Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Γονατισαv στον Pωσο Hγετn, HΠΑ, ΕΕ και Γερμαvια...

Με λιγα λογια...

Παρε οτι θες , αφοπλιζουμε τους Ουκρανους και κανουμε ειρηνη...



Αποστρατικοποίηση μέχρι του σημείου να μείνουν δυνάμεις μόνο δυνάμεις εθνοφυλακής στην Ουκρανία και παραχώρηση των περιοχών που έχουν ενταχθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία είναι τα βασικά σημεία του σχεδίου που αποδέχονται ΗΠΑ και ΕΕ για το τέλος του ουκρανικού πολέμου και την παύση των διωγμών των ρωσόφωνων.

Δημοσίευμα της Bild με τον τίτλο «Νέο μυστικό σχέδιο για την Ουκρανία» παρουσιάζει τι επόμενες κινήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας αναφορικά με τον πόλεμο με την Ρωσία αποκαλύπτει πως Ουάσιγκτον και Βερολίνο, δέχονται την βασική απαίτηση για αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας και την παραμονή εν όπλοις μόνο δυνάμεων Εθνοφυλακής, δηλαδή ελαφρά οπλισμένων μονάδων, χωρίς πυροβολικό και τεθωρακισμένα και χωρίς Αεροπορία και πυραυλικές δυνάμεις.

«Ο ίδιος ο Ζελένσκι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει. Χωρίς καμία προτροπή από το εξωτερικό. Πρέπει να απευθυνθεί με δική του βούληση στον λαό του και να εξηγήσει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι απαραίτητες» αναφέρει πηγή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας στην Bild.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σχέδιο που απεργάζονται για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν περιλαμβάνει την άμεση πειθώ του, αλλά την μείωση των στρατιωτικών προμηθειών σε τέτοιες ποσότητες που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) θα είναι σε θέση μόνο να αμύνονται, αλλά όχι να επιτίθενται.


πηγη


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.