Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Οι ΗΠΑ θα πουλησουν τελικα F35 στην Τουρκια ; ;

Πολλα λεγονται , πολλα ακουγονται αλλα τιποτα δεν ειναι αξιοπιστο....
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι κοιτουν το συμφερον της χωρας τους εκτος απ τους δικους μας πολιτικους που κοιτουν το συμφερον της τσεπης τους ! ! !



Aπό το πρωί για άλλη μια φορά πλειάδα εγχώριων ΜΜΕ δημοσιεύουν και αναπαράγουν την είδηση του Reuters ότι πέρασε από την Επιτροπή της Γερουσίας μια πρόταση Νόμου που θα τεθεί προς ψήφιση εν καιρώ στην Γερουσία, η οποία προτείνει το «πάγωμα» της παράδοσης των F-35 στην Τουρκία.

Τίθεται το ερώτημα ποιοι και γιατί θέλουν να πειστεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι τελικώς η Τουρκία δεν θα παραλάβει το οπλικό αυτό σύστημα και άρα δεν υπάρχει ανάγκη για την χώρα να προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις... αυτοάμυνας.

Από πίσω βρίσκονται κύκλοι εγχώριοι και του εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να μην λάβει η Ελλάδα τα κατάλληλα μέτρα προς αντιμετώπιση του συστήματος.

 Δυστυχώς το «παραμύθι» αυτό θα συνεχιστεί και δεν θα τελ....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.