Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Για εισβολη στα νησια του Αιγαιου μιλαει ο ετερος Τουρκος Σαλεμενος ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Η δικη μας κυβερνηση ομως βρισκεται σε αλλο επιπεδο, ασχολειται με τα Gay pride....
Σιγα μην ασχοληθει με τα νησια ....
Μ αυτα ασχολουνται οι Εθνικιστες  και οι φασιστες !




Μετά τους Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου που επιτέθηκαν κατά της Ελλάδας, τη σκυτάλη των κατηγοριών πήρε σήμερα ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε μια… πύρινη προεκλογική ομιλία, έκανε λόγο για «άτιμη προδοσία» και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Έφτασε δε να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση του Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου.

«Αυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα; Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.