Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Γιατi δεv απoσύρθnκε αμέσως το φovικo εμβoλιo τnς Ρfιzer;;;;



Το -συμβατικής τεχνολογίας- εμβόλιο της J&J αποσύρθηκε ουσιαστικά από την κυκλοφορία μετά από 9 αναφερθέντες θανάτους, την Άνοιξη του 2022. Αντίθετα, για λόγους που αναλύονται στο άρθρο, το mRNA σκεύασμα της Pfizer/BionTech δεν αποσύρθηκε ποτέ, ως όφειλε, παρ’ ό,τι είχε προκαλέσει πάνω από 1000 θανάτους, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021

Πρόκειται για μια τόσο απλή, προφανή περίπτωση. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα.

Σύμφωνα με το Stat News, στις 5 Μαΐου 2022, η χορήγηση του εμβολίου αδενοϊού της εταιρείας ‘‘J&J’’ κατά της Covid «περιορίστηκε σε άτομα 18 ετών και άνω, που δεν μπορούν να λάβουν ένα από τα άλλα διαθέσιμα εμβόλια για ιατρικούς λόγους, ή που απλά δεν θα συμφωνήσουν να εμβολιαστούν με ένα από τα εμβόλια RNA κατασκευασμένα από τη Moderna και από την Pfizer και τον συνεργάτη της, BioNTech.»

Ο λόγος;

«Ο Peter Marks, επικεφαλής του ελέγχου εμβολίων του FDA, είπε στην STAT ότι ο οργανισμός έλαβε την απόφασή του αφ’ ότου μια πρόσφατη ανασκόπηση των δεδομένων για το εμβόλιο αποκάλυψε ότι ένα ακόμα άτομο στη χώρα αυτή είχε πεθάνει αφού το έκανε - ο ένατος τέτοιος θάνατος - το πρώτο τρίμηνο του έτους.»

«Αν δούμε τους θανάτους και υπάρχει ένα εναλλακτικό εμβόλιο που δεν σχετίζεται με θανάτους αλλά σχετίζεται με παρόμοια αποτελεσματικότητα… θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια δήλωση στο ενημερωτικό δελτίο [του προϊόντος] ότι αυτό δεν ήταν ένα εμβόλιο πρώτης γραμμής», είπε ο Μαρκς.

Με έναν θάνατο για κάθε 2 εκατομμύρια δόσεις που χορηγούνται σε αυτή τη χώρα, ο FDA αποφάσισε ότι είναι ένας κίνδυνος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζεται να διατρέξουν, είπε ο Marks.

Εννέα θάνατοι. 

Σε σύγκριση με «ένα εναλλακτικό εμβόλιο που δεν σχετίζεται με θανάτους» - μια δήλωση που έγινε στις 5 Μαΐου 2022.

Ας δούμε ένα τέτοιο «εναλλακτικό εμβόλιο» :

Ένα έγγραφο με ημερομηνία 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 (σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο ΠΡΙΝ τις δηλώσεις του Peter Marks), που υπέπεσε πρόσφατα στην αντίληψή μου από έναν αναγνώστη του Brownstone, παρουσιάζει μια ανάλυση των «αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά την έγκριση» για το εμβόλιο BioNTech/Pfizer, όπως ζητήθηκε από τον FDA για την Αίτηση Άδειας Χρήσης Βιολογικών Προϊόντων (BLA) της Pfizer/BioNTech.

Αυτή η αναφορά, με την επισήμανση «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ» αλλά δημοσίως διαθέσιμη στο phmpt.org , χρονολογείται μόλις 3 μήνες μετά την «πρώτη προσωρινή εξουσιοδότηση για παροχή έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020», όταν το ΗΒ έδωσε την Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης στο προϊόν.

Στην έκθεση, βλέπουμε ότι υπήρχαν 1.223 θάνατοι μεταξύ των 42.086 συνολικών περιστατικών που αναλύθηκαν στην έκθεση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο συνολικός αριθμός περιστατικών δεν είναι ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο. Δεν είναι επίσης ο αριθμός των ατόμων σε μια κλινική δοκιμή. Είναι ο αριθμός των «περιστατικών» ανεπιθύμητων παρενεργειών που αναλύθηκαν από την Pfizer «για λογαριασμό της BioNTech» (παρεμπιπτόντως: η σχέση Pfizer-BioNTech αξίζει πολύ περισσότερη ανάλυση από ό,τι έχει λάβει ως τώρα) αφού το προϊόν χορηγήθηκε διεθνώς για τρεις μήνες.

Πάνω από 1.000 θάνατοι τους πρώτους τρεις μήνες της χορήγησης. Ο πραγματικός αριθμός των δόσεων που είχαν αποσταλεί κατά τη δημοσίευση της αναφοράς έχει διαγραφεί. Ο αριθμός που είχε χορηγηθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν αναφέρεται.

Η «ΑΝΑΛΥΣΗ» της Pfizer

«Τα δεδομένα δεν αποκαλύπτουν νέες ανησυχίες για την ασφάλεια, ή κινδύνους που απαιτούν αλλαγές στην σήμανση, και υποστηρίζουν ένα ευνοϊκό προφίλ κινδύνου-οφέλους του εμβολίου BNT162b2.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υποθέτω ότι η λέξη-κλειδί εδώ, για νομικούς σκοπούς, είναι η «νέες». Πρέπει να γνώριζαν ήδη για όλες τις ανεπιθύμητες παρενέργειες σε αυτήν την αναφορά, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, προτού εγκριθεί και διανεμηθεί το προϊόν, επομένως, τεχνικά αυτή η αναφορά δεν περιλαμβάνει τίποτα «νέο» ή καινοφανές.

«ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ» της Pfizer

«Η επανεξέταση των διαθέσιμων δεδομένων για αυτήν τη σωρευτική εμπειρία PM επιβεβαιώνει ένα ευνοϊκό όφελος για το ισοζύγιο κινδύνου του [σκευάσματος] BNT162b2.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν γίνεται συζήτηση για κανένα όφελος στην αναφορά.

Το δικό μου συμπέρασμα

Η χορήγηση του εμβολίου της J&J περιορίστηκε και η σήμανσή του άλλαξε μετά από ΕΝΝΕΑ σχετικούς θανάτους. Οι «εναλλακτικές» υποτίθεται ότι «δεν συνδέονταν με θανάτους». Όμως, μια αναφορά μετά από μόλις 3 μήνες από την αρχική έγκριση μιας από τις δύο κύριες εναλλακτικές λύσεις δείχνει ΠΑΝΩ από ΧΙΛΙΟΥΣ θανάτους .

Σίγουρα φαίνεται ότι το εμβόλιο BioNTech/Pfizer, για άγνωστο λόγο, είχε προνομιακή μεταχείριση έναντι του προϊόντος J&J από τις ρυθμιστικές αρχές, έτσι ώστε ακόμη και οι περισσότεροι από 1.000 θάνατοι μέσα σε τρεις μήνες δεν θεωρήθηκαν «νέο πρόβλημα ασφάλειας ή κίνδυνος που να απαιτεί αλλαγές στην σήμανση [του προϊόντος]». Για να μην αναφέρουμε το να αποσυρθεί το προϊόν από την αγορά.

Η εικασία μου

Πιστεύω ότι τα εμβόλια BioNTech και Moderna Covid mRNA είχαν προκαθοριστεί ως τα μόνα εμβολιαστικά προϊόντα κατά της Covid που, όχι μόνο θα κυκλοφορούσαν με επιθετικό μάρκετινγκ από τους ίδιους τους φορείς της δημόσιας υγείας και τους ρυθμιστικούς φορείς, αλλά θα ήταν και τα μόνα προϊόντα που θα παρέμεναν στην αγορά ανεξάρτητα από τυχόν αναφερόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των χιλιάδων θανάτων.

Ο λόγος για αυτό, υποθέτω (δεν υπάρχουν ακόμη αρκετές στέρεες αποδείξεις ώστε να διατυπωθεί ένας σαφής ισχυρισμός), είναι ότι αυτά τα δύο προϊόντα σχεδιάστηκαν από κοινού με το διεθνές δίκτυο βιολογικού πολέμου/βιολογικής άμυνας, το οποίο διεύθυνε ολόκληρη την πανδημία (sic) και την απόκριση στον κορωνοϊό. Το δίκτυο βιολογικού πολέμου ήταν τόσο στοχοπροσηλωμένο στο να επικνύει την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» της πολύτιμής του πλατφόρμας mRNA, που τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτά τα προϊόντα – ειδικά οι αναφορές για την πλήρη έλλειψη αποτελεσματικότητάς τους και το σοκαριστικά φρικτό προφίλ «ασφαλείας» τους.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.