κόλκα για τους φίλους του, …

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Διευθυντής της … – Κανάλι Ένα 90.4

https://kanaliena.gr › efyge-xafnika-apo-ti-zoi-o-dieythyn…

31 Μαΐ 2021 — Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την …

Πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο…

https://www.logotypos.gr › Best of editors

22 Ιουν 2021 — Βαρύ είναι το πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο και την οικογένειά του καθώς έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο αδερφός του.

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή 48χρονη διασώστης του ΕΚΑΒ – i …

https://www.i-diakopes.gr › Home › Ειδήσεις

4 Σεπ 2021 — Ελένη Μάργαρη: Έφυγε αιφνίδια από την ζωή σήμερα το πρωί η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη. Ήταν μόλις 48 ετών.

Σημειώστε πως η έρευνα που έκανα περιλαμβάνει οποιοδήποτε περιστατικό τύπου “έφυγε” ξαφνικά των πρώτων 5 σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης στη Google που αυτά βρίσκονται εκεί διότι είχαν πολύ περισσότερες θεάσεις (views) από άλλες ειδήσεις. Σκεφθείτε πόσα περιστατικά της περιόδου που έψαξα μπορεί να υπάρχουν στην 15η σελίδα, την 20η, την 38η, την 110η, την 201η κ.ο.κ. μόνο και μόνο επειδή δεν διαβάστηκαν από πολλούς χρήστες ή τα ΜΜΕ που τις μετέδωσαν δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών.

Κοντολογίς, αυτά που “ανακάλυψα” έχουν ως εξής : 

Περίοδος αναφοράς : 31 / 5 / 2021 – 16 / 10 / 2021 (139 ημέρες)

Πλήθος περιστατικών : 26 (μέσος όρος 1 περιστατικό ανά 5 ημέρες σε όλη την Ελλάδα)

Μικρότερη ηλικία : 8 χρονών

Μεγαλύτερη ηλικία : 68 χρονών

Μέσος όρος ηλικίας : 38 χρονών

Ηλικιακό εύρος : 4 (60+ / 15,38%), 12 (50+ / 46,15%), 6 (40+ / 23,08%), 4 (30+ / 15,38%), 0 (20+ / 0%), 1 (10+ / 3,85%), 1 (0 – 9 / 3,85%)

Άνδρες : 23 (88,46%)

Γυναίκες : 3 (11,54%)

Αιτία αιφνίδιου θανάτου : 14 από ανακοπή (53,85%), 1 από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (3,85%), 1 από ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα (3,85%) και 11 από άγνωστη ή μη αναφερόμενη αιτία (42,31%).

Δεν θα γράψω κάτι άλλο. Θα σας αφήσω να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα, αφού πρώτα σας παρακαλέσω να ρίξετε και μια ματιά στους συνδέσμους που επισυνάπτω παρακάτω, και θα κλείσω με την ερώτηση : Θεωρείτε όλα όσα διαβάσατε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ;;;;



πηγη 

Οι Mετακιvήσειs εκτos voμoύ με KTEΛ και Tρέvα, θα γivovται με rapid test και την ταυτoτnτα στο xέρι...




Συγκεκριμένα με την εγκύκλιο:

Διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος τήρησης των υποχρεώσεων των επιβαινόντων σε οχήματα των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και του Σιδηροδρόμου, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00.», λαμβάνει χώρα με επίδειξη εκ των επιβατών, των εγγράφων πλήρωσης των προϋποθέσεων ταξιδιού (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και διαγνωστικά τεστ) καθώς και αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο κλπ):

• στους υπεύθυνους διαχείρισης των τερματικών σταθμών ΚΤΕΛ (προσωπικό) κατά την
έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία.
• στους ελεγκτές εισιτηρίων εντός των σιδηροδρομικών συρμών.
• στα όργανα ελέγχου

Ποια μέτρα ισχύουν για τη μετακίνηση εκτός νομού
Υπενθυμίζεται ότι από 13 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 οι ανεμβολίαστοι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα με μοναδικό «διαβατήριο» το αρνητικό αποτέλεσμα rapid test. Εμβολιασμένοι και νοσήσαντες πρέπει να έχουν μαζί τους το ανάλογο πιστοποιητικό.

Τα παιδιά 12-17 ετών θα πρέπει και αυτά να έχουν rapid test για τις μετακινήσεις εκτός νομού με το ίδιο κόστος (10 ευρώ), ενώ τα παιδιά 5-12 ετών ταξιδεύουν με self test.

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να κάνουν rapid test σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και όχι στις δημόσιες δομές. Η δαπάνη βαρύνει τον πολίτη και το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες ταξιδεύουν με το σχετικό πιστοποιητικό ωστόσο πρέπει να φέρουν μαζί τους αποδεικτικό ταυτοποίησης το οποίο σύμφωνα με την εγκύκλιο θα επιδεικνύουν τόσο για την έκδοση του εισιτηρίου όσο και για την επιβίβαση.



Πηγή

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Τρεxουν να ξαvαvοιξoυν τα λιγvιτικα εργoστασια παραγωγnς ρευματoς οι πpασιvoπαπαpες ! ! !

Όπισθεν ολοταχώς η κυβέρνηση για τον λιγνίτη....

Ανοίγουν τα εργοστάσια....

Πεθαμένες οι ΑΠΕ...



 ΑΔΜΗE: «Να διασφαλιστεί η επάρκεια ηλεκτρικής ενέργειας για τον χειμώνα»

Όπισθεν ολοταχώς από την κυβέρνηση της «πράσινης ανάπτυξης» που έκλεισε τα εργοστάσια λιγνίτη στην προσπάθεια της να κάνει «κλιματικά ουδέτερη» την Ελλάδα, καθώς ανοίγει ξανά τα εργοστάσια, διότι οι ΑΠΕ αποδείχθηκαν... «πεθαμένες». 

Ήταν κάτι για το οποίο επιβεβαιώνεται τώρα από τον ΑΔΜΗΕ ο οποίος ζητά μέριμνα για τη διαθεσιμότητα του συνόλου των θερμικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής (λιγνίτη και φυσικού αερίου) και την εξασφάλιση αντίστοιχα των απαραίτητων ποσοτήτων καυσίμου ενόψει της αυξημένης ζήτησης για ρεύμα.

Αν σε αυτό βάλει κανείς δίπλα και την ενεργειακή κρίση που έχει οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα τις τιμές και έχει προκαλέσει στενότητα εφοδιασμού με φυσικό αέριο στην Ευρώπη, καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα οι τιμές για την ηλεκτρική ενέργεια στο Χρηματιστήριο διαμορφώνονται σε νέα υψηλά επίπεδα, καθώς η μέση τιμή για το ρεύμα φθάνει στα 253,33 ευρώ ανά μεγαβατώρα ενώ η μέγιστη κλιμακώνεται στα 344 ευρώ.

Η ζήτηση ρεύματος αναμένεται να κυμανθεί στις 302 γιγαβατώρες και θα καλυφθεί κατά κύριο λόγο από τις μονάδες φυσικού αερίου (47%) και ανανεώσιμες πηγές (29%). Ακολουθούν οι εισαγωγές και τα υδροηλεκτρικά (από 9%) και οι λιγνιτικές μονάδες με 7%.

Χαμηλά αποθέματα στις υδροηλεκτρικές μονάδες

Η συμμετοχή των υδροηλεκτρικών στην κάλυψη της ενεργειακής ζήτησης είναι σχετικά μικρή, καθώς τα αποθέματα νερού στους ταμιευτήρες βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.

Έτσι η αύξηση της ζήτησης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, θα πρέπει να καλυφθεί κατά κύριο λόγο από τις θερμικές μονάδες, τις ανανεώσιμες πηγές στο βαθμό που θα είναι διαθέσιμες καθώς και εισαγωγές.

Οι παραπάνω εκκλήσεις και φόβοι αποτελούν ένα από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής για την απότομη απολιγνιτοποίηση της χώρας

Όπως και κατά τους περασμένους καύσωνες, έτσι και στην χειμερινή περίοδο που έρχεται οι ανάγκες για ηλεκτρική ενέργεια και καύσιμα θα εκτοξευθούν ξανά, με τον ΑΔΜΗΕ να φοβάται νέα υπερφόρτωση του δικτύου.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την απότομη απολιγνιτοποίηση της χώρας με την ταυτόχρονη προώθηση των επενδύσεων στις ΑΠΕ, κυρίως στα φωτοβολταϊκά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες, με παράλληλη εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το εξωτερικό, ενώ έχουν δημιουργηθεί λίγες σε αριθμό μονάδες παραγωγής ενέργειας που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη το φυσικό αέριο.

Ωστόσο η χώρα, όπως φάνηκε με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο το περασμένο καλοκαίρι, δεν είναι έτοιμη να στηριχτεί ούτε κατά το ήμισυ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Επαναλειτουργούν τα ορυχεία της Πτολεμαΐδας, σε αναμονή η Μεγαλόπολη

Η αυξημένη ζήτηση λόγω κρύου μάλιστα βάζει ξανά μπρός τα τρία ορυχεία λιγνίτη της Πτολεμαΐδας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Μηχανήματα, εκσκαφείς και ταινιοδρόμοι που είχαν παροπλιστεί μπαίνουν ξανά σε λειτουργία! Την ίδια ώρα, σε ετοιμότητα για επαναλειτουργία τίθεται η Μεγαλόπολη 3, με τον ΑΔΜΗΕ μάλιστα να ζητά να μη διαγραφεί από τα μητρώα της ΔΕΗ, όπως είχε προγραμματιστεί.

Έτσι λοιπόν η απολιγνιτοποίηση πάει αρκετά πιο πίσω λόγω συνθηκών.

Χαμηλή η συνεισφορά των ΑΠΕ

Αυτό γίνεται και επειδή οι ΑΠΕ δεν έχουμε μεγάλη συμβολή σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι με την άπνοια οι ανεμογεννήτριες συμμετέχουν στην παραγωγή ρεύματος σε μικρό ποσοστό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ίδιο συμβαίνει και σε συνθήκες πάγου. 

Ο χειμώνας επίσης έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα: Η μεγάλη ζήτηση ρεύματος, είναι το βράδυ. Αυτό σημαίνει πως βγαίνει από την εξίσωση η μεγάλη βοήθεια από τα φωτοβολταϊκά, την οποία έχουμε το καλοκαίρι που το μεγαλύτερο ζόρι είναι το μεσημέρι, λόγω της λειτουργίας των air condition μέσα στον καύσωνα.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, ο ΑΔΜΗΕ αναμένεται να εξετάσει και τις εξαγωγές ρεύματος, καθώς τελικά ίσως… δεν φτάνει ούτε για εμάς ! ! !




πηγη 

Nεα μελετn.....Η μεγαλn εξαπλωσn του κορωvαιoυ στο λεκαvοπεδιο της Αττικnς οφεiλεται στις....πoρδες ! ! !

Το κατα ποσο αληθευουν, τα λεγομενα αυτου το τυπου, δεν το ξερουμε....

Υπαρχουν ¨ειδικοι" καλοπληρωμενοι και ακαταδιωκτοι....

Ας απαντησουν...

Εσεις φιλοι μας ακουστε τον και μυαλο με κριση εχετε...




πηγη 

Kρυβουν τις μηvυσεις κατα του Μπαkoγιαννη στα συρταρια αλλα καπoιος δεν το ξεxασε και....

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ (!!) ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ 16MHNHΣ (!!) ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΒΡΑΖΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ! ! !



Ενώ  η χώρα μετατράπηκε σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων για την παράβαση του περιβόητου άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί “παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”, οι οποίες όμως αυτές προκαταρκτικές ολοκληρώθηκαν στο άψε σβήσε και εκατοντάδες απλοί πολίτες παραπέμφθηκαν στα δικαστήρια και πολλοί από αυτούς ήδη καταδικάστηκαν, αφού κάποιοι άλλοι από αυτούς πέρασαν αρχικά και από το στάδιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την ίδια ώρα η Εισαγγελία Αθηνών καλύπτει προκλητικά τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, για τις ασύλληπτου μεγέθους, συγκριτικά με τις αντίστοιχες παραβατικές συμπεριφορές των …ιθαγενών, παραβιάσεις των μέτρων στα εγκαίνια του σιντριβανιού της Ομόνοιας και στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τότε που ο κυβερνητικός θίασος απαγόρευσε, με την ανοχή του υποταγμένου στο μητσοτακικό κράτος Ιερώνυμου, την περιφορά του Επιταφίου, αλλά επέτρεψε και οργάνωσε την περιφορά της Πρωτοψάλτη.

Τα θυμάστε…

Περιχαρής και ο Μητσοτάκης για τα όργια του ανιψιού του…

Η μήνυσή μου κατατέθηκε στις 24 Ιουνίου 2020, η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε και η δικογραφία χρεώθηκε στον εισαγγελέα Νικόλαο Κυπριτίδη στις 12 Φεβρουαρίου 2021, και έκτοτε την κρατά στο συρτάρι του χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Γιατί ξέρουν αυτός και η Εισαγγελία Πρωτοδικών ότι αν κάνει, αυτό μπορεί να είναι μόνο η άσκηση ποινικής δίωξης και η παραπομπή στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Είναι μονόδρομος.

Είναι ένα από τα πρώτα ρουά ματ που έκανα στο σύστημα. Και διαπιστώνετε όλοι πόσο ακριβές ήταν αυτό που έλεγα για τα ρουά ματ, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν έκτοτε, αφού είναι αυτονόητο ότι αν υπήρχε διέξοδος για την Εισαγγελία, θα είχατε μάθει όλοι τη λύση στο πρόβλημα που τους έβαλα. Καιρό τώρα.

Αλλά δεν υπάρχει.

Και όπως λέει και το control, φίδια κουρεύουμε…;

Οπότε, ως “λύση”, το υγιές κομμάτι της Δικαιοσύνης παρακολουθεί με οργή τους λίγους αυτούς επίορκους συναδέλφους τους να παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και δικονομικών κανόνων και να προστατεύουν προκλητικά δύο από τους βασικούς εκπροσώπους του συστήματος και να προσπαθούν, με τίμημα το όποιο κύρος έχει απομείνει από τον θεσμό αυτό,  να καλύψουν όσο μπορούν Μπακογιάννη και Καραμαλάκη.

Γιατί ο μονόδρομος αυτός οδηγεί σε μία δίωξη και παραπομπή, πραγματικό κόλαφο για το πολιτικό σύστημα. Γιατί θα σκάσει ως βόμβα μεγατόνων στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, με διεθνείς συνέπειες, η είδηση ότι ο δήμαρχος της Αθήνας και ανιψιός του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι υπόδικος για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, τα οποία μέτρα το ίδιο αυτό το σύστημα επέβαλε στους πολίτες όλης της χώρας, τους οποίους διώκει συστηματικά και ανελέητα όταν αυτοί τα παραβιάζουν.

Εγώ όμως απλά παρακολουθώ τους σημερινούς εκπροσώπους της Δικαιοσύνης, οι οποίοι έχουν προς το παρόν ακόμα τα ηνία της στα χέρια τους, να κατρακυλάνε κάθε μέρα όλο και περισσότερο προς τον βούρκο της ανυποληψίας, χωρίς καμία ελπίδα ούτε οι ίδιοι να διασωθούν ούτε τους προστατευόμενούς τους να διασώσουν.

Γιατί αυτή η δίωξη ΘΑ ασκηθεί. Και η παραπομπή ΘΑ γίνει. Ο Κώστας Μπακογιάννης ΘΑ καταστεί υπόδικος, ό,τι και να κάνουν. Αν δεν γίνει άμεσα πλέον αυτό, θα προχωρήσω στα επόμενα βήματα, καθόλου ευχάριστα για την Δικαιοσύνη και τους σημερινούς επίορκους εκπροσώπους της, και δώσω διεθνείς διαστάσεις στο τεράστιο αυτό δικαστικό σκάνδαλο συγκάλυψης των ποινικών ευθυνών του ανιψιού του πρωθυπουργού, δημάρχου της πρωτεύουσας της χώρας. Σκάνδαλο που προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και προσβάλλει βάναυσα το επανομείναν κύρος της Δικαιοσύνης στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Μεγάλη διαφορά δεν έχει από όλες αυτές τις περιπτώσεις παρανόμων κατακρατήσεων στα νοσοκομεία. Ό,τι και αν έκαναν τα νοσοκομεία, οι διοικητές και το επίορκο ιατρικό προσωπικό τους, όλοι οι ασθενείς που κρατούντο παράνομα, πήγαν στο σπίτι τους. Και όλοι, εννοείται, ανεξαιρέτως είναι καλά, ζουν και βασιλεύουν. Ενώ η τύχη τους θα ήταν εντελώς διαφορετική, αν δεν είχα επέμβει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εγώ, και οι “βαριά” ασθενείς, κάποιοι μία ανάσα από τη διασωλήνωση, δεν έφευγαν από τα κολαστήρια.

‘Ετσι και με τη δικογραφία κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη, στην ομολογημένη από τον δήμαρχο παραβίαση των μέτρων. Και ως γνωστόν, και για όσους δεν είναι γνωστό ας το μάθουν τώρα, η ομολογία αυτή και η “συγγνώμη” λαμβάνονται υπόψη στο τελικό στάδιο της ποινικής διαδικασίας, μετά την καταδίκη, στα ελαφρυντικά. Η δίωξη όμως, και η παραπομπή, είναι μονόδρομος.

Ακολουθεί το κείμενο της σημερινής αναφοράς μου στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Ναι, την γνωστή και μη εξαιρετέα Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου…

Είναι το πρώτο βήμα στην τελική επίθεσή μου στην υπόθεση αυτή της κραυγαλέα παράνομης 16μηνης αυτής προκαταρκτικής εξέτασης.

Ελπίζω να είναι και το τελευταίο. Και τις επόμενες ώρες ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Μιχάλη Καραμαλάκη να καταστούν υπόδικοι.

Αλλιώς, προχωράμε στα επόμενα βήματα…

Προς: Προς κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

AITHΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Αττικής, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

      Την 24.6.2020 κατέθεσα την υπ’ αριθμ. Ε2020/2104 μήνυση για τα αδικήματα των άρθρων 259 & 285 Ποινικού Κώδικα κατά των Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, δημάρχου Αθηναίων, και Μιχαήλ Καραμαλάκη, Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, η δικογραφία χρεώθηκε στον εισαγγελέα κ. Νικόλαο Κυπριτίδη, λαμβάνοντας τα στοιχεία ΕΓ156-2021/99.

Έκτοτε, και ειδικότερα από την 12.2.2021, η δικογραφία παραμένει επί άνω των οκτώ μηνών (!!) εις χείρας του ανωτέρω εισαγγελικού λειτουργού. Είναι προφανής η προσπάθειά του να προστατεύσει τον δήμαρχο Αθηνών και ανιψιό του πρωθυπουργού σε μία περίπτωση ομολογημένης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη της ασθένειας Covid-19, παρατείνοντας σκοπίμως και παρανόμως την προκαταρκτική εξέταση και μη προβαίνοντας στη μόνη ενέργεια που είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι οφείλει να κάνει, ήτοι την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Μπακογιάννη και την παραπομπή του στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. 

Όταν η χώρα μετατράπηκε, όπως είναι τοις πάσιν γνωστό, σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων, παραπομπών και καταδικών για την παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., σε βάρος των απλών πολιτών, είναι προκλητική η στάση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σε μία ξεκάθαρη περίπτωση παράβασης της ίδιας διάταξης και των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του SARS-CoV-2, και δη ομολογημένης, αυτή τη φορά όμως από εκπρόσωπο του πολιτικού συστήματος που αποφάσισε και επέβαλε τα μέτρα αυτά, και με συγγενική σχέση άλλωστε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τα αυτά ισχύουν και για τον έτερο μηνυθέντα στην ίδια διαδικασία, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος επέτρεψε την παραβίαση των μέτρων στις δύο επίδικες περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση παρέλειψε να προβεί στις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δια της παρούσης αναφέρω τον εισαγγελέα κ. Νικόλαο Κυπριτίδη για την παράνομη κατά τα άνω παράταση της προκαταρκτικής εξέτασης πέραν κάθε επιτρεπτού ορίου, και τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειές σας για την αποκατάσταση της νομιμότητας και του βαναύσως πληγέντος κοινού περί δικαίου αισθήματος, και την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης.



πηγη 

Μια Eλλάδα… δίχως Eλλnvες ανακοiνωσε και καλωσορiζει εισβoλεiς και λαθρoμεταvαστες ο Aπερxoμενος "Πρωθυπoυργoς"...


Μια Ελλάδα… δίχως Έλληνες ανακοίνωσε ο απερχομενος πρωθυπουργός  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο «άνοιγμα» των εργασιών του φόρουμ «Η Ελλάδα 2040», το οποίο διοργανώνει η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση....



Ο απερχομενος πρωθυπουργός μίλησε για την Ελλάδα του μέλλοντος και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε ήταν και το μείζον πρόβλημα του δημογραφικού.

«Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του ‘11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του ‘11», είπε ο πρωθυπουργός.

Και εκεί που θα περίμενε κάποιος ότι θα ανακοίνωνε μέτρα στήριξης των οικογενειών, ώστε να μπορέσουν να κάνουν περισσότερα παιδιά ο Κουλης αποφάσισε να αντιμετωπίσει ως… δεδομένη τη «σμίκρυνση» του Ελληνισμού και να αναφερθεί στην «πληθυσμιακή έκρηξη» άλλων χωρών, φτωχών, που «θα διεκδικήσουν και αυτές μερίδιο και δικαίωμα στην κατανάλωση, σε ένα επίπεδο ζωής».

Συνέχισε, μάλιστα, κάνοντας λόγο για τις προκλήσεις του «ανθρώπινου δυναμικού σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται» ζητώντας να «χαρτογραφηθεί το πρόβλημα», καθώς δήλωσε σίγουρος ότι η χώρα «δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης κεφαλαίων, οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή».

Και για να το κάνει σαφές για όποιον δεν κατάλαβε, ο Κουλης τόνισε ότι η «οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση (εισβολη)» μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας.

Να θυμίσουμε πως προσφάτως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε μιλήσει για «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες…




πηγη 

Πnρε πoδι ο διευθυvτns της Bild που znτoύσε να πoυλnσoυμε την Aκρoπoλn για να ξεxρεώσoυμε...

 Ο διευθυντής της Bild Τζούλιαν Ράιχελτ,πολέμιος του Τσιπρα,χυδαιος ανθέλληνας που ζητούσε από τον Αλεξη,να πουλήσει την Ακροπολη για να ξεχρεώσει, απολύθηκε για κατάχρηση εξουσίας και εκμετάλλευση γυναικών συναδέλφων του.

Συγγεκριμενα  ο εκδοτικός οίκος Axel Springer, στον οποίο ανήκει η γερμανική εφημερίδα, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ράιχελ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο έμαθε ότι ο Γιούλιαν Ράιχελτ δε διαχώριζε προσωπικά από επαγγελματικά θέματα ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμόρφωσης και είπε ψέματα σχετικά στο ΔΣ.

 

 

 

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.