Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Τα ποσoστά εμβoλιασμoύ έχουν πιάσει πάτo ! ! ! Ας τα βαλουν τωρα.....

Ξυπvnσε ο κoσμoς επιτελoυς...



Η περίοδος της πανδημίας έχει παρέλθει εδώ και περίπου 2 χρόνια και όμως κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα για τα εμβόλια. Η κυβέρνηση δια στόματος του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη ζητάει από τους Έλληνες να προχωρήσουν σε ακόμη μία δόση εμβολιασμού κατά του Covid 19.

Ενώ στην αρχή έλεγαν ότι με τις πρώτες θα είναι κάποιος καλυμμένος δυστυχώς κάποιοι τους πίστεψαν γνωρίζοντας εξ αρχής ότι για να προστατευτεί κάποιος από τον ιό θα πρέπει όταν παρέλθει ο χρόνος της όποιας προστασίας προσφέρει το εμβόλιο να το επαναλάβει. Ήταν ένα ψέμα που καταστρατηγούσε κάθε επιστήμη και καταξιωμένοι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή τις απόψεις τους σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Έτσι λοιπόν οι γνωστοί τηλεγιατροί έχουν βγει ξανά στα τηλεοπτικά παράθυρα με σκοπό να παρακινήσουν τον κόσμο σχετικά με τον εμβολιασμό του με το επικαιροποιημένο.

Αυτό που κανένας δεν αναφέρει είναι ότι τα ποσοστά εμβολιασμού με το περίφημο επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά του Covid έχουν πιάσει πάτο. Άνθρωποι οι οποίοι ήταν φανατικοί κατά την περίοδο της πανδημίας σχετικά με τον εμβολιασμό και την προστασία αρνούνται να προχωρήσουν στην καινούργια δόση εκφράζοντας μάλιστα την αγανάκτησή τους για την εξαπάτηση της κυβέρνησης αλλά και την ανησυχία τους για τους δεκάδες ξαφνικούς θανάτους.

Δεν πρόκειται να το αναφέρει κανένα μέσο που έχει πληρωθεί αδρά από τη λίστα Πέτσα όπως επίσης δεν πρόκειται να αναφέρει κανένας ότι είναι μία μεγάλη νίκη όλων αυτών που κάποιοι για να αποδομίσουν τα επιχειρήματα που είχαν κατά του εμβολιασμού χαρακτήρισαν “ψεκασμένους” και ‘συνωμοσιολόγους”.

Απέναντι στην πλύση εγκεφάλου που κάνουν καθημερινά ακριβοπληρωμένα κανάλια ραδιόφωνα και site είναι μία μεγάλη νίκη όλων αυτών που αγωνίστηκαν για να αφυπνίσουν τους Έλληνες.

Μπορεί να άργησαν, μπορεί να μην απέτρεψαν τον κόσμο από τις πρώτες δόσεις εμβολίου αλλά το επίτευμα τους είναι τεράστιο.

Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους υγειονομικούς που έχασαν τις εργασίες τους και έκαναν απεργίες πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας, σε όλους τους ελεύθερους Έλληνες που σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο πραγματοποιούσαν συλλαλητήρια και πορείες σε όλη τη χώρα με σκοπό την αφύπνιση, σε ανθρώπους που μέσω τον social media πρόβαλαν συνεχώς απόψεις και επιχειρήματα σπουδαίων επιστημόνων οι οποίοι είχαν ταχθεί κατά ενός πειραματικού σκευάσματος ακόμη και σε ΜΜΕ τα οποία δεν δελεάστηκαν από τα χρήματα που πρόσφερε απλόχερα η κυβέρνηση μέσω της λίστας Πέτσα για την προπαγάνδα και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας αληθινή ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτή η τεράστια νίκη είναι μία νίκη ενάντια στο παγκόσμιο σύστημα, απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που όλοι γνωρίζουν τι μέσα διαθέτει για να προχωρήσει το σχέδιο της.

Η δικαίωση άργησε αλλά ήρθε για όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν και έδωσαν ακόμη και την ψυχή τους με σκοπό να σταματήσει η εξαπάτηση του ελληνικού λαού.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.