Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Eπιστολικn ψnφoς: Προς το παρov σωθnκαμε, φιάσκο για NΔ...

Αν περνούσε θα είχαμε Μnτσoτακn μεχρι να βγει ο nλιος αvαπoδα...

Γιατι;

Ρωτnστε τον Tραμπ...



Ακριβά πλήρωσε η πλειοψηφία και προσωπικά η Νίκη Κεραμέως τον αιφνιδιασμό της αντιπολίτευσης με την τροπολογία για την επέκταση της επιστολικής ψήφους αποδήμων στις εθνικές εκλογές, καθώς απομονώθηκε πλήρως κατά τη σχετική ψηφοφορία τόσο για το νομοσχέδιο σε σχέση με την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές όσο και για την «τροπολογία λαθροχειρίας», όπως χαρακτηρίστηκε.

Αφενός για το νομοσχέδιο και αφετέρου για την τροπολογία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 158 υπέρ, 135 κατά και 6 «παρών».

Έτσι, οι μηχανορραφίες της υπουργού Εσωτερικών οδήγησαν σε μεγαλειώδες στραπάτσο, αφού πριν την αιφνιδιαστική τροπολογία αναμενόταν το νομοσχέδιο να ψηφιστεί με 232 «ναι».

Αντ΄ αυτού, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε η Πλεύση Ελευθερίας δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής.

Ως προς την τροπολογία, απορρίφθηκε διότι για να ισχύσει απαιτούνταν τουλάχιστον 200 ψήφοι.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.