Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Κυριοι Αλβανογυφτοβουλγαροι, οι Μακεδονες γεννιουνται, δεν γινονται με διαδηλωσεις !

ΘΡΑΣΟΣ !
Φορουν ακομη και σημερα ομως φεσια, Αλβανοτουρκικο καταλοιπο που 
δειχνει την καταγωη τους.......
Και κανουν διαδηλωσεις για να κρατησουν το κλεμμενο ονομα της Μακεδονιας....






Στους δρόμους των Σκοπίων βγήκαν χιλιάδες διαδηλωτές κατά της αλλαγής της ονομασίας την στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό με την Αθήνα έχουν «μπλοκάρει».

Υποστηρικτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE διαδήλωσαν το Σάββατο, φώναξαν «όχι» στην αλλαγή του ονόματος της ΠΓΔΜ και απαίτησαν πρόωρες εκλογές, εξαιτίας της κακής κατάστασης της οικονομίας.

Με σημαίες της ΠΓΔΜ και του κόμματος και με πλακάτ με μηνύματα όπως «Το όνομά μας είναι Μακεδονία» και «Η Μακεδονία θα νικήσει», συγκεντρώθηκαν μπροστά από κυβερνητικό κτίριο στα Σκόπια.

«Είμαι απογοητευμένος που διαπραγματεύονται να αλλάξουν το όνομά μας», δήλωσε στο Reuters ο Κίριλ Στογιανόφσκι, ένας......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.