Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Mnτρoπoλiτns Mόρφoυ: ''Για να σωθεiτε απο τον σεισμo αυτό να γράψετε πάvω στα σπiτια σας!!!'' ΒΙΝΤΕΟ

Την Ευλογία σας πατέρα Μόρφου!!!
Ο Χριστός μας και η Παναγία μας η Μεγαλόχαρη να μας φυλάει από κάθε κακό...!!!


Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, αποκαλύπτει τι συζήτησε με Ιερέα της περιοχής του πρόσφατου σεισμού στην περιοχή Ελασσόνας  –  Λάρισας και τι τελικά τον προέτρεψε να κάνει αυτός και το ποίμνιό του, την ώρα που η γη έτρεμε και γινόταν ο μεγάλος μετασεισμός!

Φωτισμένος από τον Θεό, θυμήθηκε ξαφνικά τι είπε σχετικά ο αγιασμένος μακαριστός πατήρ Ελπίδιος, αδελφός δίδυμος του Αγίου Φιλουμένου, όταν η γη έτρεμε στους σεισμούς της Αθήνας του 1981, αλλά και τι είχε πει σχετικά στους κατοίκους της ενορίας του ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, όταν ήταν ακόμη Ιερέας και έτσι είχαν σωθεί οι ίδιοι και τα σπίτια τους στους μεγάλους σεισμούς της Αντιόχειας!
 

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.