Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Προσπαθουν οι ΗΠΑ να προστατευσουν τους συμμαχους τους Τζιχαντιστες....

Δινουν εντολες και απαγορευουν στον Συριακο Στρατο να τους χτυπησει μεσα στην Συρια.....
Νομιζουν οτι ακομη ειναι Πλανηταρχες και απειλούν ευθέως οι ΗΠΑ τη Συρία με σφοδρή απάντηση σε περίπτωση που οι δυνάμεις του συριακού Στρατού προελάσουν νότια της Δαμασκού κατά του θύλακα των ισλαμιστών ανταρτών στην Νταραά, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών.
Η ανακοίνωση η οποία βέβαια στερείται κάθε λογικής, καθώς πρόκειται για ευθεία ανάμιξη στα εσωτερικά της Συρίας, έγινε ύστερα από πληροφορίες ότι ο συριακός Στρατός ετοιμάζεται να εξαπολύσει μεγάλη επίθεση κατά του τελευταίου οχυρού των ισλαμιστών ανταρτών στη νότια Συρία.
Πρόκειται για την περιοχή η οποία βρίσκεται μεταξύ της Νταραά και των κατεχομένων από το Ισραήλ Υψίπεδων του Γκολάν.
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.