Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Μην ανησυxειτε θα "εvσωματωθoυv" ! ! ! Θα πάρoυμε την Pώμn, θα γινει σφαγn εκατομμυριωv αvθρωπωv λεvε...Βίντεο

Ρεπορτάζ ΣΟΚ για τους αλλοδαπούς που έχουν οργανωθεi στην Ευρώπn...

Τι μεταδiδεται...


Σε μια πρόσφατη έκθεση βίντεο, η ιταλική ομάδα ειδήσεων Fuori dal Coro αποκαλύπτει την αυξανόμενη επιρροή του Ισλάμ στην Ιταλία μέσω ενός εκτενούς ερευνητικού βίντεο.
Η έκθεση επικεντρώνεται σε ένα αμφιλεγόμενο μουσουλμανικό ιεραποστολικό κίνημα που αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα προσηλυτισμού στον κόσμο.
Λειτουργώντας σε παγκόσμιο επίπεδο, η ομάδα εγείρει ανησυχίες λόγω της φερόμενης φιλοδοξίας της να αντικαταστήσει τους δυτικούς νόμους και αρχές με τη Σαρία.
Η έρευνα τονίζει την επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης και παρακολούθησης τέτοιων ιδεολογιών για τη διασφάλιση της ασφάλειας του ιταλικού και του ευρωπαϊκού πληθυσμού.
Μάλιστα στις συνεντεύξεις που θα δείτε, πέραν των σοκαριστικών τοποθετήσεων για τις γυναίκες ακούγεται η φράση: «Θα πάρουμε την Ρώμη»!
Άραγε σε αντίστοιχο ρεπορτάζ στην Αθήνα, πόσο πιθανό θα ήταν να ακουγόταν η φράση: «Θα πάρουμε την Αθήνα»;;;

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.