Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Πουλαει την Θρακη στην Τουρκια ο Τσιπρας για την ψηφο των μουσουλμανων !

Προκειμενου να μην χασουν τις καρεκλες τους οι Οσφυοκαμπτες Κυβερνωντες, παραχωρουν την Θρακη στον Σαλεμενο Σουλτανο.....



Τι γράφει το τουρκόγλωσσο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράσθηκε στην Κομοτηνή – Στο παιχνίδι για την κατάκτηση της εξουσίας η Αξιωματική Αντιπολίτευση τα δίνει ΟΛΑ στην Τουρκία – Η Θράκη κατρακυλά στην αγκαλιά της Άγκυρας, για χάρη της ψήφου των μουσουλμάνων

Η προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας εδώ στην Θράκη επί μακρά σειρά δεκαετιών, είχε στόχο την εφαρμογή της Ισονομίας και Ισοπολιτείας έναντι του μουσουλμανικού πληθυσμού που ζει στον τόπο μας.
Οι σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων, έχουμε την εδραία πεποίθηση, πως είναι άριστες, καθώς οι τελευταίοι απολαμβάνουν, εκτός των άλλων και τα πλεονεκτήματα της ιδιότητας του Ευρωπαίου πολίτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης ευημερούν εισπράττοντας όλες τις επιδοτήσεις και ενισχύσεις που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παράλληλα, ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα χωρίς κανένα περιορισμό ή παρέμβαση και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των τζαμιών που εδώ στην Θράκη είναι περισσότερα σχεδόν, από τις εκκλησίες.
Αυτό όμως το κλίμα της αρμονικής συμβίωσης τα τελευταία χρόνια διαταράσσεται από το μακρύ χέρι της Άγκυρας που ονειρεύεται την ενσωμάτωση της Ελληνικής Θράκης στον κορμό του Τουρκικού κράτους.
Οι δε παρεμβάσεις που γίνονται μέσω του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, χρόνο με τον χρόνο γίνονται προκλητικότερες, λόγω της λυσσαλέας αντιπαλότητας που διακρίνει τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος, τα οποία προκειμένου να αρπάξουν την καρέκλα της εξουσίας, είναι ικανά να συμμαχήσουν και με τον διάβολο.
Έτσι λοιπόν η ψήφος των μουσουλμάνων της Θράκης, που κατευθύνεται από το Προξενείο (βλέπε Άγκυρα), οδηγεί για την εξασφάλισή της, σε ανεπίτρεπτα φαινόμενα συναλλαγών που αγγίζουν τα όρια της “εθνικής μειοδοσίας”.
Ο λόγος που κάνουμε σήμερα αυτή την αναφορά, είναι ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μας έστειλε από την Κομοτηνή, τακτικός αναγνώστης της εφημερίδος μας.
Είναι γραμμένο εις την τουρκική και το παραθέτουμε σε μετάφραση.
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.