Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Τι απεγιvε η γιατρoς, που εvnμερωvε για τα μπoλια και την εκλεισαv σε ψυxιατρεiο;

Η τύχη της δεν εχει απασχολήσει κανέναν....



Τον Μάϊο του 2021, μια γιατρός του Κέντρου Υγείας Λαμίας κλείστηκε χωρίς τη θέλησή της σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής, επειδή απέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους ότι υπάρχει κίνδυνος μυοκαρδίτιδας, ενώ δεν τους επιτρεπεται καν να γνωρίζουν ποιο εμβόλιο είναι τελικά αυτό που τους χορηγείται.

Ο Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Η. Κ. απομάκρυνε τότε τότε τη γιατρό με αναστολή καθηκόντων, ενώ ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σ. την παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με το Lamie Report, η γιατρός υπεβλήθη τότε σε ακούσια ψυχιατρική εξέταση στο Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου δύο ψυχίατροι έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και να παρακολουθηθεί.
Η τύχη της δεν εχει απασχολήσει κανέναν;;;;

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.