Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Kρυβουν τις μηvυσεις κατα του Μπαkoγιαννη στα συρταρια αλλα καπoιος δεν το ξεxασε και....

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ (!!) ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ 16MHNHΣ (!!) ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΒΡΑΖΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ! ! !



Ενώ  η χώρα μετατράπηκε σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων για την παράβαση του περιβόητου άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί “παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”, οι οποίες όμως αυτές προκαταρκτικές ολοκληρώθηκαν στο άψε σβήσε και εκατοντάδες απλοί πολίτες παραπέμφθηκαν στα δικαστήρια και πολλοί από αυτούς ήδη καταδικάστηκαν, αφού κάποιοι άλλοι από αυτούς πέρασαν αρχικά και από το στάδιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την ίδια ώρα η Εισαγγελία Αθηνών καλύπτει προκλητικά τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, για τις ασύλληπτου μεγέθους, συγκριτικά με τις αντίστοιχες παραβατικές συμπεριφορές των …ιθαγενών, παραβιάσεις των μέτρων στα εγκαίνια του σιντριβανιού της Ομόνοιας και στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τότε που ο κυβερνητικός θίασος απαγόρευσε, με την ανοχή του υποταγμένου στο μητσοτακικό κράτος Ιερώνυμου, την περιφορά του Επιταφίου, αλλά επέτρεψε και οργάνωσε την περιφορά της Πρωτοψάλτη.

Τα θυμάστε…

Περιχαρής και ο Μητσοτάκης για τα όργια του ανιψιού του…

Η μήνυσή μου κατατέθηκε στις 24 Ιουνίου 2020, η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε και η δικογραφία χρεώθηκε στον εισαγγελέα Νικόλαο Κυπριτίδη στις 12 Φεβρουαρίου 2021, και έκτοτε την κρατά στο συρτάρι του χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Γιατί ξέρουν αυτός και η Εισαγγελία Πρωτοδικών ότι αν κάνει, αυτό μπορεί να είναι μόνο η άσκηση ποινικής δίωξης και η παραπομπή στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Είναι μονόδρομος.

Είναι ένα από τα πρώτα ρουά ματ που έκανα στο σύστημα. Και διαπιστώνετε όλοι πόσο ακριβές ήταν αυτό που έλεγα για τα ρουά ματ, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν έκτοτε, αφού είναι αυτονόητο ότι αν υπήρχε διέξοδος για την Εισαγγελία, θα είχατε μάθει όλοι τη λύση στο πρόβλημα που τους έβαλα. Καιρό τώρα.

Αλλά δεν υπάρχει.

Και όπως λέει και το control, φίδια κουρεύουμε…;

Οπότε, ως “λύση”, το υγιές κομμάτι της Δικαιοσύνης παρακολουθεί με οργή τους λίγους αυτούς επίορκους συναδέλφους τους να παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και δικονομικών κανόνων και να προστατεύουν προκλητικά δύο από τους βασικούς εκπροσώπους του συστήματος και να προσπαθούν, με τίμημα το όποιο κύρος έχει απομείνει από τον θεσμό αυτό,  να καλύψουν όσο μπορούν Μπακογιάννη και Καραμαλάκη.

Γιατί ο μονόδρομος αυτός οδηγεί σε μία δίωξη και παραπομπή, πραγματικό κόλαφο για το πολιτικό σύστημα. Γιατί θα σκάσει ως βόμβα μεγατόνων στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, με διεθνείς συνέπειες, η είδηση ότι ο δήμαρχος της Αθήνας και ανιψιός του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι υπόδικος για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, τα οποία μέτρα το ίδιο αυτό το σύστημα επέβαλε στους πολίτες όλης της χώρας, τους οποίους διώκει συστηματικά και ανελέητα όταν αυτοί τα παραβιάζουν.

Εγώ όμως απλά παρακολουθώ τους σημερινούς εκπροσώπους της Δικαιοσύνης, οι οποίοι έχουν προς το παρόν ακόμα τα ηνία της στα χέρια τους, να κατρακυλάνε κάθε μέρα όλο και περισσότερο προς τον βούρκο της ανυποληψίας, χωρίς καμία ελπίδα ούτε οι ίδιοι να διασωθούν ούτε τους προστατευόμενούς τους να διασώσουν.

Γιατί αυτή η δίωξη ΘΑ ασκηθεί. Και η παραπομπή ΘΑ γίνει. Ο Κώστας Μπακογιάννης ΘΑ καταστεί υπόδικος, ό,τι και να κάνουν. Αν δεν γίνει άμεσα πλέον αυτό, θα προχωρήσω στα επόμενα βήματα, καθόλου ευχάριστα για την Δικαιοσύνη και τους σημερινούς επίορκους εκπροσώπους της, και δώσω διεθνείς διαστάσεις στο τεράστιο αυτό δικαστικό σκάνδαλο συγκάλυψης των ποινικών ευθυνών του ανιψιού του πρωθυπουργού, δημάρχου της πρωτεύουσας της χώρας. Σκάνδαλο που προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και προσβάλλει βάναυσα το επανομείναν κύρος της Δικαιοσύνης στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Μεγάλη διαφορά δεν έχει από όλες αυτές τις περιπτώσεις παρανόμων κατακρατήσεων στα νοσοκομεία. Ό,τι και αν έκαναν τα νοσοκομεία, οι διοικητές και το επίορκο ιατρικό προσωπικό τους, όλοι οι ασθενείς που κρατούντο παράνομα, πήγαν στο σπίτι τους. Και όλοι, εννοείται, ανεξαιρέτως είναι καλά, ζουν και βασιλεύουν. Ενώ η τύχη τους θα ήταν εντελώς διαφορετική, αν δεν είχα επέμβει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εγώ, και οι “βαριά” ασθενείς, κάποιοι μία ανάσα από τη διασωλήνωση, δεν έφευγαν από τα κολαστήρια.

‘Ετσι και με τη δικογραφία κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη, στην ομολογημένη από τον δήμαρχο παραβίαση των μέτρων. Και ως γνωστόν, και για όσους δεν είναι γνωστό ας το μάθουν τώρα, η ομολογία αυτή και η “συγγνώμη” λαμβάνονται υπόψη στο τελικό στάδιο της ποινικής διαδικασίας, μετά την καταδίκη, στα ελαφρυντικά. Η δίωξη όμως, και η παραπομπή, είναι μονόδρομος.

Ακολουθεί το κείμενο της σημερινής αναφοράς μου στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Ναι, την γνωστή και μη εξαιρετέα Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου…

Είναι το πρώτο βήμα στην τελική επίθεσή μου στην υπόθεση αυτή της κραυγαλέα παράνομης 16μηνης αυτής προκαταρκτικής εξέτασης.

Ελπίζω να είναι και το τελευταίο. Και τις επόμενες ώρες ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Μιχάλη Καραμαλάκη να καταστούν υπόδικοι.

Αλλιώς, προχωράμε στα επόμενα βήματα…

Προς: Προς κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

AITHΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Αττικής, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

      Την 24.6.2020 κατέθεσα την υπ’ αριθμ. Ε2020/2104 μήνυση για τα αδικήματα των άρθρων 259 & 285 Ποινικού Κώδικα κατά των Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, δημάρχου Αθηναίων, και Μιχαήλ Καραμαλάκη, Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, η δικογραφία χρεώθηκε στον εισαγγελέα κ. Νικόλαο Κυπριτίδη, λαμβάνοντας τα στοιχεία ΕΓ156-2021/99.

Έκτοτε, και ειδικότερα από την 12.2.2021, η δικογραφία παραμένει επί άνω των οκτώ μηνών (!!) εις χείρας του ανωτέρω εισαγγελικού λειτουργού. Είναι προφανής η προσπάθειά του να προστατεύσει τον δήμαρχο Αθηνών και ανιψιό του πρωθυπουργού σε μία περίπτωση ομολογημένης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη της ασθένειας Covid-19, παρατείνοντας σκοπίμως και παρανόμως την προκαταρκτική εξέταση και μη προβαίνοντας στη μόνη ενέργεια που είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι οφείλει να κάνει, ήτοι την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Μπακογιάννη και την παραπομπή του στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. 

Όταν η χώρα μετατράπηκε, όπως είναι τοις πάσιν γνωστό, σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων, παραπομπών και καταδικών για την παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., σε βάρος των απλών πολιτών, είναι προκλητική η στάση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σε μία ξεκάθαρη περίπτωση παράβασης της ίδιας διάταξης και των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του SARS-CoV-2, και δη ομολογημένης, αυτή τη φορά όμως από εκπρόσωπο του πολιτικού συστήματος που αποφάσισε και επέβαλε τα μέτρα αυτά, και με συγγενική σχέση άλλωστε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.

Τα αυτά ισχύουν και για τον έτερο μηνυθέντα στην ίδια διαδικασία, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος επέτρεψε την παραβίαση των μέτρων στις δύο επίδικες περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση παρέλειψε να προβεί στις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δια της παρούσης αναφέρω τον εισαγγελέα κ. Νικόλαο Κυπριτίδη για την παράνομη κατά τα άνω παράταση της προκαταρκτικής εξέτασης πέραν κάθε επιτρεπτού ορίου, και τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειές σας για την αποκατάσταση της νομιμότητας και του βαναύσως πληγέντος κοινού περί δικαίου αισθήματος, και την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.