Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Υπουργός του Τσύριζα Σταύρος Κοντονής διορίζει στο δημόσιο λιποτάκτη αλκοολικό τοξικομανή αλλάζοντας τον νόμο για να το πετύχει!!!!!

Απίστευτο και ομως αληθινό!!!!!!
Τόση κατρακύλα στο Τσύριζα....
Τα ισοπέδωσαν όλα!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!
Kαταδικασθέντας για το αδίκημα της λιποταξίας, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή της 24ης Μαΐου 2018 μπορεί να διεκδικήσει μία θέση σε δημόσια υπηρεσία.

Με βάση την παραπάνω απόφαση και με προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 6.3.2018 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, «αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του Π.Δ του Κ, με την ../…2000 απόφαση του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιώς, σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και δεκαπέντε (15) ημερών για το αδίκημα της λιποταξίας στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο κατά συρροή, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για το διορισμό του σε δημόσια υπηρεσία, καθώς και για την έκδοση άδειας εργασίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security)».
 




Διαβαστε την συνεχια ΕΔΩ:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.