Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ζούσε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενω οι "αριστοκρατικές" οικογένειες που κυβέρνησαν;;;;;;;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Ο Θεός να την αναπαύσει.

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας ( δημοκρατία έχουμε...) ο σύζυγος της κηδεύτηκε με έξοδα των παιδιών του, και η ίδια μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ζούσε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι συγκρίσεις, είναι αναπόφευκτες.
Και με τις " αριστοκρατικές" οικογένειες που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον άμοιρο τόπο, και με τον Καιάδα στον οποίο τον οδήγησαν.
Πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ, υπολογίζεται η " περιουσία" της κυρίας Βικης Σταμάτη, η οποία δήλωσε πως φεύγει απογοητευμένη από την Ελλάδα και τους αχάριστους ( όσο αφορά την προσφορά του ανδρός της) Έλληνες.
Πάνω από διακόσια εκατομμύρια, η περιουσία του μακαρίτη αρχινονού της " δημοσιογραφίας" Τράγκα.
Τριακόσια και πλέον εκατομμύρια, η περιουσία της οικογένειας Παπανδρέου. Από γενιά σε γενιά, και υπό την στιβαρή " διαχείριση" της Μαργαρίτας Τσαντ η οποία ενεπλάκη στα πάντα! Και το εννοώ!
Ας μην θίξω το ύψος της περιουσίας της Αγίας Οικογένειας...
Η οποία αποζημιώνεται από το Δημόσιο ( συν τοις άλλοις και προκλητικά) ακόμη και για εκατό ρίζες ελιές, όταν τις καίει ο χιονιάς...
Τι άλλο να γράψω φίλες και φίλοι.
Ντρέπεται η ίδια η ντροπή.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.