Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τραμπ στις χωρες των G7: Η Ρωσία γιατί δεν είναι εδώ;

Ανω κατω τους εκανε ο Ντοναλτ....
Στριμωχτηκε αγρια η Γερμανια !



«Πιστεύω πως είναι καλό για τον κόσμο και καλό για τη Ρωσία και τις ΗΠΑ, είναι καλό για όλες τις χώρες των G-7. Η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει.
Πρέπει να έχουμε ειρήνη στον κόσμο.
Δεν ψάχνουμε να παίξουμε παιχνίδια.
Η Ρωσία γιατί δεν είναι εδώ;».
Ο Ν.Τραμπ έβαλε μπουρλότο, έκανε γνωστές τις προθέσεις του σε βασικούς τομείς όπως εμπόριο, μετανάστευση, παγκόσμια τάξη (Ιράν, εξτρεμισμός) και έπειτα έφυγε ρίχνοντας την βόμβα:

«Εκμεταλλεύονταν τις ΗΠΑ για δεκαετίες, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Οι Ευρωπαίοι έθαψαν γρήγορα την ιδέα, που προτάθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ, για μια επιστροφή της Ρωσίας στους κόλπους της ομάδας, από την οποία αποκλείσθηκε το 2014.

«Μια επιστροφή της Ρωσίας στο σχήμα G7 δεν είναι δυνατή όσο δεν θα βλέπουμε ουσιαστικές προόδους σε σχέση με το ουκρανικό πρόβλημα», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος, ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και εκπροσωπεί την ΕΕ κατά τη διάσκεψη κορυφής των G7, δήλωσε ότι η Ένωση έχει σαφείς διαφορές σε θέματα εμπορίου, αλλαγής του κλίματος και της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν.

Είναι πλέον φανερό, πως η τακτική Τραμπ μόνος εναντίον όλων επιφέρει «απομονωτισμό»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από τη διάσκεψη, πριν...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Τα βρισκουν ΗΠΑ-Ρωσσια, κακα μαντατα για τον Σαλεμενο !

Εκμεταλευτηκε την μεχρι τωρα αντιπαλοτητα τους ο Σαλεμενος προσπαθωντας να 
κερδισει οφελη....
Τωρα που πλησιασε ο Ντοναλτ τον Βλαδιμηρο δεν θα πρεπει να αισθανεται και τοσο 
ασφαλης ο Σλουλτανος !





Οι δύο επικεφαλείς των ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ-Ρωσίας, Στρατηγοί Γερασίμοφ και Ντάνφορντ, συνομιλούν για τις διμερείς αμυντικές σχέσεις
στο Ελσίνκι, σε μια ατζέντα που περιλαμβάνει ποικιλία θεμάτων στην οποία περιλαμβάνεται ο Ερντογάν και τα τερτίπια του σε Συρία, Ιράκ , Κύπρο, Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.
Λίγες ώρες πριν, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας επισκέφτηκε την Ρωσία για να
συντονιστούν οι δράσεις σε Μαύρη Θάλασσα,Αιγαίο, Μεσόγειο…
Κύριος στόχος της Ρωσίας είναι μια νέα «Γιάλτα» και ένας νέος διαμοιρασμός του κόσμου σε δύο ζώνες επιρροής. Συρία και Ουκρανία θα τεθούν στο τραπέζι όπως φυσικά και η Τουρκία σε μια προπαρασκευαστική συνάντηση που στόχο έχει την έναρξη συζητήσεων για την οριστική επίλυση του θέματος της Συρίας.
Μην ξεχνάμε πως Ρωσία και Ισραήλ ουσιαστικά τα έχουν βρει για τον Νότο της Συρίας.
Ειδικά μετά την σημερινή αιφνιδιαστική διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας δεν αποκλείεται ο Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ να «καρφώσει» την Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν αποκαλύπτοντας επιδιώξεις/στόχους/διαπραγματεύσεις.
Η Συρία αναμένεται να είναι το κύριο θέμα καθώς και οι ζώνες αποκλιμάκωσης στα Νότια της χώρας ενώ ο πρόσφατος οδικός χάρτης Τουρκίας-ΗΠΑ θα συζητηθεί καθώς η Μόσχα κάνει κουμάντο στην Συρία.
Εκεί μεταξύ τους οι δύο υπερδυνάμεις θα μιλήσουν ανοιχτά για τον ρόλο της Τουρκίας στην νέα Συρία και στη νέα Μέση Ανατολή όπως αυτή θα διαμορφωθεί.
Αν ο Ρώσος δώσει το «οκ» στον Αμερικανό, είναι πολύ πιθανό...
Η συνεχεια ΕΔΩ

ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! Διαλυεται η Ελλας απο τους Αθεους και Ανθελληνες και η Εκκλησια ειναι απουσα, κοιμαται υπνο βαθυ !

Δυστυχως ετσι ειναι...
Κι αν σε καποιους κακοφαινεται, ας βγαλουν τις παρωπιδες να δουν την πραγματικοτητα !



Τρεις μέρες συνεδρίαζαν οι Δεσποτάδες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και την τρίτη βγήκε λευκός καπνός με την έκδοση ανακοίνωσης.
Και τι διαβάζει κανείς σε αυτήν; Κάθε τι άσχετο με τα φλέγοντα…

Γραφειοκρατία και επιτροπές και προετοιμασία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων λες και πρόκειται για κάνενα Σύλλογο….

Είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία προ ημερών και κυρίως μετά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Φαναρίου στην Αθήνα για το ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα, πως η Εκκλησία της Ελλάδος θα πάει σε έκτακτη Ιεραρχία. Καμία σχετική πληροφόρηση…

Για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα και την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Καμία διευκρίνιση…

Για το Μακεδονικό ζήτημα μετά και τα νέα συλλαλητήρια και παρά το βροντερό “παρών” σε αυτά πολλών Ιεραρχών και τα πατριωτικά τους μηνύματα. Καμία αναφορά…

Για τα Θρησκευτικά; Απα πα πα!!! Απελθέτω απ’ εμου το ποτήριον τούτο….

Ε μετά από όλα αυτά θα ήταν υπερβολικός κανείς να ζητήσει παρέμβαση για τις νέες παρελάσεις ομοφυλοφίλων που θα διεξαχθούν σήμερα στην Αθήνα και την Βουλή που θα ντυθεί με τα χρώματα της ομοφυλοφυλικής κοινότητας.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ομολογησαν, μετα απο βασανιστηρια, οτι ετοιμαζουν πραξικοπημα στην Τουρκια Γκιουλενιστες, λεει ο περιγυρος του Σαλεμενου Σουλτανου

Ισως λενε αληθεια ισως ψεμματα....
Τους Τουρκους δεν μπορει ποτε να τους πιστεψει καποιος και να παρει τα λογια τους σοβαρα...
Οποτε περιμενουμε....
Μεχρι τις εκολγες θα δειξει ! ! !





Σαφή σημάδια επερχόμενου εμφυλίου πολέμου στην Τουρκία έδωσε ο Τούρκος  υπουργός εσωτερικών  Σουλεϊμάν Σόιλου θέτοντας σε ύψιστη επαγρύπνηση όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες  .

Ο ίδιος δήλωσε πριν λίγο ότι Γκιουλενιστές (οι οποίοι συνελήφθησαν και βασανίσθηκαν) αποκάλυψαν  λεπτομέρειες για νέα σχέδια πρόκλησης πραξικοπήματος και κύματος δολοφονιών Τούρκων αξιωματούχων.

Πρόσθεσε  όμως (;) ότι το κίνημα δεν διαθέτει πλέον τη δύναμη για να τα πραγματοποιήσει, γράφει  η αντιπολιτευτική  εφημερίδα Cumhuriyet.

«Υπάρχουν νέα σχέδια για πραξικόπημα και νέα σχέδια μαζικών δολοφονιών αλλά δεν έχουν τη δύναμη που είχαν για αυτά» ,  φέρεται να δήλωσε ο Soylu  μάλλον «ευλογώντας» τα γένια του .

«Κάθε εβδομάδα ο αρχηγός της τρομοκρατικής ομάδας FETO ( Φετουλάχ Γκιουλέν) τους αποστέλει  μηνύματα για να κρατήσει τη δική του οργάνωση υπό τον έλεγχο του», συνέχισε ο ίδιος.

Σενάριο πρώτο, όντως να υπάρχει νέο σχέδιο στα σκαριά καθώς...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Κανει νεο κομμα ο Στρατηγος Συναδινος, ο Ευρωβουλευτης που εφυγε απ την Χρυση Αυγη

Το νέο πολιτικό φορέα με το όνομα ««Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση» ανακοίνωσε από το προσωπικό του ιστολόγιο ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός που αποχώρησε τον Απρίλιο από την Χρυσή Αυγή. 







Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργείται ένας νέος πολιτικός φορέας που θα αποτελέσει τον οδηγό στην ένωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδας. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όλες οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις καλούνται να εκπληρώσουν το χρέος τους έναντι της ιστορίας και ενωμένοι να αποτρέψουμε την καταστροφή της Ελλάδας....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Λ@θρομετ@ν@στης προσπαθησε να ληστεψει και να βιασει 85χρονη !

Αυτον θελουν να Ελληνοποιησουν και να ενσωματωσουν στην Ελληνικη κοινωνια ;
Νομιζουν οτι αυριο δεν θα μπει και στο δικο τους σπιτι ;




Εφιάλτης δίχως τέλος με θύμα 85χρονη γυναίκα. Το σκηνικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο μετά τις 4. Ο αλλοδαπός ληστής και επίδοξος βιαστής, εισέβαλε μέρα μεσημέρι στο ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Η άτυχη ηλικιωμένη, άκουσε θόρυβο από το χώρο της κουζίνας…

Πλησίασε και ανυποψίαστη ανοίξει την πόρτα. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ένας άνδρας ψηλός, όπως τον περιέγραψε, μελαμψός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, όρμησε πάνω της και με τη βία την έσυρε στο υπνοδωμάτιο. Όλα όσα ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά…

Ο δράστης, ακινητοποίησε την γυναίκα και με ένα μαξιλάρι της πίεζε το πρόσωπο και με αδίστακτη επιμονή την ρωτούσε «που είναι τα λεφτά». Όμως όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε να του δώσει, της τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς αυτοικανοποιήθηκε....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Μην φοβαστε, δεν θα σας καταριψουμε, λενε οι Τουρκοι στους Αμερικανους...

 Ο λογος για τους S400...
Προσπαθουν να πεισουν τους Αμερικανους οτι δεν θα τους χρησιμοποιησουν ενατιον τους....
Παπαριες !
Τι τους θελουν ;
Για να τους στολισουν σε βιτρινα ;








Με τη φράση «Οι πύραυλοι S-400 που παίρνουμε από τη Μόσχα δεν αποτελούν απειλή για την αμυντική μηχανή του ΝΑΤΟ, δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε εναντίον σας» προσπαθούσε να πείσει ο
Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τον Αμερικανό ΥΠΑΜ, Τ.Μάτις για ακύρωση των επερχόμενων κυρώσεων.
Μιλάμε για φοβερό επιχείρημα στα νατοϊκά ιστορικά χρονικά.
Επιχειρηματολογία μη «νατοϊκής χώρας».
Στην Αγκυρα πρέπει να θεωρούν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως F-35 θα τα βλέπουν μόνο ως επισκέπτες στις ΗΠΑ ή ως καρτ ποστάλ. Αλλιώς τέτοιο επιχείρημα από τον Τούρκο ΥΠΑΜ δεν διακιολογείται.
Και προφανώς γνωρίζουν πως η ανακοίνωση περί παγώματος των S-400 δεν αρκεί. Η Τουρκία πότε κράτησε τον λόγο της για να το κάνει τώρα; Και αν ενεργοποιηθούν αργότερα;
Από την επόμενη εβδομάδα οπότε και ψηφίζει η Γερουσία ετοιμαστείτε για «γερές ανακατατάξεις». Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο για πολλά επιμέρους ζητήματα.
Οι Τούρκοι παρακάλεσαν και έφθασαν στο σημείο να πουν «θα πάρουμε S-400, αλλά δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε εναντίον σας».
Αυτό έλειπε δηλαδή! Να του έλεγε «μην ανησυχείς, θα σε καταρρίψουμε»!
Και λίγο αργότερα αφού είδε ότι δεν έχει αποτέλεσμα, προχώρησε στις γνωστές απειλές, «θα τους πάρουμε», «δεν υποχωρούμε» κτλ.
Οι Τούρκοι είναι σοκαρισμένοι μετά την απόφαση της Γερουσίας για τα F-35....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ασχημα τα πραγματα για τους Ελληνες αιχμαλωτους. Η προσωρινη κρατηση στην Τουρκια μπορει να διαρκεσει μεχρι 5 χρονια

Αυτοι ειναι οι νομοι της Τουρκιας και σε συνδιασμο με την ανικανοτητα και τη αδιαφορια των δικων μας κυβερνωντων τα πραγματα εξελισονται ασχημα....
Βλεπετε δεν αφορα τα δικα τους παιδια ....








Συμπλήρωσαν 100 μέρες στη φυλακή ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης - Βάσει του αναχρονιστικού και κομμένου-ραμμένου στα μέτρα του «σουλτάνου» νομικού συστήματος των Τούρκων  μπορεί να κρατηθούν χωρίς να τους απαγγελθεί κατηγορία για 5 χρόνια, αλλά και να καταδικαστούν για άλλα 15

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης συμπλήρωσαν τρεις μήνες έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφάλειας της Αδριανούπολης. Οι 92 ημέρες φαντάζουν αιώνες για τους γονείς των δύο στρατιωτικών και υπερβολή για κάθε πολίτη που έχει κοινή αίσθηση δικαίου. Οχι, όμως, για το νομικό σύστημα της γειτονικής χώρας που έχει κοπεί και ραφτεί στα μέτρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ώστε να εδραιωθεί η παντοκρατορία του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της γειτονικής χώρας, η προσωρινή κράτηση χωρίς απαγγελία κατηγοριών μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 5 χρόνια αντί 5 ημερών που ισχύει στη χώρα μας. Το «εξπρές του μεσονυχτίου», όπως το αποκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, περιλαμβάνει 1.825 ημέρες αβεβαιότητας και εγκλεισμού χωρίς δίκη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Τουρκίας, το πλαίσιο ποινών, όπως διαγράφεται με τα ως τώρα δεδομένα, μπορεί να προσθέσει από 6 μήνες, στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι 15 έτη έκτισης.

Υπό αυτά τα δεδομένα, το συνοριακό περιστατικό που υποβαθμίστηκε αρχικά από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας έχει πλέον μετατραπεί σε μείζονα πολιτική, διπλωματική και νομική περιπέτεια που θυμίζει κατασκοπευτική ταινία.

Ωστόσο, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν αποτελούν στελέχη κάποιου ειδικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων ή των κρατικών υπηρεσιών. Ηταν μάλλον οι άτυχοι που βρέθηκαν μπροστά στην τουρκική αποστολή που ανέλαβε την εκτέλεση ενός ακόμα σχεδίου του Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα θύμιζε ψυχροπολεμική καρικατούρα. Στη θέση τους θα μπορούσαν να είναι δύο άλλα παιδιά από τα χιλιάδες που καλούνται καθημερινά να υπηρετήσουν στην «πινέζα», στην εσχατιά της χώρας όπου βρίσκεται η διακεκαυμένη ζώνη των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η τύχη των δύο αξιωματικών εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τις διαθέσεις και τα αλλοπρόσαλλα πολιτικά σχέδια του Τούρκου προέδρου, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν ολοκληρώνονται με το τέλος των εκλογών στη γειτονική χώρα. Πρόσφατα άλλωστε, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης παραδέχθηκε ότι είναι βέβαιη η συνέχιση της τουρκικής προκλητικότητας ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Τουρκίας και κατά συνέπεια είναι αβέβαιος ο χρόνος απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων.

Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν, έχοντας εγκαθιδρύσει στη χώρα του ένα νομικό σύστημα που απέχει από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και προσομοιάζει στο οθωμανικό δίκαιο, φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει το γεγονός προκειμένου να κερδίσει ουσία και εντυπώσεις για εσωτερική κατανάλωση.
Ως προς την ουσία, ήδη έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν εξασφαλίσει άσυλο από την Ελλάδα.

Αναφορικά με τις εντυπώσεις, είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό, που....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Με Γερμανικη εντολη η εφορια κατασχει λογαριασμους Ελληνων !

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( Εφορία) που υπάγεται στον έλεγχο της ευρωζώνης και ουσιαστικά στο Βερολίνο, επελαύνει χωρίς πάντζερ και την Γκεστάπο όπως έκανε το 3ο ΡάΙχ, αλλα με ανελέητη οικονομική βιαιότητα, κατάσχοντας αδιακρίτως τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και για ασήμαντα χρέη.




Οι μισθοί και οι συντάξεις ποτέ στο παρελθόν δεν επιτρεπόταν να κατασχεθούν από οποιονδήποτε και ειδικότερα πό την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όλα αυτά έχουν αλλάξει με οδηγίες της ευρωκατοχής. Τραπεζικοί λογαριασμοί ακόμα και θυρίδες σε τράπεζες βρίσκονται ατο απόλυτο έλεος των κατοχικών δυνάμεων.Από τις αρχές του 2019, η κατάσταση θα χειροτερεύσει πολύ περισσότερο, αφού οι πολίτες θα αδυνατούν να καταβάλουν τις υπέρμετρες υποχρεώσεις τους στην εφορία, σε ΕΝΦΙΑ,ΔΕΗ, δάνεια κλπ., ύστερα από την προγραμματισμένη μεγάλη μείωση των συντάξεων και των εισοδημάτων

Σήμερα χιλιάδες φορολογούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μέγγενη των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για μισθούς και συντάξεις επειδή άφησαν απλήρωτες φορολογικές οφειλές, λόγω αντικειμενικής οικονομικής αδυναμίας. Με τα ηλεκτρονικά συστήματα που έχει πλέον στη διάθεσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η κατάσχεση γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες για χιλιάδες φορολογούμενους ταυτόχρονα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΑΑΔΕ έχει καταφέρει κάθε μήνα να κάνει έως και 17000 δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών ταυτόχρονα.

Ακόμη και τα κατασχετήρια, έχουν φτάσει στο σημείο να κοινοποιούνται ηλεκτρονικά ενώ η διαδικασία επίδοσης μέσω δικαστικού επιμελητή ή υπαλλήλου της εφορίας, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μόνο όταν πρόκειται για κατασχέσεις στις οποίες δεν παρεμβαίνουν οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΑΑΔΕ τον εφιάλτη των κατασχέσεων έχουν ήδη ζήσει...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Και η ΝΟΥΔΟΥΛΑ θα δωσει το παρον στο Athens Pride. Λογικο ειναι, δεν εχει και μεγαλες διαφορες με τον ΤΣΥΡΙΖΑ !

Επιτελους δειχνουν το πραγματικο τους προσωπο κι αυτοι...
Ευτυχως που ειναι και βλακας ο Κουλης και τον παιρνουμε χαμπαρι!



Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ στέλνει επίσημη αντιπροσωπεία στο «φεστιβάλ υπερηφάνειας» «Athens Pride» που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο.

Όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η NΔ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι παρούσα στο ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους.

Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και ο γραμματέας κοινωνικών δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης.

Εκτος απ τους Τουρκους γαυγιζουν τωρα και οι Αλβανοι....

Και δεν φταιει κανεις αλλος....
Μονο εμεις που τους ανεχομαστε και ακομη τους ταιζουμε....


Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα είπε την Πέμπτη ότι το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου δε αφήνει χώρο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις, αναφέρει το onalert επικαλούμενο το tiranatimes.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπερίσα, αυτές οι εξελίξεις βλάπτουν την Αλβανία γεγονός το οποίο υποστηρίζουν και άλλες πηγές και ότι πρόκειται για μια πράξη εθνικής προδοσίας από την πλευρά της  αλβανικής κυβέρνησης.

“Οι Έλληνες με έναν πολύ υποκριτικό τρόπο και αλλαζονική στάση επέδωσε στην Αλβανία το σύμφωνο και δήλωσε: Πάρτε το και δεν υπάρχουν σχόλια και ούτε χώρος για συζήτηση σχετικά με αυτό”. Έτσι δεν μπορούν να σχολιάσουμε ούτε να συζητήσουμε κάτι” είπε ο Μπερίσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έξω από την αλβανική Βουλή.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αστυνομικους Τρανσεξουαλ θελουν 20 βολευτες του ΣΥΡΙΖΑ....

Σωστα διαβασατε...
Τρανσεξουαλ Αστυνομικους απαιτουν οι βολευτες του Συριζα....
Το μικροβιο της ανωμαλιας εχει εξαπλωθει παντου πια !



Οι βουλευτές επικαλούνται πρόσφατη προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχετικές σχολές της αστυνομίας η οποία επισημαίνει ότι οι «ψυχοσεξουαλικές διαταραχές (όπως η διαταραχή ταυτότητας φύλου)» αποτελεί αιτία αποκλεισμού των υποψηφίων
Την εισαγωγή τρανσέξουαλ ατόμων στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ζητούν είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Οι βουλευτές επικαλούνται πρόσφατη προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχετικές σχολές της αστυνομίας η οποία επισημαίνει ότι οι «ψυχοσεξουαλικές διαταραχές (όπως η διαταραχή ταυτότητας φύλου)» αποτελεί αιτία αποκλεισμού των υποψηφίων.

«Ο αποκλεισμός που προβλέπει η προκήρυξη συμβάλλει σε στιγματισμό των τρανς προσώπων καθώς υιοθετεί την άποψη ότι η τρανς κατάσταση αποτελεί ψυχική διαταραχή κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις επιστημονικές θέσεις που έχουν διατυπώσει μια σειρά από διεθνείς και ελληνικούς φορείς, όπως για παράδειγμα η Αμερικανική Ψυχολογική Ένωση και ο Κλάδος Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, οι οποίοι συντάσσονται στην κατεύθυνση της αποπαθολογικοποίησης της τρανς κατάστασης, διαφωνώντας έντονα με την ψυχιατρικοποίηση της» τονίζουν μεταξύ άλλων οι ερωτώντες βουλευτές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης που πρόσφατα καταψήφισε την διάταξη για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών:

Θέμα: Αποκλεισμός πολιτών από την Εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ηθελαν τα Ιμια, μετα, αλλα 18 νησια, τωρα θελουν ολο το Αιγαιο....

Ετσι ειναι δυστυχως, οι Βαρβαροι  γειτονες μας....
Οταν κανεις ενα βημα πισω, αυτοι κανουν ενα μπροστα....
Οταν αγριεψεις σταματουν και περιμενουν....
Κι οταν τους δειξεις τα δοντια σου αρχιζουν να σε σεβονται....
Αυτη ειναι η νοοτροπια τους, δεν εχουν μπεσα, ειναι βαρβαροι απολιτιστοι, και γι αυτο πρεπει αναλογα να τους αντιμετωπιζεις !




Για πρώτη φορά στα χρονικά των (τεταμένων) ελληνο-τουρκικών σχέσεων η Άγκυρα έθεσε θέμα συνολικής αμφισβήτησης του Αιγαίου με αφορμή την περίληψη των Ιμίων στο πρόγραμμα “Natura” της ΕΕ.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που η Τουρκία δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένες νησίδες η βραχονησίδες, ή ακόμη και σε αριθμό νησιών, αλλά αντίθετα κομίζει  μια νέα φρασεολογία μιλώντας για «αμφισβητούμενους γεωγραφικούς σχηματισμούς», οι οποίοι μπορούν να καλύπτουν όλο το Αιγαίο και όχι μόνο!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Τουρκία προειδοποίησε ότι στο εξής δεν πρόκειται να αποδεχθεί τέτοιες καταστάσεις και φυσικά ο μόνος τρόπος που υπονοεί είναι, πως η μη αποδοχή αυτών των καταστάσεων θα γίνει μέσω των όπλων.


Αφορμή για την τουρκική ανακοίνωση, η οποία έγινε μέσω του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι, ήταν η συμπερίληψη των Ιμίων στο πρόγραμμα "Natura 2000"  κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του ΠτΔ:

«Δεν υπάρχουν νομικές διατάξεις για αυτές τις εξηγήσεις», λέει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα όσα είπε ο κ. Παυλόπουλος

Ο Ακσόι κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εκμεταλλεύεται τέτοιου είδους προγράμματα για πολιτικά ζητήματα και τονίζει πως χαρακτηριστικά πως «δεν θα ανεχτούμε πλέον όσα κάνει η Ελλάδα σε αμφισβητούμενες περιοχές του Αιγαίου».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει καταχραστεί περιβαλλοντικά προγράμματα της ΕΕ, ειδικά στο «Natura 2000», στο πλαίσιο των προβλημάτων του Αιγαίου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από αυτή την άποψη, το Υπουργείο μας έκανε δήλωση στις 31 Μαρτίου 2018. Η στάση μας για το θέμα εξηγήθηκε επίσης στους αντιπροσώπους της αντιπροσωπείας της ΕΕ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που περάσαμε.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος Παύλοπουλος αναφέρθηκε στο δίκτυο Natura 2000 και στις εξηγήσεις για τις αναγκαστικές σχέσεις μεταξύ συνόρων και εδαφών. Δεν υπάρχουν νομικές διατάξεις για αυτές τις εξηγήσεις. Επιπλέον, αυτές οι δηλώσεις αποτελούν επίδειξη και παραδοχή ότι η Ελλάδα έχει εκμεταλλευτεί πολιτικά, τα περιβαλλοντικά προγράμματα της ΕΕ όπως το Natura 2000.

Η χώρα μας δεν θα δεχτεί πλέον ως πραγματικές, τις καταστάσεις που η Ελλάδα είναι πιθανό να έχει στους αμφιλεγόμενους γεωγραφικούς σχηματισμούς του Αιγαίου, όπως συμβαίνει σήμερα.

Με αυτό τον τρόπο, επαναλαμβάνουμε την προειδοποίησή μας ότι η ΕΕ δεν....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Κλεινουν Τζαμια και απελαυνουν Ιμαμηδες οι Αυστριακοι....

Καποιος πρεπει καποτε να ακνει την αρχη.....
Το εκαναν οι Αυστριακοι...
Θα ακολουθησουν κι αλλοι, δεν παει αλλο !






Ο συντηρητικός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα του θα απελάσει πολλούς ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και θα κλείσει επτά τεμένη προκειμένου να καταπολεμηθεί το «πολιτικό ισλάμ».

Η απόφαση αυτή, διευκρίνισε ο Κουρτς, συνδέεται με την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη αναπαράσταση από παιδιά ντυμένα με στρατιωτικές στολές μιας μάχης της οθωμανικής ιστορίας σε ένα από τα μεγαλύτερα τεμένη της Βιένης, που συνδέεται με την τουρκική κοινότητα.

«Οι παράλληλες κοινωνίες, το πολιτικό ισλάμ και η ριζοσπαστικοποίηση δεν έχουν θέση στη χώρα μας», διαβεβαίωσε ο Αυστριακός καγκελάριος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Φωτογραφίες από την αναπαράσταση της μάχης της Καλλίπολης, στην οποία συμμετείχαν παιδιά σε ένα τέμενος, δημοσιοποιήθηκαν στις αρχές του μήνα από το κεντροαριστερό περιοδικό Falter και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους Αυστριακούς πολιτικούς......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Περιμενουν τον Τραμπ στην Σουδα. Τελικα μονο λογια ειναι κι αυτος....

Η Τουρκια τον εχει γραμμενο....
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν το ιδιο...
Μονο εμεις τον γλυφουμε κι ας δινει οπλα στους εχθρους, μας να μας καταστρεψουν !






Στη βάση της Σούδας θα σταθμεύσει το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσα στις επόμενες δύο ημέρες και ήδη πραγματοποιούνται προετοιμασίες για να τον υποδεχθούν.

Κατά την στάση του αεροπλάνου θα γίνει και ο ανεφοδιασμός του στην πορεία προς τη Σιγκαπούρη όπου το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 12 Ιουνίου, ο κ. Τραμπ έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δεν είναι γνωστό ο λόγος για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί στάση στην βάση της Σούδας ενώ για λόγους ασφαλείας αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα επισκεφθεί για λίγη ώρα τις αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη Σούδα την ώρα που θα ανεφοδιάζεται το αεροπλάνο αν και δεν αποκλείεται να μην κατέβει καν από αυτό. Πάντως επειδή θεωρείται πολύ σημαντικό ο Αμερικανός πρόεδρος να μιλάει στο στρατιωτικό προσωπικό μιας αμερικανικής βασης, έστω και για λίγα λεπτά θα επιχειρήσει να έχει συνάντηση μαζί τους......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Πουτιν : Ο Τεταρτος Παγκοσμιος πολεμος θα γινει με ξυλα και πετρες !

Μιλησε σοφα, πολυ σοφα ο Βαλδιμηρος....
Γι αυτο ας προσεξουν μερικοι μερικοι...




Ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να είναι το τέλος του πολιτισμού δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Ίσως το να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις ενός τέτοιου πολέμου, μπορεί να εμποδίσει τις διεθνείς δυνάμεις από το να εμπλακούν σε παγκόσμιες διαμάχες, πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.
“Δεν γνωρίζω με τι όπλα θα γινόταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ένας Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γινόταν με ξύλα και πέτρες" συμπλήρωσε.
"Το να κατανοήσουμε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είναι το τέλος του μοντέρνου πολιτισμού, είναι αρκετό για να μας αποτρέψει από τυχόν ριζοσπαστικές και επικίνδυνες ενέργειες, που μπορούν να θέσουν τον πολιτισμό σε απειλή" τόνισε.
http://www.epilekta.com

Και την βιασαν και την καταδικασαν ! Αυτοι ειναι οι νομοι του Ισλ@μ ! ! !

 Ένα περιστατικό από αυτά που δεν περιγράφονται με λόγια εύκολα.
Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της μοιχείας !




Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.

Τα προβλήματά της άρχισαν όταν ο ξάδελφός της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της, ο Μαχμπάμπ Καν παντρεύτηκε και επέστρεψε στο χωριό, ζώντας στην ίδια γειτονιά με εκείνη. Ξαφνικά την ερωτεύτηκε και ας ήταν ξαδέλφη του.

Η Χένα πήγαινε στην έβδομη τάξη γυμνασίου και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα μαζί του καθώς την παρενοχλούσε όποτε γυρνούσε από το σχολείο της στο σπίτι.

Η Χένα το είπε στους γονείς της και ο πατέρας της κατήγγειλε τις πράξεις του Μαχμπάμπ στους πρεσβύτερους του χωριού, οι οποίοι και επέβαλαν πρόστιμο στον νεαρό ύψους 1000 δολαρίων τα οποία έπρεπε να καταβάλλει στην οικογένειά της όπως επίσης έπρεπε να την αφήσει ήσυχη.

Εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε. Μήνες αργότερα, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, παραμόνευε έξω από το σπίτι της Χένα, και....
Η συνεχεια ΕΔΩ



Εψησαν χοιρινα εξω απο Τζαμι.......

Εγκεφαλικα προκαλεσαν οι μυρουδιες του ψημενου  χοιρινου....
Αν δεν τους αρεσει ομως, μπορουν να επιστρεψουν απο κει που ηλθαν....









Να απαγορευτεί το μπάρμπεκιου λόγω Ραμαζανιού και στην Ολλανδία; Μάλλον έτσι θέλει η Άγκυρα, αλλά κάποιοι Ολλανδοί είχαν άλλη γνώμη. Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ εξανέστη. Δεν μπορεί να αντέξει την τσίκνα από τις ψησταριές των Ολλανδών που τόλμησαν, άκουσον-άκουσον, να ψήσουν χοιρινό, στην πατρίδα τους, κοντά σε τζαμί στο Ρότερνταμ!

«Την ώρα του γεύματος ιφτάρ του ραμαζανιού μέλη φασιστικής οργάνωσης πραγματοποίησαν μπάρμπεκιου μπροστά από το τζαμί Λαλελί του Ρότερνταμ και έψηναν χοιρινό», είπε ο Τσελίκ.
Μέλη των «Πατριωτών Ευρωπαίων κατά της ισλαμοποίησης της Δύσης», του γνωστού Pegida που δραστηριοποιείται και στην Ολλανδία, μέσω των κοινωνικών δικτύων, προγραμμάτισε μπάρμπεκιου πάρτι με χοιρινό έξω από τζαμιά στο Ρότερνταμ, την Ουτρέχτη, τη Γκούντα, τη Χάγη και το Άρνεμ.
Σύμφωνα με τους Τούρκους ο δήμαρχος του Ρότερνταμ έδωσε άδεια για την εκδήλωση κάτι που ο ξεχασιάρης Τσελίκ χαρακτηρίζει ως «παντοτινή αθάνατη προσπάθεια των εγκλημάτων μίσους στην ιστορία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος του Ρότερνταμ είναι μουσουλμάνος μαροκινής καταγωγής!
Βέβαια πριν μιλήσει για εγκλήματα μίσους ο Τσελίκ θα ήταν σκόπιμο να.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Για εισβολη στα νησια του Αιγαιου μιλαει ο ετερος Τουρκος Σαλεμενος ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Η δικη μας κυβερνηση ομως βρισκεται σε αλλο επιπεδο, ασχολειται με τα Gay pride....
Σιγα μην ασχοληθει με τα νησια ....
Μ αυτα ασχολουνται οι Εθνικιστες  και οι φασιστες !




Μετά τους Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου που επιτέθηκαν κατά της Ελλάδας, τη σκυτάλη των κατηγοριών πήρε σήμερα ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε μια… πύρινη προεκλογική ομιλία, έκανε λόγο για «άτιμη προδοσία» και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Έφτασε δε να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση του Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου.

«Αυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα; Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Τελικα θα καταφερει και τους Ρωσσικους S400 να παρει η Τουρκια και τα Αμερικανικα F35

Ολοι δηλωνουν συμμαχοι , η φιλοι μας αλλα ολοι πουλανε οπλα στην Τουρκια για να μας καταστρεψει......
Ξυπνατε ρε, δεν υπαρχουν ουτε συμμαχοι ουτε φιλοι !






Πολλές φήμες διαδίδονται τις τελευταίες ώρες ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην παραλαβή των S-400 από την Άγκυρα για 10 μήνες με την προοπτική όχι μόνο να παραλάβει απρόσκοπτα τα F-35 αλλά και τους αμερικανικούς Patriot

Έτσι οι Τούρκοι όχι μόνο παίρνουν τα F-35 αλλά πέτυχαν τον στόχο τους να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να τους δώδουν το δικό τους αντιαεροπορικό σύστημα και πολύ πιθανό είναι να τους δόθηκε και τεχνογμνωσία

Οι S-400 είναι πολύ πιθανό να παραληφθούν όπως έχει συμφωνηθεί με την Μόσχα και όπως έχει ήδη δοθεί προκαταβολή για αυτούς, αλλά με τον όρο να μείνουν απενεργοποιημένοι

Για τις ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικό να μην ενεργοποιηθούν λόγω του ισχυρού τους ραντάρ που βλέπει μέχρι το Τελ Αβίβ αν τοποθετηθούν στην νότια Τουρκία αλλά και επειδή δεν θέλουν να «δοκιμαστούν» πάνω στα F-35

Έτσι λοιπόν η Τουρκία παγώνει για 10 μήνες την παραλαβή των S400. Οι πύραυλοι ήταν προγραμματισμένο να παραληφθούν από τους Τούρκους σε εννέα μήνες. Η αναβολή στηρίζεται σε “εμπλοκή” στο θέμα του λογισμικού.

Επισήμως η Άγκυρα επικαλέστηκε ως δικαιολογία τεχνικούς λόγους ότι δηλαδή στο διάστημα αυτό δεν θα έχουν προλάβει να εκπαιδευτούν στο λογισμικό των συστημάτων οι Τούρκοι αξιωματικοί και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται από Ρώσους. Πάντως σαν αιτιολογία έχει λογικές βάσεις.

Ταυτόχρονα είναι και ένα τουρκικό «κόλπο» για να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να προχωρήσουν χωρίς επικοινωνιακά κόλπα την παράδοση των F-35 αφού τους προσφέρουν το «τυράκι» της αναβολής και ίσως ματαίωσης (που δεν πρόκειται να γίνει) της παράδοσης των S-400.

Να πούμε ότι οι ΗΠΑ πρότειναν στην Τουρκία την παραλαβή των συστημάτων στο μέλλον αφού έχουν πληρώσει για αυτά αλλά με μη αξιοποίηση τους, κατά το παράδειγμα των ελληνικών S-300PMU-1.

Οι ελληνικοί S-300 αποθηκεύτηκαν για πολλά χρόνια στην Κρήτη πριν γίνει τελικώς η βολή αποδοχής τους....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Η Τουρκια ακυρωνει την συμφωνια για τους λ@θρο που δεν εφαρμοσε ποτε; Γιατι τα συνορα μας ειναι ακομη ανοικτα ;

Η Τουρκια προκαλει....
Οι δικοι μας τι κανουν; 
Φοβουνται μηπως, μην χασουν τα μπανια τους ; 
Προβλεπονται αντιποινα, κυριοι Αλητες της Κυβερνησεως !



Εντονη κλιμάκωση επιθετικής φρασεολογίας και δράσεων εκ μέρους της Τουρκίας τα τελευταία 24ωρα, δείχνουν πως έρχεται ελληνο-τουρκική αντιπαράθεση.
Ως αφετηρία της κλιμάκωσης αυτής θεωρείται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποφυλάκιση των 8 Τούρκων στρατιωτικών.
Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε πως η Τουρκία διακόπτει τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή προσφύγων.

Η διακοπή της συμφωνίας γίνεται σε αντίποινα για τους «8» Τούρκους αξιωματικούς, όπως αναφέρει η Χουριέτ.
Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι και απάντησε «αυτό που έκανε η Ελλάδα δεν μπορεί να......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ο εξευτελισμος σε ολο του το μεγαλειο.....Το κοινοβούλιο θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride!

Αυτες μας κυβερνουν ......
Παρτε το αποφαση....
Δεν πρεπει να ξαναβγουν κυβερνηση.....
Οχι ομως να φερουμε τον Κουλη......
Προς Θεου , οχι απ την Σκυλα στην Χαρυβδη !



Το φετινό Athens Pride θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, για πρώτη φορά φέτος το κοινοβούλιο θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.


Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Σαλεμενος: Οι Ελληνες ειναι φτωχοι, δεν εχουν καλους δρομους, ενω εμεις εχουμε ψυγεια στα σπιτια μας !

Ενταξει μας επεισες....
Μεχρι χθες, μας λες, ειχατε παγωνιερες και επι των ημερων σου αποκτησατε και ψυγεια....
Και σιγουρα δεν ξερεις τι σημαινει κλιματιστικο ! ! !





Νέα επίθεση στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιώντας και πάλι την Ελλάδα ως «παράδειγμα» χρεοκοπημένης χώρας που «κακώς» αναβαθμίζεται.

«Οι γείτονές μας έχουν χρεοκοπήσει, έχουν τελειώσει και αυτοί (οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) την έχουν αναβαθμίσει τέσσερις φορές.

«Αυτοί έχουν βουλιάξει, κατέρρευσαν, μπορείτε να τους σώζετε αναβαθμίζοντας την αξιολόγησή του; Κοιτάξτε τους δρόμους τους και δείτε πόσο άθλιοι είναι» , ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Νεο Συλλαλητηριο την 8 Ιουλιου, στο Συνταγμα εξω απο την Βουλη

Νομιζαν οτι θα πουλησουν την Μακεδονια ετσι απλα...
Μαλλον δεν καταλαβαν καλα ! ! !










Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιουλίου, η Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας , το μοναδικό κανάλι που έδειξε σε όλο τον κόσμο τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπου διατρανώθηκε η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων και η μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, καλεί σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ .

Τρεις ημέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες 11 και 12 Ιουλίου με την παρουσία και του Προέδρου των ΗΠΑ), η καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα χτυπήσει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η Βεργίνα Τηλεόραση θα μεταδώσει τον παλμό της σε κάθε γωνιά της γης.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Καμαρώστε τον αγράμματο μαστουρομενο σύμβουλο του Τσίπρα που δεν ξέρει την Ιστορία μας αλλά ούτε και την σέβεται..

Αρχιτεμπέλη Καρανίκα είσαι τελείως βλάκας απορω για πόσο ακόμα θα σε πληρώνουμε
για να λες τέτοιες ''πατάτες''.....
 Μία νέα επίθεση κάνει ο Νίκος Καρανίκας προς τον λαό που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια μέσω μίας δημοσίευσής του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμμέσως ο Καρανίκας απευθύνεται προς τον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας ότι αυτά που λέει ο κόσμος και η υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας αποτελούν εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες.

Το κείμενο που ανάρτησε:

<<...και εμείς από την βόρεια Ελλάδα είμαστε, αλλά εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες δεν λέμε (διαβάζω τι γράφουν κάποιοι συγχωριανοί μου και στεναχωριέμαι για την κατάντια τους...)

Από το πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με την γείτονα χώρα λόγω ονόματος.
Επίσης οι φασιστικές κορόνες που μιλάνε για πόλεμο ας κάνουν κράτη γιατί ως φασίστες πούλησαν όλη την χώρα... και ηττήθηκαν το '40.
Ας μην ξεχνάμε τι ρόλο έπαιξαν οι εθνικιστές και οι φασίστες στον πόλεμο του '40...
Τώρα, η επανεμφάνιση των φασιστών γίνεται στο όνομα της Μακεδονίας, της πατρίδας... για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε επειδή πατάνε στο συναίσθημα του πατριωτισμού.
Αντιθέτως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι φασίστες και οι εθνικιστές με τους χειρισμούς τους οδηγησαν όλη την Ευρώπη και τον κόσμο να αποκαλούν την γείτονα χώρα σκέτο 'Μακεδονία'.
Η σημερινή κυβέρνηση έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό με την γείτονα χώρα και το κάνει με διεθνής όρους, με ευρωπαϊκή προοπτική και με σκοπό την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, την κοινη ιστορία και τον πολιτισμό της συνεργασιας.


Διαβάστε την συνεχια: ΕΔΩ

Κυριε Εισσαγελεα, αυτα δεν ειναι εκφρασεις μισους ;

Ποια ειναι τα κριτηρια για τις εκφρασεις μισους ;
Μονο οσα ενοχλουν το συστημα ;




Λαικη Ενοτητα, Ανταρσυα, Αντιφες στην γραμμη Συριζα.. για τα "φασιστικα," συλλαλητηρια

Αθωα μου γρεκυλεζικα κουτουμπανα..
Εγω σας τα λεγα,αλλα τα κουμπωσατε τα ψηφαλακια..

Λένε "τσακίστε τους φασίστες" Εμείς οι άλλοι παρά τα βάσανά μας δεν ξεστομίσαμε τέτοιες εκφράσεις. Ποιοι είναι λοιπόν οι φασίστες, αν όχι αυτοί οι νεοταξίτες;

Οι φασιστες λενε αλλους φασιστες.
Μια ξεφτυσμενη γελεια προπαγανδα!!!!

http://www.oparlapipas.gr

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η Αλβανια , ενωνεται με το Κοσσοβο ! Θα το επιτρεψουν ο Πουτιν και οι Σερβοι ;

Το ονειρο τους για Μεγαλη Αλβανια πανε να πραγματοποιησουν τα Αλβανα εις βαρος της Ελλαδος και της Σερβιας.......
Και αντι να πιεζονται τα Σκοπια, πιεζεται η Ελλαδα...
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη χωρα με τοσο ανικανους πολιτικους !






Την στιγμή που η Ελλάδα ασχολείται αποκλειστικά με το ζήτημα των Σκοπίων μια πολύ σημαντική γεωπολιτική εξέλιξη που αποτελεί εν δυνάμει απειλή για τον Ελληνισμό, λαμβάνει χώρα στα Βαλκάνια, καθώς η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν την ενοποίηση, αφού η Πρίστινα αποφάσισε να έχουν κοινά τελωνεία με τα Τίρανα.
Η Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου ενέκρινε την ενοποίηση των τελωνειακών σημείων με την Αλβανία. Στο κοινοβούλιο ψήφισαν 67 υπέρ, ένας κατά και υπήρξε μία αποχή.

Το ψήφισμα προτάθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών σύμφωνα με τον Εχέδωρο
Οι εκπρόσωποι αυτού του πολιτικού φορέα κάλεσαν την κυβέρνηση να συμμετάσχει το συντομότερο δυνατόν στην εφαρμογή αυτού του ψηφίσματος που θα διευκολύνει τη ροή των αγαθών μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, ωθώντας την οικονομική ανάπτυξη και των δύο χωρών.

Η Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου ενέκρινε και ένα άλλο ψήφισμα σχετικά με την κατάργηση των τιμολογίων των τηλεπικοινωνιών μεταξύ των δύο χωρών.
Εν ολίγοις οδεύουν και προς τηλεπικοινωνιακή ένωση

Οι βουλευτές ενέκριναν, επίσης, σήμερα, ψήφισμα σχετικά με την κακή κατάσταση της νεολαίας του Κοσσυφοπεδίου και αποφάσισαν  για μια κοινοβουλευτική συζήτηση για την Πράσινη Κάρτα.

Σημειώνεται ότι σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση υπηρετούν....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Θελαμε να καψουμε τους Αστυνομικους, λενε τα αναρχοαπλυτα. Η μολοτωφ ειναι οπλο και ο οπλισμενος πυροβολειται. Γιατι δεν το επιτρεπετε κυριοι πολιτικαντες;;;;

Καποτε πρεπει να εφαρμοσθουν ολοι οι νομοι.....
Οχι μονον αυτοι που βολευουν καποιους....
Η Μολοτωφ ειναι οπλο και αυτος που επιτιθεται με οπλο πυροβολειται !




Την ευθύνη για την επίθεση κατά των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Εξεγερμένοι/εξεγερμένες», με ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουστιαστικού χώρου.


«Επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπλους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε........
Η συνεχεια ΕΔΩ

Να μην τοποθετούνται κατά της σύνθετης ονομασίας στο θέμα των Σκοπίων έδωσε εντολη ο Κουλης

Δυστυχως αυτο το σουργελο ο Κουλης, που θελει να γινει και Πρωθυπουργος τετοιες εντολες δινει..........
Φροντιστε να τον κανετε πρωθυπουργο και μετα να κλαιτε....
Δεν θα σας λυπηθω ποτε !





























Ρητή εντολή στους βουλευτές της ΝΔ να μην τοποθετούνται κατά της σύνθετης ονομασίας στο θέμα των Σκοπίων έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ..έκλεισαν οι "πόρτες" και έφυγαν οι κάμερες κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr...
Αυτή η εντολή, σε συνδυασμό με όσα άλλα συνέβησαν, είναι απολύτως ενδεικτικά της κατάστασης που διαμορφώνεται στη ΝΔ για το ζήτημα αυτό..

Επισήμως η θέση της ΝΔ όπως τη διατύπωσε ο κ. Μητσοτάκης ήταν η εξής: «Η λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει αναθεώρηση του Συντάγματος που θα αφορά και την εθνικότητα και τη γλώσσα, μία ονομασία για όλες τις χρήσεις… Είναι θέση έντιμη και πατριωτική που διαφυλάσσει τη θέση της χώρας στην ΕΕ και την ενότητα των Ελλήνων». Είπε επίσης ότι «μία συμφωνία που δεν θα εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα δεν θα γίνει δεκτή από τη ΝΔ».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Press-gr: 
-Όταν ο Βασ. Κικίλιας επεσήμανε ότι το εκλογικό κοινό της ΝΔ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο θέμα του ονόματος, ο Κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι "είναι ξεκαθαρισμένη η θέση μας" και ότι δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις εναντίον λύσης που θα περιέχει το όνομα "Μακεδονία" καθώς και κανείς να μην πει ότι δεν ψηφίζει μια τέτοια λύση...
Η συνεχεια  ΕΔΩ 

Ο ανεργος πληρωνει φορο εισοδηματος....αυτο εννοουσαν οταν ελεγαν ισοτητα ;

Ολα ειναι φτιαγμενα στο γονατο...
Για τους νομους του ΞΥΡΙΖΑ μιλαμε.....
Εσεις οι ανεργοι που τον ψηφισατε, πως αισθανεσθε τωρα, που θα σας ζητησει να πληρωσετε φορο εισοδηματος ;




Το ΣΟΚ αυτό ένιωσε σήμερα άνεργος ο οποίος υπέβαλε τη φορολογική του δήλωση. Τη συμπλήρωσε ηλεκτρονικά, όπως όλοι σχεδόν και όταν πάτησε το τελικό κουμπί, βγήκε ο…μποναμάς. Η φορολογική σας δήλωση είναι χρεωστική και θα πληρώσετε 125,62 ευρώ φόρο!

Ταμπλάς στο δυστυχή άνεργο φορολογούμενο με εισόδημα ΜΗΔΕΝ (αν ρωτάτε πως ζει η απάντηση είναι πως τον συντηρούν φίλοι)......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Η Κομισιον, που διαταζει μειωσεις συνταξεων, διαταζει μειωση των παραβολων για την αδεια παραμονης των πρωην λ@θρομετ@ναστων !

Αμφιβαλετε για το αν ειναι Ανθελληνες ;
Αμφιβαλετε οτι εχουμε κατοχη ;
Αμφιβαλετε για το οτι η κυβερνηση μας ειναι υπαλληλοι τους ;





Η Κομισιόν έδωσε εντολή στην Ελληνική κυβέρνηση,να μειώσει τα παράβολα για την εξασφάλιση της άδειας διαμονής αλλοδαπών. Αυτό το γεγονός μας δείχνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές που δίνει το Κράτος των Βρυξελλών.

Πιο συγκεκριμένα: Τη μείωση των παραβόλων που καταβάλλουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών για να εξασφαλίσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.

Στην τροπολογία που φέρει τον τίτλο «Αναπροσαρμογή και θέσπιση παραβόλων, τελών και προστίμων», στο πρώτο άρθρο προωθούνται οι αναγκαίες προσαρμογές στην ελληνική νομοθεσία, σε συνέχεια της εκκίνησης επίσημης διαδικασίας παράβασης κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Δεκέμβριο 2017, με την αποστολή σχετικής προειδοποιητικής επιστολής. Σχόλιο: Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Βρεθηκαν κι αλλα εκατομμυρια για τους λαθρομεταναστες....

Απο που βρεθηκαν ;
Κλαπηκαν απο τους Ελληνες μισθωτους και συνταξιουχους....
Οι κλεφτες; 
Βρισκονται σ ενα κτιριο που λεγεται κοινοβουλιο !




Mε ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύεται από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Χρωσταμε ευγνωμοσυνη στους Αλβανους γιατι πολεμησαν τους Τουρκους και μας απελευθερωσαν.....Ρε τι πινουν αυτοι και δεν μας δινουν;

Τι αλλο θ ακουσουμε Θεε μου ;
Διωχτε τους ολους ρε να αρχισουν να σεβονται....



Αλβανικό ντοκιμαντέρ στο οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Αλβανός και τα Βαλκάνια σώθηκαν χάρη στους Αλβανούς.

Συγκεκριμένα στο αλβανικό ντοκιμαντέρ ονομάζεται:«Ο τόπος των αετών» και εννοούν την Αλβανία. Ένας λοιπόν από τους αετούς των Τιράνων ήταν και ο Μέγας Αλέξανδρος, σύμφωνα με αυτούς......
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ξερατε, οτι το πλωτο γεωτρυπανο η Τουρκια το απεκτησε απο την Γιαννα Αγγελοπουλου;

Το χρημα και το εμποριο Πατριδα δεν εχουν λενε....
Κι οπως φαινεται εχουν δικιο!




Με αέρα «κατακτητή», η Άγκυρα αποσαφήνισε στη Λευκωσία τις διαθέσεις της για γεωτρήσεις-εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν συχνά και θριαμβολογώντας ότι η κρατική Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου Τουρκίας (TPAO) αγόρασε από τη Νότια Κορέα το δικό της πλωτό γεωτρύπανο.

Μάλιστα, η κραταιή εφημερίδα Sabah έκανε λόγο για το DeepSea Metro II της εταιρείας Hyundai Heavy Industries, που κόστισε 200 εκατ. δολάρια και που στις αρχές του 2018 θα ξεκινούσε να τρυπάει «στα χωρικά ύδατα της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου και της Τουρκίας», δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και αναφέροντας πως πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική αγορά της Τουρκίας, μετά από εκείνη του πλοίου σεισμικών ερευνών από τη Νορβηγία.

Την είδηση για το πλωτό γεωτρύπανο και τη γεώτρηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Ενέργειας, και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, μιλώντας στο 8ο Συνέδριο Ενέργειας, όπου καυχήθηκε ότι η Τουρκία θα γίνει μια χώρα που θα κάνει έρευνες και εξορύξεις στις θάλασσες και στους ωκεανούς του κόσμου. Όλα αυτά φυσικά, για τα γαλανά νερά της Κύπρου που ακόμα και αυτά μπορούν να πληγωθούν από τον απροκάλυπτα «Fatih» γείτονα.

Είναι προφανής η πρόθεση της Άγκυρας, σύμφωνα με αναλύσεις που έχουν δημοσιευτεί σε κυπριακές εφημερίδες, να δημιουργήσει τετελεσμένα είτε στα ανοικτά της Πάφου και κυρίως στην περιοχή του Ακάμα – ακόμη και εντός ή πλησίον του οικοπέδου 1 – είτε και στα ανοικτά της Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, στα ανοικτά της Αμμοχώστου και στα όρια των οικοπέδων 2 και 3 έχουν γίνει έρευνες και υπάρχουν ενδείξεις για κοιτάσματα, στα οποία είχαν αναφερθεί παλαιότερα και οι Βρετανοί. Η Άγκυρα, σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές, έχει ποικίλα συμφέροντα με την αγορά του πλωτού γεωτρύπανου και τη χρήση του εκεί......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Κυνηγησαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη οι χωρικοι της Κερασιας....

Η αλαζονεια τους δεν εχει ορια...
Νομιζουν οτι θαναι για παντα στην εξουσια....
Δεν βλεπουν το τελος που ερχεται.....




Η βουλευτής Θ. Τζάκρη δέχτηκε ”επίθεση” σε καφενείο στο χωριό Κερασιά. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι η βουλευτής επισκέφθηκε το χωριό για να δει τις ζημιές που έγιναν από την σημερινή χαλαζόπτωση...και επίσης να ενημερώσει τους παραγωγούς της περιοχής, ότι αύριο αναμένεται να επισκεφθεί ο ΕΛΓΑ την περιοχή για να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής της παραγωγής
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Το Sputnik με Ελληνικα στην Ελλαδα και προκαλει εγκεφαλικα στα ΜΜΕ της διαπλοκης .....

Χανουν το μονοπωλειο οι Δυτικοι....
Μεγαλο το προβλημα τους....



Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik άνοιξε γραφείο στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με την Ρωσίδα αρχισυντάκτρια, ΕΕ , Βερολίνο και ΗΠΑ μονοπωλούσαν μέχρι σήμερα αποκλειστικά την ενημέρωση στην Ελλάδα, με όλα όσα απορρέουν από αυτό (μονόπλευρη ενημέρωση) και έτσι υπήρχε η ανάγκη για μια ανεξάρτητη φωνή να μεταδίδει την άλλη πλευρά των πραγμάτων για όλα τα διεθνή γεγονότα σε Ρωσία και εξωτερικό.
Πρόκειται για μία γεωπολιτική κίνηση-ματ της Μόσχας, καθώς πρόκειται πλέον για το μοναδικό ρωσικό ΜΜΕ που έχει παρουσία στην χώρα μας. Οι Ρώσοι δεν κάνουν τυχαίες κινήσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα για τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς το τελευταίο διάστημα, υπάρχει ένα δριμύ ψύχος μεταξύ των δύο χωρών, κυρίως λόγω Αθήνας.
Το πιο αξιοπερίεργο  όμως είναι ότι οι Ρώσοι μετά το κάζο των Γερμανών στην Ιταλία, την αλλαγή κυβέρνησης στην Ισπανία, μαζί με το γενικό αναβρασμό στην ΕΕ από τα γερμανικά μετρά λιτότητας, αναμένουν εξελίξεις και στην Ελλάδα τόσο στο θέμα αυτό, όσο και στην κόντρα Αθήνας–Άγκυρας, ειδικά μετά την κάθοδο του τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου στην Αττάλεια, εξελίξεις που είναι ήδη είναι μπροστά μας.
Το ρωσικό πρακτορείο που άνοιξε  στην Ελλάδα, είναι το.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Γαυγιζει ο Σαλεμενος, γαυγιζουν και τα ΜΜΕ του, αν μπορουν ας κανουν αλλιως....

Οταν λες , και ξαναλες και το λες παλι και παλι δεν κανεις τιποτα καταντας τουλαχιστον γραφικος...........
Ο λογος για τον Σαλεμενο.....
Μονο να γαυγιζει τον θυμαμαι....
Γιατι; 
 Γιατι ξερει, τι ξευτιλα θα παθει απο τον Ελληνικο Στρατο, εστω κι αν η Ελλαδα 
βρισκεται σε κριση !



Mπορεί οι Τούρκοι να προκαλούν συνεχώς, όμως λογαριάζουν χωρίς… τον ξενοδόχο. Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι πλέον σε ετοιμότητα και αυτό αποδεικνύεται από τις ασκήσεις που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στο Αιγαίο.

Η τουρκική προκλητικότητα έχει αναβαθμιστεί πλέον, με τα ΜΜΕ να αναλαμβάνουν την σκυτάλη από τους Τούρκους πολιτικούς. Εχουμε αναφέρει πολλάκις πως τα ΜΜΕ της γείτονος....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Ληστεψαν εναν απ τους Αρχηγους του Ρουβικωνα και καλεσε την Αστυνομια........

Για γελια και για κλαμματα.....
Η Αστυνομια μπορεσε να μπει στα Εξαρχεια για να πιασει αυτους που ληστεψαν το σπιτι του Ρουβικωνα.......
Δεν μπορει ομως, για να προστατευσει τους κατοικους των Εξαρχειων !



Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος, κάλεσε το αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει ο μικροπολιτικός των Νέων, σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών ακτιβιστών, επέστρεψε στο σπίτι του.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Οι γυναικες μας, λεει ο Ιμαμης ειναι πορνες !

Μηπως ειναι καιρος να εφαρμοσθουν οι νομοι ;
Μηπως ειναι καιρος να επιστρεψει στην Πατριδα του; 
Κυριε Εισαγγελεα η εξυβριση απο αυτον δεν διωκεται ;



Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει κηρύγματα μίσους κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κάτι για το οποίο η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτό....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Ειπε τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ !

Ο λογος για τον Αρχιεπισκοπο Αμερικης Δημητριο, που του ζητησε ο Πατριαρχης, 
να παραιτηθει !





Κρίση με απρόβλεπτες διαστάσεις, έχει ξεσπάσει μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.

Μία κρίση που εάν δεν τερματίσει, μόνη χαμένη θα βγει η ενότητα της εκκλησίας μας, καθώς ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η Ορθοδοξία και οι πατέρες των μεγάλων εκκλησιών, οφείλουν να δίδουν το παράδειγμα προς το χριστιανικό κοινό.

Στην Ομογένεια επικρατεί αναταραχή εδώ και πολλούς μήνες μετά τις αποκαλύψεις ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, για τα οποία πολλοί κατηγορούν τον επικεφαλής της Ορθοδοξίας και γενικά τους κληρικούς του Φαναρίου. Σύμφωνα με ομογενειακή εφημερίδα, ο Πατριάρχης ζήτησε επίσημα την παραίτηση του στην Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής απάντησε αρνητικά.

Οι διάλογοι που ακολουθούν πραγματικά είναι θρίλερ, με την κατάσταση να μην δείχνει μέχρι στιγμής που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχει εξομαλυνθεί.

Ο Πατριάρχης τον κάλεσε στο γραφείο του, όπου του επεσήμανε την εκρηκτική κατάσταση στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τα πράγματα στην ομογένεια που βρίσκονται εκτός ελέγχου. Υπογράμμισε στον Δημήτριο ότι απαιτείται αλλαγή σελίδας και κατέληξε ότι η παραίτησή του θα τον «διευκόλυνε». «Εχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω…», ήταν η απάντηση του Αμερικής, όπως αναφέρει σε άρθρο της η Αριστοτέλια Πελώνη για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

«Τουρκόσπορος»…

Το καλύτερο διημείφθη στη συνέχεια. Απευθυνόμενος στους Συνοδικούς εντός της συνεδρίασης, ο Βαρθολομαίος είπε δημοσίως ότι έθεσε στον Δημήτριο θέμα παραίτησης κι ότι εκείνος αρνήθηκε. «Το ζήτημα είναι σοβαρό και σας θέτω ενώπιον των ευθυνών σας για να λάβουμε μία απόφαση όλοι μαζί», σημείωσε......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.