Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Bill Gates: Έτσι θα εμβoλιαστoύv περισσότεροι άvθρωπoι...



Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος Bill Gates ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates θα δαπανήσει περισσότερα από οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας.
Στο Bloomberg House στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος εξήγησε :
«Τα επόμενα δέκα χρόνια, όταν τα χρήματα θα είναι τόσο περιορισμένα, οι δαπάνες για την υγεία θα πρέπει να αυξηθούν, όχι να μειωθούν, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις του κλίματος».
Πρώτον, υποσχέθηκε την ανάπτυξη περαιτέρω εμβολίων. Ανέφερε ως παραδείγματα νέα εμβόλια κατά της φυματίωσης, της ελονοσίας και του AIDS: “Και θα έχουμε νέα εμβόλια. Θα έχουμε ένα εμβόλιο κατά της φυματίωσης, ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας και ένα εμβόλιο HIV”.
Γι’ αυτό θέλουν να κάνουν τον εμβολιασμό στον παγκόσμιο πληθυσμό με έμπλαστρο αντί για σύριγγα με βελόνα στο μέλλον.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate