Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αισχος ρε αλητες....Δεχτηκατε να υπαρχουν δυο Μακεδονιες, με μια γλωσσα, την Ψευτομακεδονικη..........

Καθε μερα που περναει ολο και περισσοτερα αισχη βγαινουν στην δημοσιοτητα.....
Νομιζουν οτι θα τα περασουν απ την βουλη χωρις να ειμαστε εκει ;





Το βράδυ της Τρίτης δημοσιεύματα από την ΠΓΔΜ κάνουν λόγο για πιθανή συμφωνία στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, αυτό είναι πιθανότατα το συμφωνημένο όνομα ανάμεσα στον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ζάεφ, όπως επισημαίνεται στα δημοσιεύματα, θα παραθέσει την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί στο θέμα.

Σε ό,τι αφορά το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», αν τελικά οριστικοποιηθεί, μένει να φανεί αν θα υιοθετηθεί με τη σλάβικη εκδοχή «Severna Makedonia» ή με την αγγλική «North Macedonia», επισημαίνουν τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

Σε «κορεοποίηση» οδηγούν πλέον τη Μακεδονία, καθώς και σύμφωνα με τις εξελίξεις της τελευταίας ώρας το «Βόρεια Μακεδονία» είναι αυτό που προκρίνεται ως η πλέον πιθανή «λύση» για το Σκοπιανό.

Έτσι αφού πλέον θα έχουμε τη «Βόρεια Μακεδονία» (δηλαδή τα Σκόπια) εκ των πραγμάτων η Μακεδονία γίνεται «νότια» και δεν είναι μόνο αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιθαγένεια θα είναι «Citizen of Northern Macedonian» δηλαδή «Βορειομακεδόνας», η γλώσσα θα παραμείνει Μακεδονική (Makedoniski), χωρίς να γνωρίζουμε αν θα παραμείνει έτσι ή θα μεταφραστεί

Σε ό,τι αφορά το όνομα Βόρεια Μακεδονία, είναι άγνωστο αν θα υιοθετηθεί με τη σλάβικη.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.