Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Απαντηση στις απειλες των Τουρκων για τους πυραυλους που <μπορουν> να πληξουν την Αθηνα

Ευτυχως ακομη ο Ελληνικος Στρατος υπαρχει και μπορει προς το παρον να αντιμετωπισει τους Τουρκους.......
Προς το παρον ομως, αφου ο ΤΣΥΡΙΖΑ κανει φιλοτιμες προσπαθειες να τον διαλυσει !







Πρόσφατα από Τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάστηκε ο πύραυλος Bora-1 ο οποίος είναι ο Κινέζικος DF-12A/M20 και παράγεται στην Τουρκία μετά από σχετικές συμφωνίες.

Οι αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα όπλο το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι την Ελληνική πρωτεύουσα και να πλήξει την ενδοχώρα.

Αυτό όμως που δεν ανέφεραν τα τουρκικά ΜΜΕ είναι από που πρέπει να περάσει ο Bora-1 για να πλήξει στρατηγικούς στόχους στην Ελλάδα. Οι τρόποι για να καταστρέψεις τους συγκεκριμένους πυραύλους είναι τρεις, στο σημείο που εκτοξεύονται, κατά την διάρκεια της πτήσης και τέλος, πριν ο πύραυλος χτυπήσει τον στόχο.
Η Τουρκία αυτή την στιγμή και μέχρι και αν αποκτήσει τους S-400 είναι ευάλωτη στην Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας και στα όπλα που διαθέτει. Αυτό σημαίνει πως για να χτυπήσει Στρατηγικούς Στόχους στην Ελλάδα και με γνώμονα το βεληνεκές του Bora-1 θα πρέπει να εκτοξεύσει τους πυραύλους από εκεί που «σκάει το κύμα» στα παράλια της Μικράς Ασίας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα θα είναι ευάλωτο ακόμα και στο Ελληνικό πυροβολικό.

Ο δεύτερος τρόπος είναι.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.