Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Υπουργος οικονομικων Ιταλιας Τζιοβάνι Τρία : Να φυγει απο την Ευρωζωνη η Γερμανια

Επιτελους καποιος τολμησε και μιλησε κατα της Γερμανιας....
Καποτε καποιος επρεπε να τους προσβαλει...
Αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους οτι οι Γερμανοι ειναι μεγαλυτεροι Μπαταχτσηδες της Ευρωπης !




Στη νέα Ιταλική κυβέρνηση, όπως έχει γίνει γνωστό, νέος Υπουργός Οικονομικών είναι ο οικονομολόγος κος Τζιοβάνι Τρία.
Στη θέση αυτή τοποθετήθηκε αντί του Πάολο Σαβόνα, ο οποίος υποστήριζε το σενάριο της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του Προέδρου της δημοκρατίας μαζί με τις υπόλοιπες γνωστές αλυσιδωτές αντιδράσεις, ωστόσο φαίνεται τελικά να συμμερίζεται σημαντικό μέρος των απόψεων του.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στη Λα Ρεπούμπλικα δήλωσε:

«Οι κκ Σαβόνα και Λα Μάλφα έχουν πει ότι η Ιταλική κυβέρνηση θα πρέπει να αντιδράσει σε όσους υποστηρίζουν το αναπόφευκτο της εξόδου της Ιταλίας από το ευρώ κι ότι, αντίθετα, η Γερμανία πρέπει να αποχωρήσει επειδή το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου της δεν είναι συμβατό με το καθεστώς σταθερής συναλλαγματικής ισοτιμίας που υπάρχει στην ευρωζώνη ή να αποδεχθεί.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.