Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Γεμισε το Αιγαιο Αμερικανικα drones που σηκωνονται απο Ελληνικες βασεις

Το <ατυχημα> ειναι κοντα με τοση κινηση....
Σημασια ομως εχει το αμεσως μετα....




Ξεκίνησαν τα σαρωτικά κύματα των ιπτάμενων δολοφόνων στο Αιγαίο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν το εξής: «Για πρώτη φορά αμερικανικά drone επιχειρούν από ελληνικό αεροδρόμιο.»

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ άρχισε να χρησιμοποιεί drones MQ-9 Reaper από τη Βάση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, την ώρα που εντείνεται η γενικότερη ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία. Τα αεροσκάφη βρίσκονται προσωρινά στη Λάρισα, καθώς η βάση τους στην Αφρική επισκευάζεται.

Το προσωπικό που χειρίζεται την απογείωση και την προσγείωση των drones θα βρίσκονται στη Λάρισα, ενώ οι χειριστές στις ΗΠΑ θα χειρίζονται τις πτητικές λειτουργίες μέσω δορυφόρου, κάτι που συνηθίζεται για τα MQ-9. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, εντάσσεται αυστηρά στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης με στόχο την παρακολούθηση και αναγνώριση....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.