Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

A I Σ X O Σ ! ! ! Σε αυτn την παραγκα ζει ο 82xρovoς, που οι Koυλnδες πεταξαv εξω απ το σπιτι του....



Εδώ περάσε τη νύχτα 82χρονος ανάπηρος Θεόφιλος Τζοχουνιδης.

Ο ηλικιωμένος άστεγος αρνείται να φύγει απ'το σπίτι που πέρασε μια ολόκληρη ζωή.

Το σπίτι που έζησε περισσότερο από μισό αιώνα και μεγάλωσε τα 3 παιδιά του.

Ο 82χρονος σήμερα θα κοιμηθεί σε αυτοσχέδιο σπιτάκι έξω απ'το σπίτι του, στο τσουχτερό κρύο, ενώ μες στο ζεστό σπίτι θα κοιμούνται οι μπράβοι του αγοραστή. 

Αυτη η καλύβα βρέθηκε σε ελάχιστες ώρες και γέμισε αμέσως με τα απαραίτητα για να μπορέσει ο 82χρονος να επιβιώσει χάρη στην αλληλεγγύη.

Αυτό το σπιτάκι είναι το σύμπτωμα των 2  κόσμων: 

Από τη μία ένας 82χρονος περνά τη νύχτα σε αυτοσχέδια καλύβα επειδή τον έδιωξε απ'το σπίτι του ένας πλούσιος & η αστυνομία.

Απ'την άλλη ένα ολόκληρο χωριό από τον Δήμο μέχρι τα συνδικάτα και τους γείτονες, τρέχει και γεμίζει την καλύβα με έπιπλα και θερμάστρα για να μείνει στο άνθρωπος στη ζωή.

21ος αιώνας


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.