Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Και πριν παρει πoδι ο πoρvoγερoς ετοιμαζει νεo πoλεμo...Μεσα στην Αμερικn ! ! !

Το Τέξας εξετάζει ξανά την απόσχιση από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Newsweek...



Ο λόγος, όπως γράφει το δημοσίευμα, είναι ότι οι ομοσπονδιακές αρχές «δεν μπορούν και δεν θέλουν να προστατεύσουν την πολιτεία από την εισβολή μεταναστών».

Η πιθανότητα απόσχισης από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα του Τέξας, ενώ η Φλόριντα και μια σειρά από άλλες αμερικανικές «διασπασμένες» Πολιτείες ενδέχεται να συνάψουν πολιτική ένωση μαζί του.

Ο Πρόεδρος του TNM Ντάνιελ Μίλερ έγραψε μια επιστολή στον Κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την πρόσφατη απόφαση του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων του Τέξας, Ματ Ρινάλντι, να απορρίψει την αίτηση από το TMN για να τεθεί το ζήτημα της απόσχισης του Τέξας στο ψηφοδέλτιο των προκριματικών εκλογών του 2024!

«Αλλά για τις ενέργειες του προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας, Ματ Ρινάλντι, κατά παράβαση του εκλογικού κώδικα του Τέξας, οι Τεξανοί θα είχαν την ευκαιρία τον Μάρτιο να συζητήσουν και να ψηφίσουν εάν πιστεύουν ότι το Τέξας πρέπει να συνεχίσει τη σχέση του με μια ομοσπονδιακή κυβέρνηση που αντιτάχθηκε ενεργά. την ασφάλεια των συνόρων μας με το Μεξικό», τόνισε ο Μίλερ.

Νομοθέτης της Λουιζιάνα κατηγορεί την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι «διοργάνωσε εμφύλιο πόλεμο» με την εντολή απομάκρυνσης του φράχτη στα σύνορα του Τέξας

Ο εκπρόσωπος Clay Higgins (R-Louisiana) κατηγόρησε τον Πρόεδρο Μπάιντεν ότι «διοργάνωσε εμφύλιο πόλεμο» ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβουν και να κόψουν το φράχτη που απαγορεύει την διέλευση παράνομων μεταναστών.

Σε μια ανάρτηση στο X, έθεσε μια ερώτηση για την απόφαση στον εαυτό του και στη συνέχεια μοιράστηκε την απάντησή του , γράφοντας:

Μίντια: “Το Ανώτατο Δικαστήριο μόλις αποφάσισε υπέρ του Μπάιντεν για την Πολιτεία του Τέξας, λέγοντας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να άρει τα φυσικά εμπόδια στα σύνορα που έχει θέσει το Τέξας. Ποιες είναι οι σκέψεις σας;”

«Εμένα: «Οι σκέψεις μου είναι ότι οι ομοσπονδιακοί οργανώνουν έναν εμφύλιο πόλεμο και το Τέξας πρέπει να σταθεί όρθιο».

Υπήρξαν εκατοντάδες δημοσιεύσεις στο X που έφεραν το hashtag “Texit” ως απάντηση στην απόφαση, υποδηλώνοντας ότι το Τέξας πρέπει να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ.

Ένας χρήστης έγραψε: “Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κηρύξει τον πόλεμο στο Τέξας. Δεν θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτόν τον κατάφωρο σφετερισμό της κυριαρχίας του Τέξας και του συνταγματικού δικαιώματος στην άμυνα.”

Φαίνεται ότι το Τέξας σκοπεύει να εμμείνει στις πεποιθήσεις του, με τον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ να λέει: «Αυτό δεν έχει τελειώσει. Ο φραχτης του Τέξας αποτελεί αποτρεπτικό μέσο για τις παράνομες διελεύσεις που ενθαρρύνει ο Μπάιντεν. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τη συνταγματική εξουσία του Τέξας για την ασφάλεια των συνόρων και την αποτροπή του Μπάιντεν από την καταστροφή της περιουσίας μας».

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, συμφώνησε, δημοσιεύοντας στο X: «Η καταστροφή του φράχτη στα σύνορα του Τέξας δεν θα βοηθήσει στην επιβολή του νόμου ή στην ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών. Αυτός ο αγώνας δεν έχει τελειώσει και ανυπομονώ να υπερασπιστώ την κυριαρχία του κράτους μας».

Ο Άμποτ έχει επισημάνει τη συνταγματική προστασία σύμφωνα με το Άρθρο IV, Ενότητα 4, δίνοντας στα κράτη ειδικές εξουσίες «να προστατευτούν μετά από εισβολή».

Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι η κίνηση του Ανωτάτου Δικαστηρίου είναι απόφαση του Μπάιντεν να επιδεινώσει τη μετανάστευση σε μια εποχή που αριθμοί ρεκόρ παρανόμων μεταναστών καταγράφονται καθημερινά στη χώρα λόγω κακού ελέγχου.

Πηγές της CBP αναφέρουν ότι οι ροές μεταναστών έφτασαν τα 302.000 περιστατικά μόνο τον Δεκέμβριο του 2023, που είναι το υψηλότερο σύνολο για ένα μήνα που έχει καταγραφεί και η πρώτη φορά που οι μηνιαίες ροές μεταναστών ξεπέρασαν το όριο των 300.000. Υπήρξαν μέρες που οι συναντήσεις μεταναστών ξεπέρασαν τις 12.000.


πηγη

Ολος ο πλανnτnς στρέφεται στην Eθvικιστικn Δεξιά και ο Αφoρισμεvoς....παει αναπoδα ! ! !

Παντα αναποδα πήγαινε....

Αλλα βρηκε nλιθιους στην πορεια του και πηρε το 41 τακατο !



Ο Μητσοτάκης και όσοι παρακολουθούν την ιστορία δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε δεξιός.

Η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν κεντρώα απλά ήθελαν τους δεξιούς που είναι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετρ της πολιτικής ήξερε ότι όλοι πρέπει να είναι μέσα στην Νέα Δημοκρατία από τους κεντρώους έως και τους υποστηρικτές του Συνταγματάρχη Παπαδόπουλου που υπήρχαν πολλοί στο παρελθόν αλλά ακόμη υπάρχουν που τον μνημονεύουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια απέχθεια προς τους δεξιούς ειδικά τους ακροδεξιούς, για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά, ο Μητσοτάκης απλά δεν τους θέλει…αλλά προφανώς ούτε αυτοί τον θέλουν.

Το τελευταίο διάστημα ο Μητσοτάκης έχει προβεί σε κεντροαριστερές προσεγγίσεις, το 30% των υπουργών του είναι πρώην ΠΑΣΟΚ δηλαδή σοσιαλιστές, φέρνει νομοσχέδια αριστερίζουσας κατεύθυνσης όπως τα ομόφυλα ζευγάρια και προφανώς απομακρύνεται από την δεξιά ιδεολογία.

Την ίδια στιγμή όλος ο κόσμος στρέφεται στα δεξιά… η εθνικιστική δεξιά – καλώς κατά την άποψη μας – είναι το νέο παγκόσμιο ρεύμα.

Η νίκη Trump στις 5 Νοεμβρίου 2024, η νίκη της εθνικιστικής δεξιάς στις ευρωεκλογές, LePen Γαλλία, AfD Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες είναι η νέα τάση…

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής.

Ενώ όλος ο πλανήτης στρέφεται στην δεξιά και στην εθνικιστική δεξιά ο Μητσοτάκης το γυρνάει προς τα κεντροαριστερά.

Ποιος έχει δίκιο;

Η απάντηση είναι προφανής.

Ο Μητσοτάκης δεν είναι τόσο συμπαθής όσο νομίζουν πολλοί, προφανώς έχει συμπάθειες μέσα στην κοινωνία

Ψήφισαν Μητσοτάκη για να μην ξανάρθουν οι αποτυχημένοι αριστεροί αλλά τώρα που ο μπαμπούλας της Αριστεράς τελείωσε… περνούν δεύτερες σκέψεις…

Βέβαια ο Μητσοτάκης ξέρει τι κάνει διέλυσε σε κομματίδια την εθνικιστική δεξιά και κρατάει φυλακή τον Κασιδιάρη οπότε ελέγχει το δεξιό μέτωπο…

Όμως όπως διδάσκει η ιστορία η ζωή είναι κύκλος που γυρίζει και ο πολιτικός χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος.

Ο Μητσοτάκης ξέρει ότι κινδυνεύει από δεξιά και θα δώσει λυσσαλέα μάχη να διαλύσει ότι πάει να δημιουργηθεί…

Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς…

Η εθνικιστική δεξιά ποτέ δεν πεθαίνει, μεθοδικά μεγαλώνει… και θα εκπλήξει…


πηγη

Όποιος δεν έχει εμβoλιαστεi πρέπει να πάει να εμβoλιαστεi...Ταδε εφη Ψυxακιας ! ! !

Χρειαζεται ψυxιατρo ο τυπος...

Αυτος, οχι μεις οπως ελεγε....



«Έκανα το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο. Έτσι πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο και το ετήσιο εμβόλιο του κορονοϊού», επισήμανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Newsroom” και τους Στέλλα Παπαμιχαήλ και Γιώργο Σιαδήμα, αναφερόμενος στο ποιοι πρέπει να κάνουν το επικαιροποιημένο εμβόλιο, με αφορμή την έξαρση κορονοϊού και γρίπης.

Ενώ πρόσθεσε:

«Το εμβόλιο που σχεδιάστηκε αρχικά για τον κορονοϊό κάλυπτε τον αρχικό που είχε εμφανιστεί στην πόλη Γουχάν. Ήταν το αρχικό στέλεχος. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο ιός αυτός αλλάζει σιγά – σιγά. Άλλες φορές πιο αργά, άλλες φορές πιο γρήγορα. Κάθε φορά που αλλάζει πιο γρήγορα μας κάνει και νέο ενδημικό κύμα.

(…) Το ίδιο κάνει και ο ιός της γρίπης – και γι’ αυτό κάθε χρόνο επικαιροποιείται, φτιάχτηκε ένα καινούργιο εμβόλιο και για τη γρίπη και για τον κορονοϊό, το οποίο είναι προσαρμοσμένο -κατάλληλα, δηλαδή σχεδιασμένο- να αντιμετωπίζει τα στελέχη τα οποία κυκλοφορούν τον συγκεκριμένο χρόνο.

Αν εγώ έχω κάνει το καλοκαίρι μία δόση του προηγούμενου εμβολίου, εξαιτίας του ότι κάλυπτε διαφορετικά στελέχη αυτή η δόση, αλλά ταυτόχρονα έχει περάσει και πολύς καιρός από τη δόση, δεν καλύπτομαι. Πρέπει να κάνω το καινούργιο εμβόλιο του κορονοϊού.

Εγώ εμβολιάζομαι για τη γρίπη από 25 ετών. Δεν είπα φέτος ότι δεν πάω επειδή κάνω την 31η δόση του εμβολίου της γρίπης επειδή θα είναι η 31η και μου φαίνεται υπερβολική. Έκανα το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο. Έτσι πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο και το ετήσιο εμβόλιο του κορονοϊού.

(…) Όποιος έκανε εμβόλιο μετά τα μέσα Οκτωβρίου, όταν αυτό ήρθε στην Ελλάδα και άρχισε να χορηγείται ως καινούργιο, είναι πλήρως καλυμμένος. Βάλτε όριο τον Οκτώβριο. Όποιος είναι πριν από τον Οκτώβριο δεν έχει επικαιροποιήσει το εμβόλιο».

Για την έξαρση των ιών, σημείωσε:

«Να ξεκαθαρίσω ότι όποιος έχει συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη δε σημαίνει ότι έχει γρίπη. Γρίπη έχω μόνο αν διαγνωστώ. Αν κάνω τεστ και βγει θετικό. Γιατί πολύ συχνά και άλλες ιώσεις του αναπνευστικού που δεν είναι από τον ιό της γρίπης έχουν παρόμοια συμπτώματα. Δεν μπορώ λοιπόν μόνο από τα συμπτώματα να βγάλω διάγνωση.

Σε ό,τι αφορά τις ιώσεις, είμαστε σε μια άνοδο της γρίπης, είμαστε σε μία σταθεροποίηση – και νομίζω ότι θα αρχίσει να κατεβαίνει αυτό το κύμα που είχαμε του κορονοϊου.

Διότι βλέπετε ότι στα λύμματα -με βάση τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ- 9 από τις 10 περιοχές έχουν μείωση του συνολικού ιικού φορτίου σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Όμως ακόμα βλέπουμε τα απόνερα του κύματος το οποίο ήρθε, τις προηγούμενες δηλαδή συνέπειες, όπου θρηνήσαμε αυτή την εβδομάδα 103 νεκρούς από κορονοϊό. Σχεδόν το 99,9% αυτών των ανθρώπων είναι ανεμβολίαστοι.

Εδόθησαν από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, τον κύριο Χατζηχριστοδούλου, αναλυτικά στοιχεία μέχρι τη συνέντευξη -που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα- από όλους όσους πέθαναν από κορονοϊό, δύο άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί.

(…) Το εμβόλιο για να δράσει και να μας προστατεύσει πρέπει να έχουμε εμείς ανοσοποιητικό σύστημα για να κάνει το εμβόλιο την αντίστοιχη αντίδραση.

Αν εγώ έχω ένα νόσημα του ανοσοποιητικού μου συστήματος που το κάνει ανεπαρκές ή αν λαμβάνω τεράστιες δόσεις ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων, γιατί είμαι παράδειγμα μεταμοσχευμένος και για κάποιον άλλο λόγο, τότε ναι, το εμβόλιο δεν είναι πραγματικά αποτελεσματικό, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε ανοσολογική απάντηση και να φτιάξουμε προστατευτικά αντισώματα».

Για την χορήγηση εμβολίου και σε ιατρεία – φαρμακεία, τόνισε:

«Είναι πάρα πολύ καλή ιδέα και σωστή. Το μόνο που έχει ως τεχνική δυσκολία είναι ότι αυτό το εμβόλιο χρειάζεται μια ειδική διαχείριση σε χαμηλές θερμοκρασίες που δεν υπάρχουν εύκολα σε κάθε φαρμακείο, σε κάθε ιατρείο.

Άρα θα πρέπει το κράτος να οργανώσει -και εκεί φαντάζομαι τη δυσκολία- ένα σύστημα διανομής. Tο οποίο θα δημιουργηθεί για να μπορέσει κάθε φαρμακείο ή κάθε ιατρείο που επιθυμεί να έχει το αντίστοιχο εμβόλιο – είναι θέμα οργάνωσης και έχει σοβαρές τεχνικές δυσκολίες


πηγη

Εχετε αποριες για το που βρεθηκαν τα δις για τα διυλιστnρια; 80 εκατ. δολάρια η τιμή των F-35 το 2021, 215 εκατ. σημερα...

Εχετε ακομη αποριες;

Εμεις οχι...

Γιατι; 

Διαβαστε...



Σκάνδαλο: Από τα 80 εκατ. δολάρια η τιμή το 2021 για κάθε F-35 εκτοξεύτηκε σήμερα στα 215 εκατ. δολάρια...

Τα υπόλοιπα θα είναι μίζες;

Τι είχε δηλώσει η ίδια η Lockheed Martin για την πώληση των μαχητικών στην Ελλάδα

Σκάνδαλο: Από τα 80 εκατ. δολάρια η τιμή το 2021 για κάθε F-35 εκτοξεύτηκε σήμερα στα 215 εκατ. δολάρια! – Τα υπόλοιπα θα είναι μίζες;

Σκανδαλώδης «εκτόξευση» της τιμής πώλησης των F-35 στην Ελλάδα είδαμε σήμερα μετά την αποστολή από την αμερικανική κυβέρνηση της επίσημης ειδοποίησης στο Κογκρέσο για την  έγκριση της πώλησης των νέων μαχητικών αεροσκαφών.

Οι Αμερικανοί δηλαδή πουλάνε στην εξωφρενική τιμή των 215 εκατ.δολαρίων το κάθε μαχητικό όταν μόλις στις 16 Νοεμβρίου του 2021 ο αποβιώσας πλέον, Ντένης Πλέσσας, αντιπρόεδρος Global Pursuits Initiatives της Lockheed Martin Aeronautics στην Αθήνα, στο πλαίσιο σχετικής ενημέρωσης δημοσιογράφων – παρουσίασης του «Joint Strike Fighter» δήλωνε:

«Εάν η Ελλάδα αποφασίσει να προμηθευτεί το προηγμένο μαχητικό 5ης γενεάς F-35, η τιμή «fly away» της κάθε μονάδας υπολογίζεται πως θα βρίσκεται κάτω από τα 80 εκατ. δολάρια, περιλαμβανομένων συστήματος αυτοπροστασίας, επιπρόσθετων ατρακτιδίων κ.α.»

Και σήμερα μαθαίνουμε ότι: 

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποφάσισε να εγκρίνει μια πιθανή στρατιωτική πώληση στην κυβέρνηση της Ελλάδας, 40 F-35 Joint Strike Fighter συμβατικής απογείωσης και προσγείωσης (CTOL) και σχετικού εξοπλισμού για εκτιμώμενο κόστος 8,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Υπηρεσία Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια παρέδωσε την απαιτούμενη πιστοποίηση ειδοποιώντας το Κογκρέσο για αυτήν την πιθανή πώληση σήμερα.»

Ακόμα και αν εξαιρέσουμε ότι πριν το 2030 δεν πρόκειται να προσγειωθεί κανένα μαχητικό του τύπου στην Ελλάδα (ήδη λόγω τεχνικών προβλημάτων η εταιρεία παράγει 110 μαχητικά τον χρόνο έναντι 150 που ήταν αρχικά) η δέσμευση ενός ποσού τέτοιου μεγέθους για τόσα χρόνια ουσιαστικά θα απογυμνώσει τις ένοπλες δυνάμεις από την δυνατότητα προμήθειας υλικών και μέσων άκρως πολλές φορές απαραίτητων για την διατήρηση του επιπέδου ισχύος.

Γιατί όταν τα 80 εκατομμύρια δολάρια γίνονται 215 εκατομμύρια δολάρια τότε οι εμπλεκόμενοι στην προμήθεια γίνονται πολύ πλούσιοι.


πηγη

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ λεει η ξανθια....ΑΚΟΥΣΤΕ !



Δεν ξερει τι της γινεται...

Κι εσυ ηλιθιε την ψηφισες να σε εκπροσωπησει...

Εισαι αξιος της τυχης σου...



Την πρoδoσια πολλοι αγαπησαν, τον πρoδoτn κανεις...Σαν στημεvn λεμοvoκουπα μας πεταξαν οι Aμερικανοι ! ! !

Αφου χρησιμοποιησαν τον Πρoδoτn τον  Αφορισμενο...

Τωρα που δεν τον χρειαζονται, τον εφτυσαν...

41 τακατο εδωσες μαλακα, ετοιμασου τωρα για τα χειροτερα...



Με 120 F-16 Viper και κολοσσιαίο πακέτο όπλων ενισχύεται η Τουρκία: Η αμερικανική Γερουσία είπε το «ναι» στην πώληση

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μπεν Κάρντιν, δήλωσε χθες Παρασκευή ότι θα επιτρέψει την... πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, αφότου η Άγκυρα επικύρωσε το πρωτόκολλο προσχώρησης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου προσχώρησης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, μετά την επικύρωση του σχετικού νομοσχεδίου από την Εθνοσυνέλευση, το βράδυ της Τρίτης ήταν αφετηρία για το επόμενο μεγάλο παζάρι ώστε η Τουρκία να εξασφαλίσει το αντάλλαγμα το οποίο από την αρχή ζητούσε, την έγκριση από το Κογκρέσο της πώλησης 40 F-16 και 80 κιτ για την αναβάθμιση των παλιών F-16 της Τουρκικής Αεροπορίας σε συνδυασμό με τεράστιο πακέτο όπλων που επίσης είχε ζητηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι η τουρκική αεροπορία ανακτά κάθε χαμένο έδαφος στα μαχητικά και τα επόμενα χρόνια θα διαθέτει 120 Viper και 160 αναβαθμισμένα Block -50+/Ozgur σε συνδυασμό με τα εκατοντάδες Drone.

Αν δούμε το πακέτο όπως η αμερικανικές υπηρεσίες αποδέσμευσαν μιλάμε για την ολική αναγέννηση της τουρκικής αεροπορίας που πλέον επανέρχεται πλήρως σε κάθε τομέας (καθώς περιλαμβάνει πλήρη κιτ αναβάθμισης και συντήρησης για τα παλαιότερα) αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές αεροπορικές μονάδες θα έχουν εκατοντάδες κατευθυνόμενα όπλα στην διάθεσή τους για να επιτελέσουν τα οράματα του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Αναλυτικά το πακέτο που λαμβάνει η Τουρκία

Η Υπηρεσία Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια παρέδωσε σήμερα την απαιτούμενη πιστοποίηση, ειδοποιώντας το Κογκρέσο για αυτήν την πιθανή πώληση σήμερα.

Η Δημοκρατία της Τουρκίας ζήτησε να αγοράσει 40 νέα αεροσκάφη F-16 και να εκσυγχρονίσει 79 υπάρχοντα αεροσκάφη F-16 σε επίπεδο Viper.

Το αίτημα περιλαμβάνει: τριάντα δύο (32) αεροσκάφη F-16 C Block 70, οκτώ (8) αεροσκάφη F-16 D Block 70, σαράντα οκτώ (48) κινητήρες F110-GE-129D (40 εγκατεστημένοι, 8 ανταλλακτικά), εκατόν σαράντα εννέα (149) Βελτιωμένες Προγραμματιζόμενες Γεννήτριες Οθόνης (iPDG) (40 εγκατεστημένες, 10 ανταλλακτικά, 99 για πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (79 εγκατεστημένες, 20 ανταλλακτικά)), εκατόν σαράντα εννέα (149) AN/APG-83 Active Electronically Scanned Array (AESA) Scalable Agile Beam Radar (SABR) (40 εγκατεστημένα, 10 ανταλλακτικά, 99 για πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (79 εγκατεστημένα, 20 ανταλλακτικά)), εκατόν εξήντα εννέα (169) Modular Mission Computers (MMC) 7000AHC (ή διαθέσιμος υπολογιστής αποστολής) (40 εγκατεστημένοι, 10 ανταλλακτικά, 119 για πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (79 εγκατεστημένα, 40 ανταλλακτικά)), εκατόν πενήντα εννέα (159) Ενσωματωμένα συστήματα παγκόσμιου εντοπισμού θέσης (GPS) συστήματα αδρανειακής πλοήγησης (INS) (EGI) με δυνατότητα επιλεκτικής διαθεσιμότητας κατά της πλαστογράφησης (SAASM) ή δυνατότητα M-Code και υπηρεσία ακριβούς εντοπισμού θέσης (PPS) (40 εγκατεστημένα, 8 ανταλλακτικά, 111 για πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (79 εγκατεστημένα, 32 ανταλλακτικά)), εκατόν εξήντα οκτώ (168) ολοκληρωμένα Viper Electronic Warfare Suite (IVEWS) ή ισοδύναμα συστήματα Electronic Warfare (EW) (40 εγκατεστημένα, 10 ανταλλακτικά, 118 για πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (79 εγκατεστημένα, 39 ανταλλακτικά)), οκτακόσιους πενήντα οκτώ (858) εκτοξευτές κατευθυνόμενων βλημάτων LAU-129, σαράντα τέσσερα (44) πυροβόλα M61 Vulcan (40 εγκατεστημένα, 4 ανταλλακτικά), δεκαέξι (16) AN/AAQ-33 Sniper Advanced Targeting Pods (ATP), εκατόν πενήντα ένα (151) Πολυλειτουργικά Συστήματά Διανομής Πληροφοριών-Κοινά Τακτικά Ραδιοφωνικά Συστήματα (MIDS-JTRS), εννιακόσιους πενήντα δύο (952) Προηγμένους πύραυλους αέρος-αέρος μέσου βεληνεκούς (AMRAAM) AIM-120C-8, ενενήντα έξι (96) τμήματα καθοδήγησης AMRAAM, οκτακόσιες εξήντα τέσσερις (864) Βόμβες μικρής διαμέτρου GBU-39/B Αύξηση 1 (SDB-1), δύο (2) κατευθυνόμενα δοκιμαστικά οχήματα GBU-39(T-1)/B SDB-1, δύο (2) βόμβες πρακτικής GBU-39(T-1)/B SDB-1, ενενήντα έξι (96) AGM-88B High-Speed Anti-Radiation Missiles (HARM), ενενήντα έξι (96) AGM-88E Advanced Anti-Radiation Guided Missiles (AARGM), δέκα (10) AARGM Captive Air Training Missiles (CATM), έντεκα (11) τμήματα ελέγχου AARGM, δώδεκα (12) τμήματα καθοδήγησης AARGM, τετρακόσιους έναν (401) πύραυλους AIM-9X Block II Sidewinder, δώδεκα (12) AIM-9X Block II, σαράντα (40) μονάδες τακτικής καθοδήγησης AIM-9X Block II Sidewinder, δώδεκα (12) μονάδες καθοδήγησης AIM-9X Block II Sidewinder CATM, δώδεκα (12) βόμβες γενικής χρήσης MK82 Inert Filled, Οκτακόσια πενήντα (850) κιτ Joint Direct Attack Munition (JDAM) KMU-556 για GBU-31,διακόσια (200) κιτ JDAM KMU-557 για GBU-31v3, τριακόσια ογδόντα τέσσερα (384) κιτ JDAM KMU-559 για GBU-32, τρία (3) κιτ JDAM KMU-572 για GBU-38 ή Laser JDAM GBU-54, χίλιες πενήντα (1.050) ασφάλειες FMU-152. Περιλαμβάνονται επίσης AMRAAM CATM. Εκπαιδευτικοί πύραυλοι AIM-9X Sidewinder και Active Optical Target Detectors (AOTD). Τμήματα ελέγχου HARM, κινητήρες πυραύλων και ανταλλακτικά κεφαλών. FMU-139 Joint Programmable Fuzes; Σετ καθοδήγησης λέιζερ DSU-38 για GBU-54. δοχεία πυραύλων. Ραδιόφωνα AN/ARC-238. AN/APX-127 ή ισοδύναμο Advanced Identification Friend or Foe (AIFF) Combined Interrogator Transponders (CIT) με λειτουργία. Οθόνες που είναι τοποθετημένες σε κράνος με συστήματα συναρμολόγησης με κοινό κράνος (JHMCS) II ή Scorpion Hybrid Optical-based Inertial Tracker (HObIT). Υπέρυθρες ακτίνες αναζήτησης και παρακολούθησης (IRST). AN/ALE-47 Συστήματα διανομής αντιμέτρων (CMDS). Κρυπτογραφικές συσκευές KY-58 και KIV-78. Simple Key Loaders (SKLs), πρόσθετες ασφαλείς επικοινωνίες, πλοήγηση ακριβείας και κρυπτογραφικός εξοπλισμός. Συστήματα Σχεδιασμού Αποστολών Πτήσεων (FMPS). Βελτιωμένοι δέκτες βίντεο με τηλεχειρισμό (ROVER) 6i/6Sis, Κιτ Tactical Network ROVER και κεραίες STINGER Multi-Bi-Directional (MBI). Ενσωματωμένος εξοπλισμός επαναπρογραμματισμού κοινών πυρομαχικών (CMBRE). Rackmount Improved Avionics Intermediate Shop (RIAIS). Συσκευές ενεργοποιούμενες με προωθητικό (CAD/PAD). Τριπλοί προσαρμογείς εκτοξευτών πυραύλων (TMLA). Τριπλοί προσαρμογείς εκτοξευτών πυραύλων (TMLA). Κιτ αναβάθμισης σημαντικού εκσυγχρονισμού για αεροσκάφη F-16 Block 40 και Block 50+ και τροποποιήσεις του Προγράμματος Επέκτασης Ζωής Υπηρεσιών (SLEP).

Επισκευή και ανακαίνιση αεροσκάφους και κινητήρα μετά τη συντήρηση, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και εξαρτήματα κινητήρων και αεροσκαφών και επισκευή και υποστήριξη επισκευής και επιστροφής, εξοπλισμός υποστήριξης αεροσκαφών, κινητήρα, εδάφους και πιλότων. Ταξινομημένα/Μη ταξινομημένα συστήματα Αριθμού Αναγνώρισης Προγράμματος Υπολογιστών (CPIN), υποστήριξη βάσης δεδομένων ηλεκτρονικού πολέμου. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος είναι 23 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπεν Κάρντιν αντικατέστησε τον Μπομπ Μενέντεζ, αφότου ο τελευταίος μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για υποθέσεις διαφθοράς.

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μπεν Κάρντιν εξηγεί ότι αυτή δεν ήταν μια απόφαση που πήρε ελαφρά τη καρδία. Αν και αναγνώρισε ότι η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, ο Μ.Κάρντιν διατηρούσε σοβαρές επιφυλάξεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με την εγχώρια παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εμπρηστική στάση στην Ανατολική Μεσόγειο, και τη βοήθεια στη Μόσχα για την αποφυγή των δυτικών κυρώσεων.

«Η έγκρισή μου στο αίτημα της Τουρκίας να αγοράσει μαχητικά F-16 εξαρτάται από την τουρκική έγκριση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Αλλά μην κάνετε λάθος: αυτή δεν ήταν μια απόφαση που πήρα ελαφρά τη καρδία. Ενώ η Τουρκία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην περιοχή ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για βελτίωση του ιστορικού της στα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άδικης φυλάκισης δημοσιογράφων και ηγετών της κοινωνίας των πολιτών, καλύτερη συνεργασία στη προσπάθεια να πληρώσει η Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία, καθώς και για τη μείωση της έντασης στη ρητορική της για τη Μέση Ανατολή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ανάφερε ότι οι εν λόγω ανησυχίες έχουν μεταφερθεί με πολύ ξεκάθαρο τρόπο στη κυβέρνηση Μπάιντεν μέσω της συνεχής επικοινωνίας που οι δύο πλευρές είχαν το διάστημα των τελευταίων μηνών. Επιπλέον, δήλωσε ενθαρρυμένος από «την παραγωγική κατεύθυνση» των συζητήσεών που είχε με Τούρκους αξιωματούχους για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη πρόσφατη απόφαση για την επικύρωση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Όπως επισήμανε, «επαινώ την τουρκική Εθνοσυνέλευση για τη σημαντική υπερψήφιση της έγκρισης του πρωτοκόλλου ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και τον πρόεδρο Ερντογάν για την υπογραφή του. Η Σουηδία έχει εδώ και καιρό εκπληρώσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ένταξη στη συμμαχία και αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ενίσχυση της ευρωατλαντικής μας κοινότητας και της διαλειτουργικότητας απέναντι στην απρόκλητη και παράνομη εισβολή του καθεστώτος Πούτιν στην Ανατολική Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του Μπεν Κάρντιν καταλήγει με την ελπίδα ότι η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη με τη Σουηδία θα αποτελέσει την αφορμή για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο στη σχέση μας με την Τουρκία, να επεκτείνουμε τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και να συνεργαστούμε με τους συμμάχους μας ανά τον κόσμο για να αντισταθούμε στη συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα εναντίον των ειρηνικών γειτόνων της».


πηγη

Ο γιoς μoυ ΔΕΝ ΠΕΘΑNE από κ@ρovoιo ΑΠΑTEΩΝEΣ ΔOΛOΦOΝOI....απο καρδια πεθαvε ! ! ! Βίντεο



ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ του ΒΓΗΚΕ να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ από ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ που μόλις ΕΘΑΨΕ τον ΓΙΟ του....

Ο γιος μου ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ από κ@ρονοιό ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ....

ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους....

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕ PFIZER ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ KAI OXI AΠΟ Κ@ΡΩΝΟΪΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !!!



Ρε παιδια, το ξερατε οτι...με 4 τοστ χορταινει μια οικογενεια;

 


Αυτες τις αηδιες λεει η Κυβερνηση αυτου, που ευχεται να μην χρειαστει να ζησει με 800 ευρω τον μηνα...

Και υπαρχουν ζωα, που του φιλουν το χερι....

Μην περιμενετε σωτηρια πια...



Αααααχχχχ κακο που μας βρηκεεεε...











Παραμιλαει πλεον η ξανθια

Οι Εθνικιστές και οι Ευρωσκεπτικιστές πανε για πλειοψηφία στο ευρωπαικό κοινοβούλιο...



Αυτοι φταινε που πειvαμε και θα πειvασουμε κι αλλο...Bίντεο

 



Δεν το πιστευετε;

Δειτε το βιντεο και αν ειστε απ αυτους μην μας ξαναδιαβασετε....

Θα σας ανεβει πολυ η πιεση....



Οι Ελλnvες πειvoυv αλλα...Λεφτα υπαρxουν για τα "Gay Games" των oπισθoγεμωv ! ! !

Ενταξει Αφορισμενε...

Καταλαβαμε....

Δεν ειναι οπισθογεμης μονο ο Κασελ...



Η Αθήνα υπέβαλε υποψηφιότητα για να διοργανώσει τα «Gay Games» το 2030 και είναι εύλογη η απορία ποιανού ήταν αυτή η ιδέα.

Όλως τυχαίως η..

δήλωση για την υποψηφιότητά στους αγώνες αυτούς γίνεται σε μία περίοδο που η κυβέρνηση θέλει να παραδώσει τα ορφανά ανήλικα παιδιά σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Φυσικά πρόκειται για ένα ακόμα προμοτάρισμα της «ιδιαιτερότητας» της ομοφυλοφιλίας στα πλαίσια παρουσίασής της ως κάτι… φυσιολογικό αλλά και για να δημιουργηθεί μία «φιλική» εικόνα στην ελληνική κοινωνία.

Βεβαίως, οι αγώνες αυτοί θα έχουν και κάποιο κόστος για το ελληνικό δημόσιο. Τίποτε δεν διοργανώνεται δωρεάν.

Η διεθνής ομοσπονδία των αγώνων ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάληψη της διοργάνωσης.

Συνολικά 25 πόλεις έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να διοργανώσουν τους 13ους αγώνες.

Πέραν της Αθήνας, πρόκειται για τις Αδελαΐδα, Μελβούρνη και Περθ (Αυστραλία), Σάο Πάολο (Βραζιλία), Έντμοντον και Βανκούρβερ από Καναδά, Φρανκφούρτη (Γερμανία), Όκλαντ (Νέα Ζηλανδία), Κέιπ Τάουν και Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική), Ταϊπέι (Ταϊβάν), Λίβερπουλ και Λονδίνο (Βρετανία), Ατλάντα, Μπέρμιγχαμ, Βοστόνη, Ντένβερ, Χονολουλού, Μαϊάμι, Μινεάπολις, Όακ Κρικ, Σαν Αντόνιο και Σιάτλ (ΗΠΑ).

Τον Μάρτιο του 2024 οι πόλεις που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα πρέπει να καταθέσουν έναν φάκελο, στον οποίο θα αναφέρονται τα αθλήματα που θα διεξαχθούν, ο τρόπος που θα γίνει η χρηματοδότηση, ποια θα είναι η οργανωτική επιτροπή και σε ποιες υποδομές θα φιλοξενηθούν οι αθλητές και οι επισκέπτες.

Τα πρώτα «Gay Games» έγιναν το 1982 και έλαβαν χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τους αγώνες στους οποίους παίρνουν μέρος πάνω από 10.000 μέλη της κοινότητας LGBTQIA+ παγκοσμίως και διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια.


πηγη



Ήταν μόλις 18 ετών...την βiασε, την βασάvισε, την σκoτωσε, τεμάxισε το σώμα της, την καvιβάλισε ! ! !

Θα εvσωματωθουν μας λενε οι διαφοροι αvωμ@λ%ι...



Ήταν μόλις 18 ετών όταν ένας Αφρικανός μετανάστης τη βίασε, τη βασάνισε, τη σκότωσε, τεμάχισε το σώμα της, την κανιβάλισε, την κλείδωσε σε μια βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο. Σε μια υποκλοπή, ο δολοφόνος ακούγεται να τηλεφωνεί σε έναν Αφρικανό φίλο του και να του λέει: “Έχω ένα λευκό κορίτσι για να βιάσω”.

Σήμερα, επιτέλους, μετά από 6 χρόνια, η Πάμελα και η οικογένειά της δικαιώθηκε με την καταδίκη του παράνομου μετανάστη σε ισόβια κάθειρξη.

Ήταν μόλις 18 ετών…

Η Pamela Mastropietro ήταν μια 18χρονη Ιταλίδα που εθεάθη για τελευταία φορά στις 29 Ιανουαρίου 2018. Δολοφονήθηκε αμέσως μετά στη Macerata , Marche . Ο δολοφόνος της, ένας Νιγηριανός μετανάστης έμπορος ναρκωτικών ονόματι Innocent Oseghale, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με 18 μήνες απομόνωση τον Μάιο του 2019. Η ποινή επιβεβαιώθηκε στην έφεση τον Οκτώβριο του 2020. Η δολοφονία προκάλεσε δημόσια οργή , θυμό, καθώς και αντιμεταναστευτικό αίσθημα..

Τη στιγμή της δολοφονίας της, η 18χρονη Mastropietro έμενε για αρκετές εβδομάδες σε ένα κέντρο θεραπείας ναρκωτικών με θέα στους αμπελώνες στους λόφους κοντά στη Macerata. Στις 29 Ιανουαρίου, έφυγε από το κέντρο αποκατάστασης για να αγοράσει ναρκωτικά στο Diaz Gardens, ένα πάρκο έξω από τα τείχη της πόλης της Ματσεράτα που χαρακτηρίζεται από δύσκολους δρόμους, γεμάτους εμπόρους ναρκωτικών, πολλοί από τους οποίους ήταν μετανάστες. 

Στο πάρκο, πιστεύεται ότι η Mastropietro οδηγήθηκε σε έναν 29χρονο Νιγηριανό ονόματι Innocent Oseghale, ο οποίος είχε φτάσει στην Ιταλία στις 26 Αυγούστου 2014, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αιχμής της μετανάστευσης. Στις 31 Ιανουαρίου, η αστυνομία βρήκε το σώμα της Mastropietro τεμαχισμένο και κρυμμένο σε δύο βαλίτσες. Αν και πιστεύεται ότι ήταν θύμα δολοφονίας, η ακριβής αιτία του θανάτου της δεν είχε προσδιοριστεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. 

Αμέσως μετά, η ιταλική αστυνομία είπε ότι βρήκε τα ματωμένα ρούχα της στο σπίτι του Innocent Oseghale, ενός Νιγηριανού που μετακόμισε στην Ιταλία το 2014, αλλά είχε εγκαταλείψει ένα πρόγραμμα βοήθειας για τους πρόσφυγες και είχε αρχίσει να πουλάει ναρκωτικά.

Η κηδεία του Mastropietro πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2018 στην εκκλησία Ognissanti της Ρώμης, πριν από την ταφή στο Campo Verano . Λουλούδια άφησαν η τοπική κοινότητα της Νιγηρίας και το διπλωματικό προσωπικό, η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράγκι και ο Λούκα Τράινι , οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον αρκετών Αφρικανών μεταναστών στη Ματσεράτα λίγες μέρες μετά τη δολοφονία. 

Ο Oseghale, που περιγράφεται ως «29χρονος Νιγηριανός με ληγμένη άδεια παραμονής και ποινικό μητρώο διακίνησης ναρκωτικών », συνελήφθη αμέσως μετά την εύρεση του σώματος και των ρούχων. Μαζί με τον Oseghale, η αστυνομία συνέλαβε άλλους δύο Νιγηριανούς άνδρες. 

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Alessandro Meluzzi, ψυχίατρος και εγκληματολόγος , ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία συνδέθηκε με νιγηριανές συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος.

Τον Μάρτιο του 2018, η αυτοψία έδειξε ότι η αιτία θανάτου ήταν δύο μαχαιρώματα στην κοιλιά και όχι υπερβολική δόση όπως ισχυρίστηκε ο Oseghale. 

Στις 7 Ιουνίου 2018, ο Giovanni Maria Manzoni, ο δικαστής της Macerata, απέσυρε τις εντολές κράτησης με κατηγορίες για φόνο, συκοφαντία και καταστροφή και απόκρυψη πτώματος, εναντίον των δύο ανδρών που κατηγορήθηκαν μαζί με τον Oseghale. Αυτοί οι δύο άνδρες παρέμειναν στη φυλακή για κατηγορίες ηρωίνης. 

Ο Ματέο Σαλβίνι , ο νεοεκλεγείς Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ιταλίας και Υπουργός Εσωτερικών , ανέφερε συχνά τη δολοφονία του Μαστροπιέτρο ως μέρος των σκληρών πολιτικών του για το έγκλημα και του σκεπτικισμού του απέναντι στην παράνομη μετανάστευση .

Τον Ιανουάριο του 2023, η μητέρα του Mastropietro, Alessandra Verni, φόρεσε ένα t-shirt με εικόνες του αποκεφαλισμένου και διαμελισμένου σώματος της κόρης της ως διαμαρτυρία για μια ακρόαση όπου ο Oseghale αμφισβήτησε ορισμένες πρόσθετες κατηγορίες σχετικά με τη δολοφονία. Ο Stefano Mastropietro, ο πατέρας της Pamela, πέθανε τον Μάιο του 2023 από ύποπτη καρδιακή προσβολή.

Εμείς ένα μόνον πράγμα μπορούμε να πούμε… ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


πηγη

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Οι "τυxαiες συvαντnσεις" του Αφoρισμεvoυ, που...δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυxαιες ! ! ! Βίντεο



Γελαστε φιλοι μου...

Για γελια ειναι ο τυπος αυτος....



Boρiδnς: Θέτει θέμα συvταγματικoτnτας του γάμoυ των φoυστnδωv και...

Αν ηταν σωστος θα εριχνε την Κυβερνηση...

Αλλα...

Η καρεκλα ειναι πανω απ ολα και γι αυτον...



Μπορεί η κυβέρνηση να έχει ερμηνεύσει όπως θέλει το Σύνταγμα της χώρας όσον αφορά την ίδρυση Iδιωτικών Πανεπιστημίων αλλά ο Μάκης Βορίδης όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ έθεσε θέμα συνταγματικότητας του νομοσχεδίου για το γάμο φουστηδων στο υπουργικό συμβούλιο.

Στην επιχειρηματολογία του – και αφού ανέφερε ότι «το θέμα με έχει απασχολήσει από τα φοιτητικά μου χρόνια» – παρέθεσε κατά βάση τρεις λόγους:

Πρώτον, αναφέρθηκε σε δύο αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (2010 και 2017) σημειώνοντας πως έκρινε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των κρατών και προχωρώντας σε μια δική του εκτίμηση ότι δεν πρόκειται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αρχής της ισότητας.

Δεύτερον αναφέρθηκε στο Άρθρο 21 του Συντάγματος κάνοντας μια δική του ερμηνεία που όπως είπε «ο κ. Γεραπετρίτης έκανε μια καλή τοποθέτηση υπέρ της συνταγματικότητας» και

Ως τρίτο επιχείρημα έφερε κάτι ρομαντικό υποστηρίζοντας πως αντίθετα με το αγγλοσαξωνικό δίκαιο ο δικός μας αστικός κώδικας έχει επηρεαστεί από τον αντίστοιχο γερμανικό όπου όπως είπε «δεν χρησιμοποιούνται συναισθηματικές φράσεις». Και -όπως είπε- ο κώδικας στο πλαίσιο του γάμου καθορίζει μόνο τις υποχρεώσεις των συζύγων.

Πρώτον, αναφέρθηκε σε δύο αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (2010 και 2017) σημειώνοντας πως έκρινε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των κρατών και προχωρώντας σε μια δική του εκτίμηση ότι δεν πρόκειται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αρχής της ισότητας.

Δεύτερον αναφέρθηκε στο Άρθρο 21 του Συντάγματος κάνοντας μια δική του ερμηνεία που όπως είπε «ο κ. Γεραπετρίτης έκανε μια καλή τοποθέτηση υπέρ της συνταγματικότητας» και

Ως τρίτο επιχείρημα έφερε κάτι ρομαντικό υποστηρίζοντας πως αντίθετα με το αγγλοσαξωνικό δίκαιο ο δικός μας αστικός κώδικας έχει επηρεαστεί από τον αντίστοιχο γερμανικό όπου όπως είπε «δεν χρησιμοποιούνται συναισθηματικές φράσεις». Και -όπως είπε- ο κώδικας στο πλαίσιο του γάμου καθορίζει μόνο τις υποχρεώσεις των συζύγων.

Στη συνέχεια πάντως προχώρησε σε ένα λεκτικό χείμαρρο εξηγώντας τη διαφορά ανάμεσα σε «όχι (καταψηφίζω), παρών και απέχω», επιχειρηματολογώντας πως αν και διαφωνεί παρά το ότι είναι υπουργός παραμένει στην κυβέρνηση…

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν έχει επηρεαστεί από τη θέση της Εκκλησίας και πρόσθεσε με αρκετό κυνισμό:

«οι αποφάσεις μου δεν καθορίζονται από το αν κάτι είναι δημοφιλές ή μη δημοφιλές. Είμαι από τους πολιτικούς που έχουν στηρίξει μέτρα δέκα φορές πιο αντιδημοφιλή. Το κριτήριο μου είναι η σκέψη μου και η συνείδησή μου, τι θεωρώ σωστό και τι όχι».

Στο ερώτημα γιατί δεν παραιτήθηκε του υπουργικού αξιώματος όπως ζητήθηκε από κάποιους, αντέτεινε ότι «ο πρωθυπουργός καθορίζει την κυβέρνηση και αυτό το ζήτημα δεν μου το θέτει. Εγώ θέλω καταλλαγή, ενότητα, και από αυτήν την ιστορία να μη θυσιάσουμε το σπουδαίο έργο που κάνουν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός».

Απλά δεν μπορεί να παραδεχθεί πως εκπροσωπεί όλο ή σχεδόν όλο τα ακροδεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας…

Όπως και να έχει όλα αλλάζουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είτε πρόκειται για το Σύνταγμα που γίνεται λάστιχο όπως στο θέμα των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, είτε αμφισβητείται ένα νομοσχέδιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περίπτωση του γάμου ομοφύλων.

Αλλά αφού πρόκειται για την κυβέρνηση του 41% όλα βαίνουν καλά… παρά την επιχειρηματολογία υπέρ της αντισυνταγματικότητας ενός νομοσχεδίου.


πηγη

Το Politico ξεφτιλιζει την Kυβερvnσn Aφoρισμεvoυ, σxετικα με το εγκλnμα των Tεμπωv...

Κακως ειπαμε Κυβερνηση στον τιτλο...

Το σωστοτερο θα ηταν να γραψουμε συμμορια...

Διαβαστε γιατι... 




Το Politico αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέρριψε το αίτημα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας να προχωρήσει σε έρευνες περί πιθανής ποινικής ευθύνης του Κ.Α.Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών.

Σε επιστολή της εισαγγελέως της EPPO (Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) Πόπης Παπανδρέου προς τις ελληνικές αρχές στις 2 Ιουνίου, σημειώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας «προέκυψαν υποψίες για φερόμενα ποινικά αδικήματα από πρώην μέλη της κυβέρνησης», ονομάζοντας τους Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη.

«Σας ζητάμε να προχωρήσετε τις δικές σας ενέργειες», σημείωνε η εισαγγελέας στην επιστολή, σύμφωνα με το Politico.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το σήμα για έρευνα κατά των δύο πρώην υπουργών «βασίζεται στην ιδιαίτερη ελληνική νομοθεσία, βάσει της οποία μόνο η Βουλή διεξάγει τις εν λόγω έρευνες για καταγγελίες εις βάρος πρώην υπουργών».

Η επιστολή αναφερόταν σε «παράβαση καθήκοντος» από τον Χ.Σπίρτζη και σε «υπεξαίρεση εις βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Δημοσίου, από το οποίο η ζημιά που προκλήθηκε ξεπερνά συνολικά τις 120.000 ευρώ» σε σχέση με επισκευές και αναβαθμίσεις σιδηροδρομικών σημάτων και διακοπτών από τον υπουργό της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

«Η ελληνική κυβέρνηση “έθαψε” την υπόθεση, χρησιμοποιώντας την πλειοψηφία στη Βουλή για να απορρίψει την ανάγκη για σύσταση επιτροπής διερεύνησης. Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θεωρεί ότι αυτή η ιδιορρυθμία στην ελληνική νομοθεσία -ότι οι δράσεις κατά υπουργών εναπόκεινται στη Βουλή- παραβιάζει το δίκαιο της ΕΕ και έχει υποβάλλει αναφορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

«Η Επιτροπή έχει λάβει γνώση της κατάστασης, αλλά το τι θα γίνει, δεν μπορώ να το σχολιάσω», δήλωσε στο Politico η Γενική Εισαγγελέας της Ευρώπης, Λάουρα Κοβέσι.

«Οι δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τους δύο πρώην υπουργούς παραπέμφθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στην Αθήνα και από εκεί στη Βουλή.

Έπειτα, οι βουλευτές έπρεπε να αποφασίσουν εάν θα συγκροτήσουν προανακριτική επιτροπή για να εξεταστεί εάν η υπόθεση πρέπει να παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο. 

Οι δικογραφίες απεστάλησαν στον πρόεδρο της Βουλής στις 29 Ιουνίου», σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το Politico.

«Tον Νοέμβριο, η πρόταση απορρίφθηκε και η υπόθεση αρχειοθετήθηκε»,συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε στο Politico ότι είχε υποστηρίξει τη σύσταση προκαταρκτικής Επιτροπής, ούτως ώστε να καταρριφθούν οι καταγγελίες εναντίον του.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι είχε ζητήσει να αντιμετωπιστεί όπως οποιοσδήποτε άλλος πολίτης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει παραγραφή λόγω ειδικής ρύθμισης. «Η ΝΔ δεν υποστήριξε το αίτημά μου», σημείωσε.

Σε τοποθέτησή του στη Βουλή τον Νοέμβριο ο Χρήστος Σπίρτζης «είπε ότι η έρευνα θα αποδείξει την αθωότητά του και θα δώσει μία οριστική απάντηση στην προσπάθεια της ΝΔ να διασπείρει την πολιτική ευθύνη».

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε να απαντήσει σε αίτημα του Politico για σχολιασμό. Παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε ομιλία του στη Βουλή τον περασμένο Νοέμβριο.

Το δημοσίευμα του Politico καταλήγει ως εξής:

«Η ελληνική Βουλή αποφάσισε να ορίσει Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνήσει την υπόθεση των Τεμπών. Πρόκειται για μία Επιτροπή η αξιοπιστία της οποίας έχει ήδη τεθεί υπό αμφισβήτηση. Αντί να προσανατολιστεί στο δυστύχημα αυτό καθ’ αυτό, η έρευνα καλύπτει όλη την ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για συγκάλυψη, ενώ την περασμένη εβδομάδα η οικογένεια του νεκρού μηχανοδηγού έστειλε επιστολή στην Επιτροπή, κατηγορώντας τους εκπροσώπους της ΝΔ στην Επιτροπή για προσπάθεια αντιστροφής της ευθύνης, επικαλούμενη ιατρικά έγγραφα.

“Πού είναι οι προσπάθειες αποκάλυψης της αλήθειας;”, διερωτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την 20χρονη κόρη της στα Τέμπη.

“Όταν έμαθα πώς λειτουργεί ο σιδηρόδρομος, δεν ήθελα να φορτώσω ούτε λαχανικά πάνω στο τρένο”».


πηγη

Μια συμμoρια δωρoδoκoυμεvωv καθαρματωv με πραιτωριαvoυς...ΑΚΟYΣΤΕ κατι λεει για γvωριμoυς μας! ! ! Βίντεο



Ακουστε τον...

Κατι ξερει...

Λεει ενδιαφεροντα πραγματα...

Σε ενδιαφερουν ....



Να αγιασουν και τα χερια σου και τα ποδια σου ρε μαγκα ! ! !



Αυτος ναι...

Ειναι μαγκας με τα ολα του...

Δεν χαμπαριαζει τιποτα....

Δυο ειναι οι οπισθογεμεις, ο ενας τεραστιος, διπλασιος του, αλλα τους κερναει σφαλιαρες και κλωτσιες και ψευγουν με την ουρα στα...σκελια !

Απολαυστε τον...



Δημοσκοπnσn στην Αθnvα για τους λαθρoεισβoλεiς...



Το γελιο κανει καλο στην υγεια ναι, αλλα μαζι με το γελιο ακουγονται και αληθειες...

Και δυστυχως μολις το καταλαβουμε, μας κοβεται το γελιο μαχαιρι...

Γιατι...

Μελετηστε τι γραφει η παρακατω φωτο, που καποιος Θεουλης εφτιαξε και μαλλον θα καταλαβετε...



Νεες ομαδες αιματος;;;; Απο τι αραγε; Για ακουστε...

 




















Ολα παιζουν πλεον...
Δεν παμε καλα....
Ακουστε..
πηγη


Αντί να απολογnθεi για τα ψέματα που μας έλεγε, μιλαει για...ψευδεiς ειδnσεις και θεωρiες συvωμoσiας ! ! !

Για δες ποιος μιλάει για παραπλnροφoρnσn… 

Φωvαζει ο κλεφτnς να φοβnθεi ο voικoκυρnς....



Ο ΠΟΥ κατηγορεί τις «ψευδείς ειδήσεις και θεωρίες συνωμοσίας», που κυρίαρχα έθνη αποσύρουν την υποστήριξή τους για τη Συνθήκη.

Η συμμορία του ΠΟΥ, κυριολεκτικά μια φωλιά εγκληματιών, όχι μόνο της ανθρωπότητας αλλα και του κοινού ποινικού δικαίου. Αντί να απολογηθεί για τα ψέματα που μας έλεγε απο την αρχή της πανδημίας τους, μας κουνάει και το δάχτυλο.

Ο διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους επιτίθεται στους επικριτές της Συνθήκης για την Πανδημία, που δεν θέλουν να παραδώσουν την κυριαρχία τους στον οργανισμό, ως «θεωρητικούς συνωμοσίας» και πωλητές «ψευδών ειδήσεων».

Η Συμφωνία ή Συνθήκη για την Πανδημία θα παρείχε στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου έλεγχο σε κυρίαρχα έθνη – επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν αποφάσεις που παρακάμπτουν τις κυβερνήσεις, να θέτουν εκτός νόμου την ελευθερία του λόγου και να φυλακίζουν πολίτες με την κατηγορία της «παραπληροφόρησης» στο διαδίκτυο. 

Της «παραπληροφόρησης» που έσωσε πολλές ζωες και έχει καταγράψει τα ψέματα και τα εγκλήματα τους απο την αρχή της πανδημίας.

Παρατηρήστε πώς ο Tedros δεν αντιμετωπίζει καμία από τις εύλογες ανησυχίες σχετικά με την παγκοσμιοποιητική Συνθήκη για την Πανδημία. Απλώς απορρίπτει τους ηγέτες που δε την θέλουν ως θεωρητικούς συνωμοσίας και επαναλαμβάνει μια σειρά από ψέματα για τη συνθήκη.

Ο όλο και πιο αυταρχικός ΠΟΥ έχει ανακοινώσει σχέδια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης που θα είναι υπεύθυνη για την τιμωρία των πολιτών που διαδίδουν μη mainstream περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Σε μια σύνοδο με τίτλο «Ασθένεια Χ», ο Τέντρος δήλωσε ότι για να είναι «καλύτερα προετοιμασμένος» και «να κατανοήσει τη νόσο Χ», η νομικά δεσμευτική «Συμφωνία για την Πανδημία» του ΠΟΥ πρέπει να υιοθετηθεί από τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο.

«Πρόκειται για έναν κοινό εχθρό», είπε ο Τέντρος, προσθέτοντας «χωρίς απάντηση, θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα με τον COVID».

Εξήγησε ότι η προθεσμία για τη νομοθεσία είναι ο Μάιος του τρέχοντος έτους και τα κράτη μέλη διαπραγματεύονται μεταξύ των χωρών για την εφαρμογή της.

«Αυτό είναι ένα κοινό παγκόσμιο συμφέρον και τα εθνικά συμφέροντα δεν πρέπει να το παρεμποδίζουν», συνέχισε, προσθέτοντας «φυσικά τα εθνικά συμφέροντα μπορεί να είναι εμπόδιο και να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις».


πηγη

Ολόκληρη η συγκλονιστική κατάθεση της Μαρίας Καρυστινού, που δεν θα σας την δειξουν τα καναλια...



Τι να δειξουν;

Να θιξουν τον φονια τον Αφορισμενο;



Τι απ’ όλα ισxύει κύριε πρώnν υπoυργέ της αμαρτωλnς και ανnθικης NΔ;

ΤΟ ΤΡΑBΕΛI ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ....

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ που του κόστισε μια περιουσία....

ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και αποχώρηση από την πολιτική....

Μία ιστορία που μοιάζει με κινηματογραφική ταινία.....

Ροζ βίντεο, υποκλοπές, παρά φύσιν πληρωμένες σχέσεις, ναρκωτικά, κόντρες, περίεργες επενδύσεις....

Τι απ’ όλα ισχύει κύριε πρώην υπουργέ της αμαρτωλής και ανήθικης ΝΔ;



πηγη

Ο Αρουλης εκνευριστηκε και το βαζει στα ποδια...Δεν ακουσε αυτα που ηθελε ! ! ! Απολαυστε τον...

 







Βλεπετε ΣΚΑΙ; Δειτε πως σας παραμυθιαζει...Βίντεο







Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Eπιστολικn ψnφoς: Προς το παρov σωθnκαμε, φιάσκο για NΔ...

Αν περνούσε θα είχαμε Μnτσoτακn μεχρι να βγει ο nλιος αvαπoδα...

Γιατι;

Ρωτnστε τον Tραμπ...



Ακριβά πλήρωσε η πλειοψηφία και προσωπικά η Νίκη Κεραμέως τον αιφνιδιασμό της αντιπολίτευσης με την τροπολογία για την επέκταση της επιστολικής ψήφους αποδήμων στις εθνικές εκλογές, καθώς απομονώθηκε πλήρως κατά τη σχετική ψηφοφορία τόσο για το νομοσχέδιο σε σχέση με την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές όσο και για την «τροπολογία λαθροχειρίας», όπως χαρακτηρίστηκε.

Αφενός για το νομοσχέδιο και αφετέρου για την τροπολογία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 158 υπέρ, 135 κατά και 6 «παρών».

Έτσι, οι μηχανορραφίες της υπουργού Εσωτερικών οδήγησαν σε μεγαλειώδες στραπάτσο, αφού πριν την αιφνιδιαστική τροπολογία αναμενόταν το νομοσχέδιο να ψηφιστεί με 232 «ναι».

Αντ΄ αυτού, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε η Πλεύση Ελευθερίας δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής.

Ως προς την τροπολογία, απορρίφθηκε διότι για να ισχύσει απαιτούνταν τουλάχιστον 200 ψήφοι.


πηγη

Δειτε το βιντεο και πειτε μας...θελει ή δεν θελει φτυσιμο;;;;





Ουαί υμίν υποκριταί και φαρισαioι ! ! !

Απέρριψαν το 2022 την βάπτιση θετών παιδιών ΛΟΑΤΚΙ...

Το 2024 «όλα καλά» λέει ο Ιερώνυμος...



Η Εκκλησία με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ρίχνει «λευκή πετσέτα» για το ζήτημα της τεκνοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ αφού πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε ότι «θα περιμένει να μεγαλώσουν, προκειμένου να αποφασίσουν αν επιθυμούν ή όχι να βαπτιστούν».

«Ουαί υμίν υποκριταί και φαρισαίοι» είναι η φράση που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση καθώς το 2022 η Εκκλησία απέρριψε την βάπτιση θετών παιδιών των ΛΟΑΤΚΙ και τώρα το 2024 ο Ιερώνυμος ενθαρρύνει την τεκνοθεσία!

Τι άλλαξε από τότε; Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να εξηγήσει ο Αρχιεπίσκοπος.

Κατά την σημερινή τους συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, συζήτησαν για το ζήτημα του γάμου και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια (το πρώτο θα γίνει για να προκύψει το δεύτερο).

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, λέγοντας ότι η Εκκλησία δεν είναι κατά των παιδιών και τα νοιάζεται περισσότερο από όλους τους άλλους.

Σημείωσε δε πως «η Εκκλησία θα περιμένει αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να καταλάβουν πως λειτουργούν τα πράγματα και όταν το θελήσουν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν».

«Η Εκκλησία δε θα αφήσει τα παιδιά αυτά έξω».

Από την στιγμή που όλοι έχουν το δικαίωμα να βαπτιστούν προφανώς η δήλωση του Αρχιεπισκόπου είναι περιττή και δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Επομένως, γιατί το ανέφερε; Για να δείξει πως θα έχει η Εκκλησία μία «μαλακή» και «συγκαταβατική» στάση απέναντι στο ν/σ που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση;

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, έσπευσε να συμφωνήσει με τον. Ιερώνυμο.

«Οι ομογενείς είμαστε στη διάθεσή της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μακαριωτάτου και τις εύκολες και τις δύσκολες μέρες».

Από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε πως «τέτοιου είδους συναντήσεις ωφελούν και τις δύο εκκλησίες αλλά και τις χώρες».

Μία ντροπιαστική -αν και αναμενόμενη- ανακοίνωση με την οποία στέλνουν τα ανήλικα παιδιά από την αγκαλιά του Χριστού, στην αγκαλιά των ΛΟΑΤΚΙ+ εξέδωσε προχθές η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση δέχεται ως νόμιμη πράξη την τεκνοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ (διότι ο «γάμος» που προβλέπει το ίδιο ν/σ μεταξύ των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαδικαστικό βήμα, απαραίτητο όμως για να υιοθετούν παιδιά), περιορίζονται στο ότι απλώς αυτό το ν/σ βρίσκει αντίθετη την Ιερά Σύνοδο.


πηγη

Ερxoταv εvτoλn, γυρίστε το oξυγovo στο 100 και σε μισό λεπτό πέθαιvε όλoς ο θάλαμoς...Βίντεο

Αν και το θέμα με το Πρωτόκολλο Θανάτου του Covid19, δεν είναι κάτι νέο, για όσους τουλάχιστον παρακολουθούν τις εξελίξεις, κάθε φορά που το ακούς σε σοκάρει...



Το Πρωτόκολλο θανάτου είχε συζητηθεί πολύ για ένα διάστημα καθώς όλο και περισσότεροι γιατροί σε όλο τον κόσμο έκαναν καταγγελίες οι οποίες ήταν πανομοιότυπες. Δίνονταν “Ακατάλληλες επιζήμιες θεραπείες”, αυτό προκύπτει και απο επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Investigation. 

Μεταξύ αυτών των θεραπειών ήταν και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που οδήγησαν στο θάνατο πολλών ασθενών, οι οποίοι στη συνέχεια απλά χαρακτηρίστηκαν ως “θύματα της Κόβιντ”.

Με αυτό τον τρόπο δολοφόνησαν και τον Γ. Τράγκα, σύμφωνα με Επώνυμη καταγγελία απο τον δημοσιογράφο Π. Κουρτζίδη:

Γνωρίζουμε, πως ως διαβητικός έπρεπε να ήταν πρώτος στη λίστα για το περίφημο μονοκλωνικό αντίσωμα, αντί γιαυτού τον διασωλήνωσαν κάτι απαγορευτικό για τους ασθενείς με προβλήματα αλλα κυρίως για τους διαβητικούς.

Δείτε άλλα παραδείγματα: Γιατρός του NHS παραδέχεται ότι έλαβε εντολή να αφήσει τους ασθενείς να πεθάνουν ή να τους «θανατώσουν» για να αυξήσουν ψευδώς τον αριθμό θανάτων από τον COVID! Νοσοκόμα των ΗΠΑ σπάει τη σιωπή της για τα «εγκληματικά» πρωτόκολλα θεραπείας Covid19 – εντελώς συμπτωματικά τα ίδια είχαμε στην Ελλάδα!

Η ομολογία για το Πρωτόκολλο Θανάτου Κόβιντ, στον ψυχολόγο Β.Τσολακίδη. ‘Εγινε άπο υγειονομικό ο οποίος οδηγήθηκε εκεί, μη μπορώντας να αντέξει τις τύψεις…

“Ερχόταν εντολή, γυρίστε το οξυγόνο στο 100. Σε μισό λεπτό πέθαινε όλος ο θάλαμος”! Όπως ανέφερε ο ψυχολόγος Β.Τσολακίδης στο focus fm.

πηγη


Πεστα ρε Στρατnγε, πεστα γ@μωτo ! ! ! (βιντεο)



Δεν σχολιαζω....

Δεν χρειαζεται...

Δειτε το βιντεο και μυαλο και κριση εχετε....

Τα συμπερασματα δικα σας...

Ιωάννης Πέτρου


Εσυ που πανηγυριζεις για τα μαχητικα F35, μπορεις να εγγυηθεις, οτι θα μπορουμε να τα πεταξουμε χωρις αδεια των ΗΠΑ;

Μπορεις να εγγυηθεις οτι για  να πετάξει Έλληνας πιλότος αυτό το μαχητικο, δεν θα πρέπει να ζητάει τον κλειδάριθμο από τους Αμερικανούς;;;



Κατι παρομοιο συνεβει και στα Φωκλαντ....

Οταν ζητούσε η Αργεντινή τον κλειδάριθμο από τη Γαλλία να βομβαρδίσει το βρετανικό στόλο και φυσικα δεν τον εδιναν.... 

Φανταστείτε σε περίπτωση πολέμου να ζητουμε αδεια απ τους Αμερικανους για να τα πεταξουμε....

Πες μας λοιπον προβατο της ΝουΔουλας, μπορεις να εγγυηθεις, οτι δεν θα παθουμε το ιδιο;

Μπορεις να εγγυηθεις οτι οι Αμερικανοι μας τα δινουν για να τα χρησιμοποιησουμε για την αμυνα της Ελλαδος και οχι εναντιον της Ρωσιας;

Μιλα ρε προβατο, μην βελαζεις μονο ! ! ! 

Χάρης Σκοπελίτης

Σ αυτους ρε αλnτες, θα δωσετε να αναθρεψoυv παιδακια; Βίντεο



Πατε καλα ρε;

Θα δωσετε να αναθρεψουν τα καημενα τα ορφανα αυτοι;

Θα τα δωσετε στους οπισθογεμεις να τα κανουν σαν τα μουτρα τους;



Ο Bλαδιμnρος, που του κnρυξες πoλεμo Aφoρισμενε, μιλαει για oικoγεvεια...Ακoυσε τον να ξεστραβωθεις ! ! ! Βίντεο



Αυτος ειναι Hγετnς...

Εσυ Αφορισμενε οχι...

Λαμoγιo εισαι....

Ακουσε τον Hγετn...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.