Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Γιαvvακoπoυλoς "σκiζει" κυριoλεκτικα Παπαvδρεoυ και Σnμiτn.....

Μπραβο ρε Γιαννακοπουλε....

Πραγματικα εισαι λεβεντης ! ! !



Ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν «μασάει» τα λόγια του και δεν αποφεύγει να τοποθετηθεί, αδιαφορώντας για τα «πολιτικώς ορθά».

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε «κεραυνούς», αναφερόμενος και στον Σημίτη που με τον… εκσυγχρονισμό του μας άλλαξε τα φώτα.

Και έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το να είσαι Έλληνας και να υποστηρίζεις Πασόκ (με όποιο όνομα) μετά από ότι έκανε στην πατρίδα μας ο Σημίτης και ο γιωργάκης σίγουρα χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης. Το να πας να ψηφίσεις giorgaki ξανά στις επόμενες εκλογές σε καθιστά όμως ανθέλληνα και προδότη».


Η ομιλία του Γιαννακόπουλου για το Βαρυμπόμπη Reset

Το αίτημα για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για αναδάσωση των καμένων περιοχών βρίσκει ευρύτατη υποστήριξη από τους πολίτες, καθώς και από επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια. Ζητούμενο είναι να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να προχωρήσουν άμεσα τα σχέδια που καταρτίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, προχωρά με ταχείς ρυθμούς για την πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varibopi-reset.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.