Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Με Γερμανικη εντολη η εφορια κατασχει λογαριασμους Ελληνων !

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( Εφορία) που υπάγεται στον έλεγχο της ευρωζώνης και ουσιαστικά στο Βερολίνο, επελαύνει χωρίς πάντζερ και την Γκεστάπο όπως έκανε το 3ο ΡάΙχ, αλλα με ανελέητη οικονομική βιαιότητα, κατάσχοντας αδιακρίτως τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και για ασήμαντα χρέη.




Οι μισθοί και οι συντάξεις ποτέ στο παρελθόν δεν επιτρεπόταν να κατασχεθούν από οποιονδήποτε και ειδικότερα πό την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όλα αυτά έχουν αλλάξει με οδηγίες της ευρωκατοχής. Τραπεζικοί λογαριασμοί ακόμα και θυρίδες σε τράπεζες βρίσκονται ατο απόλυτο έλεος των κατοχικών δυνάμεων.Από τις αρχές του 2019, η κατάσταση θα χειροτερεύσει πολύ περισσότερο, αφού οι πολίτες θα αδυνατούν να καταβάλουν τις υπέρμετρες υποχρεώσεις τους στην εφορία, σε ΕΝΦΙΑ,ΔΕΗ, δάνεια κλπ., ύστερα από την προγραμματισμένη μεγάλη μείωση των συντάξεων και των εισοδημάτων

Σήμερα χιλιάδες φορολογούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μέγγενη των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για μισθούς και συντάξεις επειδή άφησαν απλήρωτες φορολογικές οφειλές, λόγω αντικειμενικής οικονομικής αδυναμίας. Με τα ηλεκτρονικά συστήματα που έχει πλέον στη διάθεσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η κατάσχεση γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες για χιλιάδες φορολογούμενους ταυτόχρονα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΑΑΔΕ έχει καταφέρει κάθε μήνα να κάνει έως και 17000 δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών ταυτόχρονα.

Ακόμη και τα κατασχετήρια, έχουν φτάσει στο σημείο να κοινοποιούνται ηλεκτρονικά ενώ η διαδικασία επίδοσης μέσω δικαστικού επιμελητή ή υπαλλήλου της εφορίας, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μόνο όταν πρόκειται για κατασχέσεις στις οποίες δεν παρεμβαίνουν οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΑΑΔΕ τον εφιάλτη των κατασχέσεων έχουν ήδη ζήσει...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.