Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Αληθειες για τα εμβολια που δεν θ ακουσεις στα καναλια....

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ...

Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ,

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΗ ,

ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΟΥΡΙΔΙΝΗ...

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ,

ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΚΑΙ ΟΧΙ "ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ" ,

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ,

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ...

Υ.Γ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεστε, διαβάστε τη δημοσίευση.,,


…Τα αρχικά εμβόλια που στόχευαν την πρωτεΐνη της ακίδας (Wuhan-1 spike) δεν παρείχαν ποτέ ποιοτικό έλεγχο της αλληλουχίας του DNA από παρτίδα σε παρτίδα. Ποτέ δεν παρείχαν στοιχεία για τη μεταγραφική ή μεταφραστική πιστότητα αυτών των προ-φαρμάκων.
Αυτό είναι εξαιρετικά σηµαντικό, καθώς τα εµβόλια ενσωµάτωσαν ένα νουκλεοτίδιο επιρρεπές σε σφάλµατα, γνωστό ως Ν1-µεθυλο-ψευδοουριδίνη (m1Ψ), που είναι γνωστό ότι αυξάνει το ποσοστό µεταγραφικών σφαλµάτων σε 250-300/εκατομύριο ή 1 σφάλµα ανά 4.000 νουκλεοτίδια.
Αυτό μεταφράζεται σε ένα σφάλμα σε κάθε μόριο εμβολίου που συντίθεται!
Εδώ ανακύπτουν και άλλα σοβαρά ζητήματα, καθώς τo mRNA των εμβολίων δεν είναι ακριβώς mRNA (!), καθώς στη θέση της ουριδίνης ενσωματώθηκε η ψευδοουριδίνη. Ο βασικός λόγος έγινε αυτό ήταν για να αυξηθεί ο χρόνος ημιζωής του “mRNA”, καθώς ως γνωστόν αυτός δεν ξεπερνά συνήθως τις 2 ώρες.
Το δύο βασικά μεγάλα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την τροποποίηση είναι:
-Πόσο διάστημα θα παραμείνει το ξένο γενετικό υλικό στον οργανισμό;
-Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα κατά την μετάφραση της πρωτεΐνης – στόχου (ακίδας);
Έχει αναγνωριστεί η παρουσία του “mRNA” στους λεμφαδένες των εμβολιασμένων για 60 ημέρες! Η παρουσία ξένου γενετικού υλικού για 60 ημέρες αποτελεί το πλέον μείζον πρόβλημα σε σχέση με τους μηχανισμούς που αναφέρουμε και τις βασικές αρχές της ανοσολογίας:
Όταν η ίδια η φύση δεν κρατάει τα δικά μας ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ mRNA στο σώμα μας παραπάνω από κάποιες ώρες τι μπορεί να συμβεί όταν ένα ΞΕΝΟ και ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ RNA ζεί μέσα μας 2 μήνες ;;
Το δεύτερο  ερώτημα βρίσκει την απάντηση στις αρχές της μοριακής βιολογίας και στο φαινόμενο της παύσης και της καθυστέρησης των ριβοσωμάτων:
Η παύση των ριβοσωμάτων μπορεί να προκαλέσει την αναδίπλωση της πρωτεΐνης με άγνωστους τρόπους. Το τελικό τρισδιάστατο σχήμα της αναδίπλωσης αποτελεί κρίσιμο καθοριστικό παράγοντα της πρωτεϊνικής λειτουργίας:
Εάν η ίδια αλληλουχία αμινοξέων διπλωθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους, οι δύο πρωτεΐνες που θα προκύψουν δεν θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο !! 
Ο λάθος σχεδιασμός ή η λανθασμένη μετάφραση ή μεταγραφή των mRNA και πλασμιδιακών DNA αντίστοιχα, μπορεί να οδηγήσει στην καρκινογένεση !!
Έχοντας σοβαρές πλέον ενδείξεις πως η πρωτεΐνη της ακίδας έχει τοξικότητα,  επηρεάζοντας μηχανισμούς που σχετίζονται με την λειτουργία του ενδοθηλίου, το μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA και τη λειτουργία των ογκοκατασταλτικών πρωτεινών p53, BRCA1 και 2,γίνεται κατανοητό ότι  η δημιουργία άλλων λειτουργικών πρωτεϊνών λόγω της ριβοσωμιακής παύσης εγκυμονεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους !! …
…Ανακαλύφθηκε ότι τα επίπεδα της ακίδας στους εμβολιασμένους ήταν υψηλότερα από αυτά των βαρέων πασχόντων από COVID-19 ! …
…Η παρουσία τροποποιημένων νουκλεοτιδίων στο ιικό RNA θα μπορούσε να συμβάλει στην ανοσολογική αποφυγή κατά τη διάρκεια της λοίμωξης. Η ψευδοουριδίνη πιθανότατα επηρεάζει πολλαπλές πτυχές της λειτουργίας του mRNA, καθώς και των δυνητικά επιβλαβών επιδράσεων της στην πιστότητα και την αποτελεσματικότητα της μετάφρασης…
…Τα δύο βασικά εμβόλια που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του mRNA, περιέχουν νανοσωματίδια λιπιδίων (LNPS), τα οποία όπως έχει φανεί στα πειραματόζωα, ευοδώνουν μία ισχυρή φλεγμονώδη απάντηση. Η ενδορινική έγχυσή των LNPs αύξησε σημαντικά την θνησιμότητα των ποντικών προκαλώντας φλεγμονώδη διήθηση των πνευμόνων τους !
…Ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό και σε ποια συγκέντρωση τα LNPs και το αντιγόνο(α) παραμένουν στους ανθρώπινους ιστούς ή στην κυκλοφορία ! …

Υ.Γ.1 Θυμήθηκα αυτό εδώ. Είναι πολλά, πάρα πολλά, απλά εγώ “ξέθαψα” αυτό.
Πολύ το διασκέδασαν εκεί οι δικοί μου…
Απλά να σημειώσω, έτσι, εκ περισσού δηλαδή, ότι ο μικρός Ραφαήλ στη δημοσίευση, ήταν ΗΔΗ άρρωστος.
Αυτοί που εμβολιάστηκαν, ήταν ΥΓΙΕΙΣ.
Όπως αυτοί στο Νταχάου…
Υ.Γ. Το πιάσατε τώρα για τα δύο καπάκια…;
Και να ήταν μόνο αυτά

Νίκος Ι. Αντωνιάδης


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.