Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Α I Σ X O Σ...Aκαταδiωκτo και για το ξεπoύλnμα εθvικής περιoυσiας ! ! !

Άλλη μία προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

Τα μέλη και οι εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ απαλλάσσονται από κάθε αστική ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τους...

Οι συναλλαγές του Ταμείου εξαιρούνται και από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου...

πηγη



ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Αυτη ειναι η μονη λυση ! ! !

ΠΑPENEPΓΕIΕΣ ΕMΦ@ΛIΩN: Υπογράφτηκε η ΚYΑ για την πρoλnπτική χορήγnσn αντιρετρoϊκώv φαρμάκωv...

Η αγωγή χορηγείται σε άτομα που για οποιονδήποτε λόγο, βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV...



Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θεσπίζεται η διαδικασία προληπτικής διάθεσης αντιρετροϊκών φαρμάκων, με στόχο την προστασία ατόμων που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο να μολυνθούν από τον ιό HIV, παράλληλα με τη χρήση όλων των μέτρων προφύλαξης. Πρόκειται για προφύλαξη πριν από την έκθεση στον ιό (Pre–Exposure Prophylaxis – PrEP) με προληπτική χορήγησή της αγωγής, η οποία θα δίδεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία Δημοσίων Νοσοκομείων και χωρίς κόστος για τους δικαιούχους.

Η αγωγή χορηγείται σε άτομα που για οποιονδήποτε λόγο, βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό. Για να λάβει κάποιος την προληπτική αγωγή, θα κάνει ειδικές εξετάσεις ανά τρεις μήνες, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι αρνητικός στον ιό HIV, καθώς αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συνταγογράφηση της αγωγής.

Η συνταγογράφηση της PrEP γίνεται αποκλειστικά από ιατρούς με ειδικότητα παθολογίας ή γενικής ιατρικής, ή δερματολογίας/αφροδισιολογίας ή μαιευτικής γυναικολογίας και ο/η ιατρός που συνταγογραφεί έχει τη δυνατότητα χορήγησης επαναλαμβανόμενων συνταγών έως και 3μηνης διάρκειας.

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου, κατά την καταχώρηση της συνταγής στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, ψευδωνυμοποιείται από το σύστημα, μέσω της δημιουργίας ενός Κωδικού Αριθμού Δικαιούχου, και εν συνεχεία συνταγογραφείται ηλεκτρονικά η PrEP, βάσει των ψευδωνυμοποιημένων στοιχείων. Ομοίως, στη συνταγή θα εμφανίζονται αποκλειστικά τα ψευδωνυμοποιημένα στοιχεία του δικαιούχου (Κωδικός Αριθμός Δικαιούχου). Πρόσβαση στα εν λόγω προσωπικά δεδομένα θα έχει αποκλειστικά ο/η ιατρός που συνταγογραφεί την PrEP.

Δικαίωμα εκτέλεσης των εν λόγω συνταγών στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης έχουν οι φαρμακοποιοί των φαρμακείων δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων που εκτελούν συνταγές αντιρετροϊκών φαρμάκων. Κάθε μία συνταγή εκτελείται χωριστά ανά μήνα από τον φαρμακοποιό του νοσοκομείου.

Ειδικότερες λεπτομέρειες για το είδος των εξετάσεων που θα πρέπει να διενεργούνται, τα αντιρετροϊκά σχήματα και σκευάσματα που θα χορηγούνται κ.λπ. προβλέπονται στο ιατρικό πρωτόκολλο για την PrΕP, που εκδίδεται και περιοδικά επικαιροποιείται από το Αυτοτελές Τμήμα Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Aλβαvoγuφτoβouλγαρoι των Σκoπιωv: Κλαiτε για λiγα μάρμαρα, ενώ μας αρπάξατε την Mακεδoviα (Κλειστε τα συνορα ρεεεε)

Διαβαστε τις Αλβανογυφτοβουλγαρικες π@π@ριες...

Μας δημεύσατε δική μας περιοχή μαζί με τα μνημεία μας....

Είχαμε παρουσία και στην Πελοπόννησο....



Συνεχίζουν οι Σκοπιανοί να υποστηρίζουν τα ιστορικά τους ψεύδη και με αφορμή την υπόθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα η εφημερίδα Nova Makedonija υποστηρίζει πως η Ελλάδα «δήμευσε» ολόκληρη την έκταση της Μακεδονίας «με τα μνημεία και τα ιστορικά στοιχεία για την ταυτότητά μας».

Μάλιστα αναφέρεται και στην παρουσία των Σλάβων στην Πελοπόννησο κατά των Μεσαίων, στην οποία όπως λένε έχουν και εκεί… ιστορικά δικαιώματα!

Με λίγα λόγια η εφημερίδα η οποία αποτελεί την «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ του εθνικιστικού VMRO (το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην εξουσία στο άμεσο μέλλον), υποστηρίζει ότι η Μακεδονία τους ανήκει και ότι πρέπει να τους «επιστραφεί»!

Δεν αποδέχονται ούτε καν την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία έτσι κι αλλιώς τους παραδίδει κληρονομικά και ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Αυτό σημαίνει πως όταν το VMRO επιστρέψει στην εξουσία το «Βόρεια Μακεδονία» θα τεθεί προς αμφισβήτηση προς όφελος του «Μακεδονία» σκέτο.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα με την Συμφωνία των Πρεσπών αναγνώρισε «μακεδονική» γλώσσα και «μακεδονική» ταυτότητα.

«Η ελληνική πλευρά στη διπλωματική διαμάχη της για τα «αντικείμενα», όπως χαρακτηρίζει τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ζητά δικαιοσύνη εδώ και δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, προκειμένου να της επιστραφεί αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει ως πολιτιστική κληρονομιά, πάνω στην οποία ορίζει και στηρίζει την εθνική της ταυτότητα», γράφει η εφημερίδα των Σκοπίων, Nova Makedonija, (η εφημερίδα συνοδεύει το θέμα της με τη φωτογραφία, επάνω, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από την κεντρική πλατεία των Σκοπίων).

Η εφημερίδα κάνει μια ιστορική αναδρομή στην υπόθεση με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, την αρπαγή τους από τον Ελγιν και τον αγώνα διεκδίκησή τους από την Ελλάδα για να τονίσει:

«Φαίνεται όμως ότι μια τέτοια εμπειρία δεν δημιουργεί αρετή για την ελληνική πολιτική να μην επιφέρει αδικίες που σχετίζονται με την οικειοποίηση και τη δήμευση ξένης πολιτιστικής κληρονομιάς και εθνικής ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Μακεδονίας και των Μακεδόνων».

Στη συνέχεια, παρουσιάζει τις δηλώσεις της αρχαιολόγου και πανεπιστημιακής καθηγήτριας αρχαίας ιστορίας, Νάντε Πρόεβα, η οποία λέει ότι η αδικία που συντελείται σε βάρος της «Μακεδονίας» είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή σε βάρος της Ελλάδας, με τα λίγα κλεμμένα αντικείμενα από την Ακρόπολη.

Η καθηγήτρια, σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφέρει ότι από «τους ‘Μακεδόνες’ έχουν κλαπεί το έδαφός τους με όλα τα σημαντικά για την εθνική τους ταυτότητα αντικείμενα».

«Η αδικία είναι επώδυνη όταν σου αφαιρούν ό,τι σου ανήκει και πολύ περισσότερο όταν σου λένε ότι είναι για “το καλό σου”», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Φυσικά, είναι αδικία για την Ελλάδα ότι τα αντικείμενα από την Ακρόπολη της Αθήνας έχουν κατασχεθεί και δεν μπορούν να τα πάρουν πίσω από το Βρετανικό Εθνικό Μουσείο.

Αλλά ακόμη μεγαλύτερη αδικία είναι αυτό που έκανε η Ελλάδα στη Μακεδονία, δημεύοντας μια μεγάλη έκταση, με όλα τα μνημεία και τα ιστορικά στοιχεία για την ταυτότητά μας.

Εμάς, τους Μακεδόνες, μας έχουν κλέψει μια περιοχή από την Ελλάδα, σημαντική για την εθνική μας ταυτότητα, με όλα τα τεχνουργήματα, και όχι μόνο ένα μνημείο (όπως η Ακρόπολη).

Ακόμη, για την εθνοτική τους αποκλειστικότητα, προκειμένου ν’ αποδείξουν τον ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας, οι Έλληνες καταστρέφουν τα ίχνη της μετανάστευσης των Σλάβων στα Βαλκάνια, δηλαδή στη Μακεδονία.

Έτσι, οι Έλληνες αρχαιολόγοι πέταξαν και τα ευρήματα (κεραμικά) στη θάλασσα.

Σλαβική κεραμική που βρέθηκε σε ανασκαφές στην Πελοπόννησο, είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά από έναν συνάδελφο αρχαιολόγο από τη Γαλλία.

Σε περιόδους εντεινόμενης εθνικής αποκλειστικότητας, οι εικόνες κάηκαν και οι τοιχογραφίες με επιγραφές στη σλαβική γλώσσα καταστράφηκαν.

Αυτό γίνεται συστηματικά, επί σχεδόν εκατό χρόνια, μετά την ψήφιση του νόμου το 1926 για τη μετονομασία σλαβικών τοπωνυμίων και ονομάτων στην Ελλάδα.

Η απρέπεια Σούνακ (ένθετη φωτογραφία) με τα Γλυπτά του Παρθενώνα γίνεται αφορμή για τη Nova Makedonija προκειμένου να διεκδικήσει τη… Μακεδονία.

Ο νόμος αυτός εφαρμόστηκε στην επικράτεια της Μακεδονίας του Αιγαίου, όπου κυριαρχούσε ο σλαβικός πληθυσμός, αλλά και στην Πελοπόννησο, όπου ουσιαστικά έφτασαν οι Σλάβοι, και στην οποία έχουν απομείνει ακόμη σλαβικά τοπωνύμια.

»Η αδικία από θέση εξουσίας καλύπτεται με οιονεί επιχειρήματα: από την πλευρά της Μεγάλης Βρετανίας με το “κρατώντας και φροντίζοντας τα τεχνουργήματα”, και από την πλευρά της Ελλάδας με την εμμονή της στον δήθεν “ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας”, που κατάφερε ν’ αλλάξει τ’ όνομά μας με τη δικαιολογία ότι είναι ελληνικό – παραμένει ακόμα η αδικία -», καταλήγει η Νάντι Προέβα.

Στο ίδιο δημοσίευμα παρατίθεται και δήλωση του πρώην πρεσβευτή και πολιτικού αναλυτή, Ιβιτσα Μποτσέφσκι, ο οποίος επισημαίνει ότι:

«Υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός».

Και με θράσος λέει ότι «Η έκθεση των επονομαζόμενων ελγινείων μαρμάρων στο Βρετανικό Μουσείο είναι σαν να μετονομάζεις με τη βία μια χώρα σε “Βόρεια…”, ενάντια στη θέληση του λαού της.

»Τα μάρμαρα του Ελγιν ανήκουν στην Αθήνα, στο όμορφο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως τ’ όνομά μας είναι Δημοκρατία της Μακεδονίας! Με τον καιρό θ’ αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αλλά και στη Μακεδονία».


πηγη

Αυτη θα πρεπε να η σταση σου απεναντι στον γενιτσαρο Eρvτoγκαv...Ακους Koυλn; Βίντεο



Δες το βιντεο και θα δεις τι σταση επρεπε να κρατησει ο Κουλης στον Γενιτσαρο....

Θα τα ακουσεις, ολα παρακατω...

Ακουσε...

Και μετα να του πει και αυτο....



Παραμιλαvε οι τnλεπαπαγαλoι: Δεν πάει ο κόσμος να εμβoλιαστεi, δεν ξέρω!! Τι έχει γίνει;

Τα εχουν παρει τα εκατομμυρια τα αφεντικα τους και....

Πληρως αναξιοπιστοι και ενοχοι για ψευδεις ειδησεις...



Όπως κάθε χρονιά τέτοια περίοδο φουντώνει η συζήτηση στα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό και τις λοιπές αναπνευστικές λοιμώξεις.

Μέχρι πριν δύο χρόνια τέτοιου είδους αναφορές και ρεπορτάζ γίνονταν προπομπός μέτρων τύπου απαρτχάιντ (για να μην ξεχνιόμαστε!!) και lockdown με επίκεντρο του ανεμβολίαστους.

Δημοσιογράφοι που…παραπονιούνται για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών και καλεσμένοι στα πάνελ κορωνοειδικοί συνθέτουν το σκηνικό.

«Σε όποιον έχει συσταθεί να κάνει τα εμβόλια θα πρέπει να τα κάνει. Οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι καλό θα είναι όταν πηγαίνουν στο στούπερ μάρκετ ή τα ΜΜΜ καλό θα είναι να φορούν μία μάσκα», τόνισε μεταξύ άλλων στο ACTION24 ο Καθηγητής Πνευμονολογίας από την Κρήτη, Νίκος Τζανάκης.

«Καλό θα είναι να επιμείνουμε στα εμβόλια!! Δεν πάει ο κόσμος, δεν ξέρω! Τι έχει γίνει;;», επέμεναν οι δημοσιογράφοι βάζοντας τον κ. Τζανάκη να μιλήσει μόνο για τους εμβολιασμούς:

«Ο κόσμος έχει κουραστεί από το εμβόλιο του covid. Πρέπει να πούμε ότι το εμβόλιο δεν μας προφυλάσσει πλήρως. (σ.σ. αλήθεια, αυτά γιατί δεν τα έλεγαν από την αρχή;;;;) Απλά μας προφυλάσσει από το να μην περάσουν βαριά τη νόσο»:

πηγη

ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑPΑΜYΘIΑ ΤΟΥ IΣΡAHΛ...



Ολα στηρίχθnκαv στο ψεμμα....

Πραγμα συνηθες για τους Eβραιoυς....

Δες το βιντεο...



Τι ξερετε για την τεxvoλoγια που xρnσιμoπoιnθnκε στα εμβoλια; Βίντεο

 


πηγη


Iερωvυμε ακους; Αυτος ο φιλελλnvας ειναι Eπισκoπoς, εσυ οxι....Βίντεο



Ο Ινδιάνος επίσκοπος Κύριος Τιμόθεος με καταγωγή από την Βενεζουέλα μιλά για την  Ελλάδα και δακρύζει , αποθεώνει κι ευχαριστεί τους Έλληνες:
Η Ελλάδα είναι το φως ... 
Ο Θεός να ευλογεί τους Έλληνες σε όλη τη γη...


Εχεις τετοια καρτα; Οχι; Γιατι;



Γιατι δεν εισαι ο εκλεκτος....

Γιατι σε θεωρουν κατωτερο....

Γιατι δεν εισαι μασωνος ολα αυτα....

Ότι και να γράψω δεν θα προσεγγίσει ούτε στο ελάχιστο την απέχθεια μου για αυτό το είδος...

πηγη

Ξερατo και αnδια στο Fame Story αλλα...καθαρισε ο Pεμoς ! ! ! Bιντεο



Ξερατο....

Αηδια....

Τον εδιωξε, γιατι δεν ντυθηκε ανωμαλος...

Δεν φορεσε φουστα, οπως απαιτουσε η κυρατσα αυτη....

Δειτε το βιντεο...


Καθαρισε ομως ο Ρεμος...
Γιάννη μου, στην θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα.....


Η Mnτσoτακιαδα παρακμn της Ελλαδoς...



Σε τετοια παρακμη, ποτε δεν εφτασε η Ελλας...

Ποτε στην ιστορια της, ουτε και επι Τουρκοκρατιας....

Και την εφερε το βρωμοσογο που "αυξησε" τα ποσοστα του στις δευτερες εκλογες...

Τροπος του λεγεις αυξησε....

Κλεψιμεικα και αποχη του τα εδωσαν...

Και μεις τι κανουμε;

Κοιταμε να βολευτουμε μονο;

Εεεεε ειμαστε αξιοι της τυχης μας....

Καμαρωστε, δειτε τι γινεται εξω απο μπ@%$%%^λο...

πηγη


Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ερώτnσn από το Eυρωπαϊκό κοινοβούλιο προς την Pfizer...Και τι απαντnσε;;;;

Μια ευθεία ερώτηση από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προς την Pfizer.. Μια ερώτηση σταράτη θα λέγαμε και πάνω στον στόχο που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μας, είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε όχι....



Και τι απάντησε η εκπρόσωπος της φαρμακευτικής;;; ΟΕΟ;;;;

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απηύθυνε στην Pfizer αυτή την ευθεία ερώτηση. “Ελέγχθηκε το εμβόλιο Covid της Pfizer ως προς τη διακοπή της μετάδοσης του ιού πριν κυκλοφορήσει στην αγορά;” Η Janine Small Executive της Pfizer απάντησε: “ΟΧΙ” έπρεπε να κάνουμε τα πάντα με κίνδυνο. Εγκληματικά ψέματα.

Ακριβώς το ίδιο ισχυρίζεται και Βραζιλιάνος γιατρός, ο οποίος τόνισε το πόσο γρήγορα παρασκευάστηκαν αυτά τα εμβόλια, μιλώντας βέβαια για τον γνωστό όρο Wrap Speed… Αντί η φαρμακευτικές να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχουν σε διάστημα δέκα χρόνων τουλάχιστον, το έβγαλαν το εμβόλιο σε έναν χρόνο….. Πάμε να δούμε πως ξεκινάει και ακούστε στο βίντεο τι μας λέει…..

“Ονομάζομαι Alessandro Loiola, είμαι 52χρονος Βραζιλιάνος γιατρός με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην κλινική πρακτική. Τα τελευταία δύο χρόνια, εργάστηκα στο μέτωπο φροντίζοντας ασθενείς με σοβαρό Covid19 στα επείγοντα περιστατικά..

Ήταν πραγματικά ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ένα έγκλημα που συνεχίζει ακόμα και τώρα να σκοτώνει ανθρώπους με τις γνωστές ξαφνικίτηδες.. Νέους κυρίως ανθρώπους, οι οποίοι χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και με το ανοσοποιητικό τους να σκοτώνει στην κυριολεξία, έτρεξαν να βάλουν αυτά τα δηλητήρια στο σώμα τους… Και ποιοι τους έπεισαν να το κάνουν αυτό;;; Οι κυβερνήσεις μέσω των δημοσιογράφων και των γιατρών…

Και αν αυτό δεν λέγεται σύσταση εγκληματικής συμμορίας, ποιο άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με αυτόν τον τρόπο;;; 


πηγη

Κατι λεει η δoκτωρ και ο πεζovαυτnς για τα εμβoλια...που δεν λεvε τα καvαλια ! Βίντεο



Η Δρ. Κάρυ Μαντέι καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να είναι απαραίτητο για κανέναν....

Όλα ήταν ένα ψέμα...

Όλα είναι κακά και όλα σχεδιάστηκαν για κακοβουλα κίνητρα....

Το εμβόλιο του τετάνου είναι ένα από τα κυριότερα.....

Υπάρχει μια μακρά ιστορία πίσω από αυτό....

Λέει ότι μια μέρα κοίταξε ένα δείγμα από το Κεντάκι, από ένα τυπικό εμβόλιο τετάνου....

Για 3 ώρες παρακολουθούσε το σχηματισμό αυτού που ονόμασε "νευρωνικό δίκτυο"....

Ποιος ξέρει τι άλλο υπάρχει σε αυτά, αλλά η λουσιφεράση είναι εκεί...

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτά τα πράγματα αποσπούν τις σκέψεις και τις πληροφορίες μας και βάζουν σκέψεις μέσα μας, είπε....

Ακουστε...

πηγη

200.000 Έλλnvες ζούν στα Σκόπια και φοβoύvται να πουν την Ελλnvική τους καταγωγή...Βίντεο

Οι Έλλnνες των Σκoπiωv



Στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών του 2018 δεν γίνεται λόγος για την Ελληνική μειονότητα στη γειτονική χώρα. Κι όμως υπάρχουν 200.000 Έλληνες που ζούν στα Σκόπια και φοβούνται να πουν δημόσια την Ελληνική τους καταγωγή, γιατί το κρατίδιο των Σκοπίων τους καταδιώκει!
Εξαντλήσαμε σχεδόν όλες τις πηγές για να βρούμε πόσοι Έλληνες ζουν στα Σκόπια. Το 1992, ο τότε πρόεδρος της γειτονικής χώρας Κίρο Γκλιγκόροφ δήλωσε στην τσεχική εφημερίδα «Cezny Denik» ότι στα Σκόπια ζουν 100.000 πολίτες Ελληνικής καταγωγής.
Η λογική «λέει» ότι ο αριθμός τους είναι τουλάχιστον διπλάσιος. Συνεπώς όσοι μιλούν για 200.000-250.000 Έλληνες στη γειτονική χώρα, έχουν δίκιο. Το θέμα είναι τι κάνει η Ελληνική κυβέρνηση; Πώς αξιοποίησε αυτή τη δήλωση; Ακόμα και οι 100.000 ήταν περισσότεροι από το 5% του πληθυσμού της γειτονικής χώρας!
«Υπάρχουν Ελληνες στα Σκόπια. Δεκαετίες προσπαθώ να πείσω το Ελληνικό κράτος ότι είμαι Ελληνίδα, για να αποκτήσω την Ελληνική ιθαγένεια. Γέρασα πια, κουράστηκα. Κανείς από το Ελληνικό κράτος δεν έχει ασχοληθεί μαζί μας. Ούτε το υπουργείο Εξωτερικών ούτε κάποια άλλη επίσημη αρχή. Υπάρχει Ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, αλλά ποτέ δεν το λένε. Θα ακούσετε ότι υπάρχουν μόνο Αλβανοί, λίγοι Σέρβοι και Τσιγγάνοι.
Για Έλληνες δεν θα ακούσετε ποτέ. Θα μπορούσαμε να έχουμε βολευτεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε γίνει Ευρωπαίοι πολίτες παίρνοντας βουλγαρικά διαβατήρια, αλλά δεν θέλουμε. Δεν είμαστε Βούλγαροι. Δεν πέσαμε από τον ουρανό, Έλληνες είμαστε και ζητάμε από την πατρίδα να μην μας αρνείται πλέον αυτό το στοιχειώδες», αναφέρει η Αικατερίνη Βίδα που ζεί στην πόλη Πριλέπ.
Πρέπει να προστατέψουμε επιτέλους τη μειονότητα μας!
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις πρέπει να πάρουν θέση σε αυτό το σοβαρό θέμα. Οι Έλληνες πολίτες των Σκοπίων πρέπει να Ελευθερωθούν!
Ήρθε η ώρα η Ελληνική μειονότητα στα Σκόπια να αναγνωριστεί και να προστατευτεί. Σε ένα πολυεθνικό κράτος, όπου Αλβανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι, Σέρβοι, κ.α. έχουν δικαίωμα ύπαρξης, είναι να απορεί κανείς γιατί η Ελληνική μειονότητα πνίγεται και περιφρονείται.
ΟΙ ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Από τα Ελληνικά δημόσια ταμεία έχουν εκταμιευθεί εδώ και χρόνια τεράστια ποσά για να βοηθηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς που ζουν επί αιώνες στην περιοχή των Σκοπίων. Η βοήθεια όμως ποτέ δεν ήταν ικανή να στηρίξει την ομογένεια, η οποία διώκεται με όλους τους τρόπους. Και τούτο γιατί τρωκτικά, κάθε λογής είτε εμπόδιζαν, είτε ιδιοποιήθηκαν μέρος της βοήθειας και άνθρωποι που με αυταπάρνηση έδιναν αγώνες για την προστασία της ομογένειας, έχασαν και τη ζωή τους αβοήθητοι από το μητρικό κέντρο.
Και εμφανίζεται η ετοιμότητα της Βουλγαρίας, όχι μόνο να προστατεύσει την δική της μικρή ομογένεια, αλλά και να εμφανίζεται ως προστάτιδα γενικά της χριστιανικής πλειοψηφίας, καθώς η Ελλάδα ομφαλοσκοπεί ψάχνοντας μεταξύ άλλων και σε ποιούς φορολογικούς παραδείσους κατέληξαν τα ποσά που προορίζονταν για την προστασία της ομογένειας.
Δειτε το βιντεο...
πηγη

Αυτοι περιμενεις να εvσωματωθoυv; Μην κοιμnθεις θα φας πovτικoσoυπα...Βίντεο



Αυτη ειναι η αληθεια....

Και δεν προκειται να ενσωματωθουν....

Και προβληματα θα φερουν....

Και βαρβαροι θα παραμεινουν....

Κι εσυ....

Ακου τις παπαριες των "προοδευτικων"....

πηγη


ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...

Δεν το λεμε εμεις...

Δικηγορος το λεει....

Και το φωναζει.....

Ακουστε τον...



Τι απεγιvε η γιατρoς, που εvnμερωvε για τα μπoλια και την εκλεισαv σε ψυxιατρεiο;

Η τύχη της δεν εχει απασχολήσει κανέναν....



Τον Μάϊο του 2021, μια γιατρός του Κέντρου Υγείας Λαμίας κλείστηκε χωρίς τη θέλησή της σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής, επειδή απέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους ότι υπάρχει κίνδυνος μυοκαρδίτιδας, ενώ δεν τους επιτρεπεται καν να γνωρίζουν ποιο εμβόλιο είναι τελικά αυτό που τους χορηγείται.

Ο Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Η. Κ. απομάκρυνε τότε τότε τη γιατρό με αναστολή καθηκόντων, ενώ ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σ. την παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με το Lamie Report, η γιατρός υπεβλήθη τότε σε ακούσια ψυχιατρική εξέταση στο Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου δύο ψυχίατροι έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και να παρακολουθηθεί.
Η τύχη της δεν εχει απασχολήσει κανέναν;;;;

Οταν ο Παπαδoπoυλoς εδιωxvε με κλωτσιες τους Πακισταvoυς απ την Eλλαδα, γιατι....

Γιατι αραγε;

Τολμησαν να πουν οτι θα πολεμησουν στο πλευρο των Τουρκων....

Και σημερα; 

Ο Μητσοτακης τους εχει δωσει περισσοτερα δικαιωματα απ τους Ελληνες.....

Μυαλο και κριση εχετε; 

Σιγουρα οχι αφου τον κανετε ξανα πρωθυπουργο...
















πηγη



Xριστιαvoφoβικά φασιστoειδn ξυλoκόπnσαν 26xροvo για την Eλλnvική σnμαία και την Παvαγiα!

Ρατσιστική επίθεση στην ΑΣΟΕΕ γιατί ο χριστιανισμός ενοχλεί.... Όποιος ομολογεί τα ελληνορθόδοξα πιστεύω του, στοχοποιείται από τραμπούκους!

Χριστιανοφοβικά φασιστοειδή στην ΑΣΟΕΕ ξυλοκόπησαν 26χρονο γιατί είχε στην τσάντα του την ελληνική σημαία και την Παναγία!

Στη χριστιανοφοβική και διεστραμμένη κοινωνία της σημερινής Ελλάδας, φαίνεται ότι ο οποιοσδήποτε μουσουλμάνος μπορεί με την άνεσή του να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» στο δρόμο και να κάνει απειλητικές χειρονομίες ότι θα κόψει κεφάλια χριστιανών, αλλά αν κάποιος χριστιανός φέρει επάνω του την εικόνα της Παναγίας και την ελληνική σημαία, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να λιντσαριστεί από «ορθοπολιτικούς» φασίστες με αριστερό προσωπείο!

Μία απίστευτη καταγγελία που φανερώνει πολλά για το μίσος ενάντια σε όσους ομολογούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, έκανε ένας 26χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα 7 ατόμων στον χώρο της ΑΣΟΕΕ. Ο νέος είχε πάει το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και την ώρα που έφευγε, τον πλησίασε μια παρέα από αγνώστους και άρχισαν να τον βρίζουν, και στην συνέχεια τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στο κεφάλι.

Ο λόγος αυτής της απρόκλητης και άνανδρης επίθεσης; Ότι ο 26χρονος είχε δύο αυτοκόλλητα στο σακίδιό του με την Παναγία και την ελληνική σημαία! Μετά τον ξυλοδαρμό, η παρέα των τραμπούκων αφαίρεσαν τα αυτοκόλλητα και τα πήραν, φανερώνοντας το ρατσιστικό μίσος που τους οδήγησε σε αυτήν την ελεεινή πράξη.

Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην φοιτητική κοινότητα και στη νεολαία γενικότερα. Να φοβάται ο Έλληνας να φέρει τα σύμβολα της πατρίδας και της πίστης του, γιατί κάποια φασιστοειδή λυσσάνε στη θέα της γαλανόλευκης και της Παναγίας! Να μην σου επιτρέπουν να δηλώνεις Έλληνας και Χριστιανός στην ορθόδοξη Ελλάδα, γιατί κάποια «ούγκανα» που στηρίζονται από ένα ολόκληρο σύστημα, θα σε βαφτίσουν «ακροδεξιό» και θα σε στοχοποιήσουν!

Αν κάποιος νέος δεχόταν μια τέτοια επίθεση επειδή είχε αυτοκόλλητα πχ. με σφυροδρέπανο ή με τη σημαία του «ουράνιου τόξου» ή του Ισραήλ ή της Παλαιστίνης, θα είχε γίνει ο κακός χαμός από ΜΜΕ και social, και θα είχαμε μέχρι και πολιτικές ανακοινώσεις και καταδίκες. Τώρα που στα καλά καθούμενα έφαγε ξύλο κάποιος που έκανε το «έγκλημα» να αγαπάει την Ελλάδα και την Παναγία, είναι απλά… Πέμπτη.

Μόνο ένας διεστραμμένος νους θα μπορούσε να μισεί την ελληνική σημαία, που αποτελεί ύμνο στην Ελευθερία, και την εικόνα της Παναγίας, που αποτελεί ύμνο στην αγιότητα.

Στην Ελλάδα του 2023 υπάρχει χώρος για όλες τις φοβίες, εκτός από την χριστιανοφοβία. Η βία και ο ρατσισμός κατά χριστιανών, είναι το μόνιμο στίγμα που διαφεύγει συνεχώς από το «ραντάρ» του αντιρατσιστικού νόμου. Όχι τυχαία φυσικά, αφού η αποϊεροποίηση της Ελλάδας προωθείται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις. Και οι λακέδες που κάνουν τέτοιες τραμπούκικες επιθέσεις συμπορεύονται με τις προθέσεις της εξουσίας και κατά τα άλλα δηλώνουν… αντιεξουσιαστές. Τόση παραφροσύνη γεννά το τυφλό μίσος στα ιερά και τα όσια…

πηγη



Και δεν συνεληφθησαν, γιατι οι ασχετοι νομιζουν οτι υπαρχει ασυλια στα πανεπιστημια....

Σας ενημερωνω λοιπον....

Οτι υπαρχει Ασυλια Ιδεων ΜΟΝΟ, που ποτε δεν εφαρμοσθηκε....

Ξυπνα εισαγγελεααααααα!!!!!

Εξτρεμιστικn η κoινότnτα ΛOAΤΚI...Aπαγoρευovται οι δρασεις τους ! ! !

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!



“Εξτρεμιστική η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ”, λέει το ανώτατο Ρωσικό δικαστήριο
News12gr
Άλλο ένα βήμα ακριβώς αντίθετο με τα όσα συμβαίνουν στη Δύση έκανε η Ρωσία. Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάνθηκε πως η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ έχει εξτρεμιστικό χαρακτήρα, απαγορεύοντας την δράση της. Τον δρόμο είχε δείξει νωρίτερα αυτόν τον μήνα το Υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο είχε καταθέσει αγωγή λέγοντας ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει «σημάδια και εκδηλώσεις εξτρεμιστικού χαρακτήρα» από ένα «κίνημα» LGBTQ+ που δρούσε στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της «υποκίνησης κοινωνικής και θρησκευτικής διχόνοιας.

Η ακροαματική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς κατηγορούμενο. Ακτιβιστές πολλαπλών δικαιωμάτων επεσήμαναν ότι η μήνυση στόχευε το «διεθνές κίνημα των πολιτών LGBT», το οποίο δεν είναι μια οντότητα αλλά μάλλον ένας ευρύς και αόριστος ορισμός που θα επέτρεπε στις ρωσικές αρχές να πατάξουν κάθε άτομο ή ομάδα που θεωρείται ότι είναι μέρος της « κίνηση.”
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου είναι το τελευταίο βήμα σε μια δεκαετή καταστολή των δικαιωμάτων LGBTQ+ στη Ρωσία που ξεκίνησε υπό τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έθεσε τις «παραδοσιακές οικογενειακές αξίες» στον ακρογωνιαίο λίθο της διακυβέρνησής του.

Το 2013, το Κρεμλίνο υιοθέτησε την πρώτη νομοθεσία που περιορίζει τα δικαιώματα LGBTQ+, γνωστή ως νόμος για την «gay προπαγάνδα», απαγορεύοντας κάθε δημόσια έγκριση «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ ανηλίκων. Το 2020, οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που προώθησε ο Πούτιν για να παρατείνει τη διακυβέρνησή του για δύο ακόμη θητείες περιελάμβαναν επίσης μια διάταξη για την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.


Πρiν μπoλιασεις το παιδακι σου δες αυτο το βιντεο....



Δες το....

Δεν θα χάσεις....

Και μετά αποφασίζεις...

πηγη


Kαναλι εδειξε xαρτn με την Πολn Eλλnvικn ! ! ! Αυτον τον xαρτn επρεπε να σnκωvει ο Πρωθuποuργoς...

Βγήκαν από τα ρούχα τους οι Τούρκοι με ένα γραφικό της κρατικής τηλεόρασης για τη Θράκη!

«Άναψαν τα αίματα» σε τουρκικά ΜΜΕ και Twitter....

Χαμός επικρατεί στα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και στο τουρκικό Twitter, εξαιτίας ενός τηλεοπτικού γραφικού που έδειξε χθες βράδυ η ΕΡΤ, στο οποίο απεικονίζονταν ο χάρτης Ελλάδας και Τουρκίας, με ολόκληρη την περιοχή της Θράκης να είναι γαλάζια.

Κάτι που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στη γειτονική χώρα, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «σκανδαλώδη χάρτη της Τουρκίας στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση», να γράφουν για «σκανδαλώδη πρόκληση» και «χάρτη-προβοκάτσια» της Ελλάδας και να επισημαίνουν ότι στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 «η περιοχή της Θράκης στην Τουρκία εμφανίστηκε στο βάθος με ελληνικά χρώματα».

Η σκληροπυρηνική Yeni Safak που είναι φερέφωνο του Ταγίπ Ερντογάν, γράφει χαρακτηριστικά: «Πρόκληση ‘Θράκης’ από την Ελλάδα: Η κρατική τηλεόραση παρουσίασε τουρκικά εδάφη με την ελληνική σημαία».



πηγη

Δυστυχως ομως ο "πρωθυπουργος" αλλα σχεδιαζει....

Να δωσει το μισο Αιγαιο...

Ισως και κατι αλλο που δεν γνωριζουμε....

Και εδω μιλαμε για ΕΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ! !

Mnτσoτακn σε ξεφτιλισε ο λαθρoμεταvαστnς Πρωθuπouργoς της Aγγλιας και ακομn δεν εκλεισες την Πρεσβεια τoυς...

Αυτο θα εκανες αν ησουν ανδρας Μnτσoτακn...

Θα τους εκλεινες την Πρεβεια....

Αλλα το παντελονι σου ειναι αδειο....

Δες τι εγινε ρε Ζαβε.....


Το επεισόδιο στο Λονδίνο «τίναξε στον αέρα» το roadshow των μεγαλύτερων ελληνικών ομίλων με τα ξένα funds

Πόσο
μπορεί να αντέξει η Ελλάδα τον «πόλεμο» που της κήρυξε η Βρετανία με την ομιλία στην Βουλή του πρωθυπουργού Ρ.Σούνακ και τις πρωτοφανείς βαριές εκφράσεις που απηύθυνε μέσα στο βρετανικό Κοινοβούλιο κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε το αδιανόητο για αρχηγό σύμμαχου κράτους: «Μπορεί να έχει συνηθίσει να μην κρατά τον λόγο του αλλά εμείς δεν το ανεχόμαστε αυτό»;

Γιατί όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο τριήμερο, για όποιον δεν το έχει καταλάβει προοιωνίζουν εξαιρετικά δυσμενείς εξελίξεις για τα εθνικά συμφέροντα, τουλάχιστον μέχρι την διενέργεια των βρετανικών εκλογών το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς πλέον ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρ.Σούνακ δείχνει να έχει πάρει σε προσωπικό επίπεδο την κόντρα του με τον Κ.Μητσοτάκη, με άμεσο αποτέλεσμα ήδη να τινάξει στον αέρα το “roadshow” (την παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών της ελληνικής οικονομίας σε μεγάλα διεθνή funds) για το οποίο βρέθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Λονδίνο.

Αυτό που βίωσαν οι πιθανοί ξένοι επενδυτές ήταν μια απίστευτη δημόσια σύγκρουση μεταξύ του Κ.Μητσοτάκη και της βρετανικής κυβέρνησης για μια υπόθεση που ξεκίνησε πριν 222 χρόνια (το 1801 με την αφαίρεση των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον λόρδο Έλγιν) και μια ανταλλαγή κατηγοριών που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Και οι ξένοι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως οι (περισσότεροι) Έλληνες.

Με αποτέλεσμα οι μεν ελληνικές εταιρείες που παρουσιάστηκαν «να τραβάνε τα μαλλιά τους» γιατί σχεδόν όλοι οι ξένοι ακύρωσαν τα ραντεβού τους σίγουρα με προτροπή της βρετανικής κυβέρνησης που διαμήνυσε ότι «Δεν θέλουμε να φιλοξενήσουμε ποτέ ξανά εκδήλωση με αυτόν (σ.σ.: τον Κ.Μητσοτάκη) πρωθυπουργό».

Οι ελληνικές εταιρείες που έμειναν άπρακτες είναι οι ΑΔΜΗΕ, Aegean, Alpha, ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, AustriaCard, Autohellas, Τράπεζα Κύπρου, Cenergy, Coca Cola, Βιοχάλκο, Ελλάκτωρ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Epsilon Net, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ TEPNA, ΟΠΑΠ, OTE, HelleniQ Energy, Ideal, Intrakat, Intralot, Lamda, Motor Oil, MYTILINEOS, Εθνική Τράπεζα, Noval, Optima, Πειραιώς, ΟΛΠ, Prodea, Profile, ΔΕΗ, Σαράντης, TEPNA Ενεργειακή και Τιτάν.

Και οι επενδυτές από «τα 100 ισχυρά funds του πλανήτη που διαχειρίζονται περίπου 30 τρισ. δολάρια και οι περισσότεροι από 200 διαχειριστές» που διαφήμιζε η κυβέρνηση, έφυγαν προβληματισμένοι από την όλη εξέλιξη και ακυρώνοντας τα περισσότερα ραντεβού με τις ελληνικές εταιρείες.


πηγη

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

A I Σ X O Σ ! ! ! Σε αυτn την παραγκα ζει ο 82xρovoς, που οι Koυλnδες πεταξαv εξω απ το σπιτι του....



Εδώ περάσε τη νύχτα 82χρονος ανάπηρος Θεόφιλος Τζοχουνιδης.

Ο ηλικιωμένος άστεγος αρνείται να φύγει απ'το σπίτι που πέρασε μια ολόκληρη ζωή.

Το σπίτι που έζησε περισσότερο από μισό αιώνα και μεγάλωσε τα 3 παιδιά του.

Ο 82χρονος σήμερα θα κοιμηθεί σε αυτοσχέδιο σπιτάκι έξω απ'το σπίτι του, στο τσουχτερό κρύο, ενώ μες στο ζεστό σπίτι θα κοιμούνται οι μπράβοι του αγοραστή. 

Αυτη η καλύβα βρέθηκε σε ελάχιστες ώρες και γέμισε αμέσως με τα απαραίτητα για να μπορέσει ο 82χρονος να επιβιώσει χάρη στην αλληλεγγύη.

Αυτό το σπιτάκι είναι το σύμπτωμα των 2  κόσμων: 

Από τη μία ένας 82χρονος περνά τη νύχτα σε αυτοσχέδια καλύβα επειδή τον έδιωξε απ'το σπίτι του ένας πλούσιος & η αστυνομία.

Απ'την άλλη ένα ολόκληρο χωριό από τον Δήμο μέχρι τα συνδικάτα και τους γείτονες, τρέχει και γεμίζει την καλύβα με έπιπλα και θερμάστρα για να μείνει στο άνθρωπος στη ζωή.

21ος αιώνας


πηγη

Εvoρxnστρωμέvo αφήγnμα και xρnματισμoi για την πρoέλευσn του koρωvαιoυ....

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών και επιστημόνων, αλλά και στοιχεία που δείχνουν ότι ο κοροναϊός προήλθε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, φέρνει στο φως ένα νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο μάλιστα γίνεται λόγος για μία «ενορχηστρωμένη προσπάθεια», προκειμένου να προωθηθεί το αφήγημα πως ο Covid-19 είχε φυσική προέλευση...



Στο νέο ντοκιμαντέρ του Sky News Australia, «What Really Happened in Wuhan, the Next Chapter» (Τι πραγματικά συνέβη στη Γουχάν, το επόμενο κεφάλαιο), η Σάρι Μάρκσον αποκαλύπτει νέα «εκρηκτικά» στοιχεία για την προέλευση της πανδημίας που «πάγωσε» όλο τον κόσμο το 2020.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια και περιελάμβανε συνεντεύξεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και του πρώην διευθυντή των εθνικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζον Ράτκλιφ.

Η Σάρι Μάρκσον δήλωσε ότι αυτό το ντοκιμαντέρ πηγαίνει την έρευνα ακόμη πιο μακριά. «Όλοι μιλάμε για τον Άντονι Φάουτσι και τον ρόλο που έπαιξε καλύπτοντας τον COVID-19 και κάθε υπόνοια ότι προήλθε από εργαστήριο», δήλωσε η Μάρκσον μιλώντας στο Sky News Australia για τον ρόλο του επικεφαλής επιδημιολόγου των ΗΠΑ.

«Λοιπόν, έχω κάποιον από τον στενό του κύκλο, κάποιον που ήταν στην πραγματικότητα, τεχνικά, ο προϊστάμενος του Φάουτσι, που αντιμετωπίζει τις κάμερες για πρώτη φορά. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος και ο Άντονι Φάουτσι και ο Φράνσις Κόλινς αποφάσισαν στην πραγματικότητα να υποβαθμίσουν κάθε πρόταση ότι ο COVID προερχόταν από εργαστήριο, ώστε το αμερικανικό κοινό να πιστέψει ότι επρόκειτο για έναν φυσικό ιό», είπε ακόμα η Μάρκσον.

«Λέει ότι αισθάνεται την υποχρέωση να πει στο κοινό τι και γιατί αποφάσισαν να το κάνουν», προσέθεσε.

Δωροδοκήθηκαν αξιωματούχοι της CIA

Στο ντοκιμαντέρ, η Σάρι μιλώντας με αξιωματούχους από πολλές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, καθώς και με ανώτερους επιστήμονες της δημόσιας υγείας που συμμετείχαν σε παρασκηνιακές συζητήσεις, αποκαλύπτεται πως η θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο αποσιωπήθηκε σκόπιμα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το ντοκιμαντέρ, είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για απόκρυψη μαρτυριών που συνηγορούσαν προς αυτή τη θεωρία όσον αφορά την προέλευση του κοροναϊού.

Ένας πληροφοριοδότης μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι αναλυτές της CIA που υποστήριζαν τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο δωροδοκήθηκαν ακόμη και για να αλλάξουν τη θέση τους, προκειμένου να απομακρυνθεί το ενδιαφέρον από την Κίνα και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

«Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πιθανότητα»

«Η πιο πιθανή προέλευση του COVID-19, του ιού της Γουχάν… ήταν μια διαρροή από εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», δήλωσε στη Σάρι ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Ράτκλιφ.

«Οι άνθρωποι που είχαν πρόσβαση στα περισσότερα δεδομένα – στις περισσότερες πληροφορίες – θα σας πουν όλοι το ίδιο πράγμα, ότι αυτό είναι πραγματικά, το πιο πιθανό, αυτό που συνέβη. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πιθανότητα. Είναι σίγουρα μια πιθανότητα και πιθανώς μια βεβαιότητα», προσέθεσε.

Το ντοκιμαντέρ του Sky News περιγράφει πώς ο δρ. Άντονι Φάουτσι, προώθησε το αφήγημα ότι ο COVID-19 είχε φυσική προέλευση, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι επιστήμονες υποστήριζαν ιδιαίτερα την άποψη ότι η διαρροή στο εργαστήριο ήταν «τόσο πιθανό να έχει συμβεί» και εξέφραζαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι έβαζαν την πολιτική στην επιστήμη.

Οι ιδιωτικές συζητήσεις αποκαλύφθηκαν μετά από κλήτευση στο αμερικανικό Κογκρέσο που ανάγκασε τη δημοσιοποίηση εκατοντάδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων Slack μεταξύ του δρ. Φάουτσι και επιστημόνων που είχαν αναλάβει να εξετάσουν την προέλευση του ιού.

«Ενορχηστρωμένη προσπάθεια να διατυπωθεί ένα συγκεκριμένο αφήγημα»

Ο πρώην βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τόμας ΝτιΝάνο, δήλωσε στη Σάρι ότι τα ιδιωτικά μηνύματα μεταξύ των επιστημόνων δείχνουν σαφώς μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια να διατυπωθεί ένα συγκεκριμένο αφήγημα».

Ένας δημόσιος λειτουργός που συμμετείχε στις συζητήσεις ήταν ο Ρόμπερτ Κάντλετς, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (ετοιμότητα και αντίδραση) και τεχνικά προϊστάμενος του Άντονι Φάουτσι.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ του Sky News, ο δρ. Κάντλετς είπε στη Σάρι ότι είχε συζητήσεις με τον δρ. Φάουτσι και αποφάσισαν σκόπιμα να υποβαθμίσουν τη θεωρία της διαρροής του ΟΗΕ από το εργαστήριο.

Το Εργαστήριο Ιολογίας της Γουχάν

Ο πρώην αξιωματούχος των υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών δήλωσε ότι ήθελαν να αποφύγουν να διατυπώσουν ισχυρισμούς σχετικά με τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε έρευνα για τη θεωρία ότι ο ιός μπορεί να δημιουργήθηκε, αλλά ότι ο δρ. Φάουτσι ανησυχούσε για την προστασία της δικής του φήμης.

«Αυτό που το έκανε ακόμη πιο έντονο ήταν το γεγονός ότι δεν είχαν καλή ορατότητα για το τι έκαναν και τι υποστήριζαν μέσω των επιχορηγήσεων που πήγαιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας Γουχάν», είπε.

Ο «μυστηριώδης» θάνατος του δρ. Ζου

Πριν από τον ρόλο του στο υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, ο δρ. Κάντλετς που ήταν αναπληρωτής διευθυντής προσωπικού της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ, μίλησε ακόμα στη Σάρι για το έργο του δρ. Ζου Γιούσεν, ενός Κινέζου στρατιωτικού επιστήμονα του οποίου η έρευνα για το εμβόλιο μπορεί να ήταν η αιτία της παγκόσμιας πανδημίας.

Ο δρ. Ζου ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που δημοσίευσε μια πατέντα για το εμβόλιο COVID-19 και σύμφωνα με τον δρ. Κάντλετς, ο Κινέζος στρατιωτικός επιστήμονας θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει τις εργασίες του για το εμβόλιο «το αργότερο μέχρι το 2019».

«Αυτή είναι η εκτίμησή μας, και βασίζεται στο γεγονός ότι έκανε αυτό που προσπαθούσε να κάνει», δήλωσε ο δρ. Κάντλετς.

Ο δρ. Ζου βρέθηκε νεκρός κάτω από «μυστηριώδεις συνθήκες», λίγους μήνες μετά την εμφάνιση αναφορών σχετικά με τον ρόλο του στην προέλευση του COVID-19.

Επισημαίνοντας ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών υποπτεύονται εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο, η Σάρι ρώτησε αν είναι δυνατόν το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα να σκότωσε τον δρ. Ζου επειδή «ξεκίνησε κατά λάθος το COVID-19».

«Είναι σίγουρα πιθανό. Το θεωρήσαμε αυτό ως εύλογο ενδεχόμενο», δήλωσε ο δρ. Κάντλετς πριν προσθέσει ότι δεν είχαν «κανένα στοιχείο για να προβούν σε αυτή την εκτίμηση».


πηγη

Bιαζει την γαιδoυρα, αλλα μην αvnσυxεiτε...οπου ναναι θα εvσωματωθεi ! ! ! Βίντεο



Εσεις που λετε θα ενσωματωθει γιατι δεν τον παιρνετε στο σπιτι σας;

Τι φοβαστε;

Την γαιδουρα βιαζε οχι εσας...






Να κατσουν oλoι στο σκαμvι για τα σκευασματα ! ! ! Eισαγγελεας ομως υπαρχει;



Υπαρχει εισαγγελεας να εφαρμοσει τους νομους;;;

Δεν ζητουμε κατι παρανομο....

Να εφαρμοσθουν οι νομοι ζητουμε....

Ακουει κανεις;



Την βιασε με σκoυπoξυλo ο "καnμεvoς" επιvτoματiας εισβoλεας....

Σε κώμα 29χρονη μετά τον κτηνώδη βιασμό από 18χρονο εισβολεα, τη βασάνισε με σκουπόξυλο!!!





Σοκ και ανατριχίλα στην Γαλλία από την υπόθεση βιασμού στο Χερβούργο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μια 29χρονη βρίσκεται σε κώμα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο, ο οποίος τη βασάνισε με σκουπόξυλο.

Το θύμα της κτηνώδους σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ακόμη σε κώμα μετά τον βιασμό και βασανισμό της από τον νεαρό δράστη, ο οποίος πλέον ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της ίδιας του της 12χρονης αδελφής, που φέρεται να συνέβη το 2022.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση εις βάρος της 29χρονης σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου, όταν ο Ουμάρ Ν. εισέβαλε στο σπίτι της, την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα. Η γυναίκα, που βιάστηκε επανειλημμένα, βασανίστηκε με σκουπόξυλο και εγκαταλείφθηκε στο διαμέρισμά της από τον διεστραμμένο άνδρα με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Μετά τη βάρβαρη επίθεση, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα στον Νοσοκομείο Pasteur στο Χερβούργο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί και οι νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο πολύ από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

11 μέρες μετά, και ενώ η γυναίκα παραμένει σε κώμα, σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον 18χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές Αρχές. Ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας.

Το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει λόγω έλλειψης στοιχείων, όπως μεταδίδει το BFMTV. Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στη Le Figaro ότι ο 18χρονος ερευνάται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του που συνέβη την περασμένη χρονιά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το πότε έγινε η συγκεκριμένη καταγγελία.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Με σύγχρονη τεχνολογία γεωεντοπισμού, διαπίστωσαν ότι στο στίγμα του κινητού του βρισκόταν στο σπίτι της 29χρονης την ώρα της επίθεσης.

Στη συνέχεια, συνέλαβαν τον νεαρό άνδρα στο διαμέρισμα της μητέρας του.

Κατά την ανάκριση, ο συλληφθείς «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.