Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ρε πατε καλα ; Τι δουλεια εχει στην Θρακη ο Τουρκος υποψηφιος αφου οι Μουσουλμανοι της θρακης δεν εχουν δικαιωμα ψηφου στην Τουρκια ;

Φωναζει απο μακρια....
Ερχεται  στην Ελληνικη Θρακη για να δειξει οτι η Θρακη ειναι Τουρκικη.....
Και το ανεχεστε.....
ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 






Ο ανθυποψήφιος του Ερντογάν, ο Μουχαρέμ Ιντζέ αναμένεται να φτάσει σήμερα, Πέμπτη, στην Κομοτηνή, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Ο υποψήφιος με το κόμμα των κεμαλιστών, που διεκδικεί μερικές δεκάδες ελληνικά νησιά θα μιλήσει μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής νεολαίας.

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση, καθώς η επίσκεψη θεωρείται ιδιωτικού χαρακτήρα, οι αντιδράσεις είναι μεγάλες σε πολιτικό επίπεδο με αντιδράσεις τόσο από τα κπόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιλέγει......
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.