Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πηραν ειδηση oi Σκοπιανοι, τι προδοτες μας κυβερνουν και τα θελουν ολα δικα τους τωρα......


Η λυση ειναι μονο μια ....κλεισιμο συνορων και αρση της αναγνωρισεως της FYROM......
Διαβαστε τι λενε και τι απαιτουν.....





Ο επικεφαλής της εθνικιστικής αντιπολίτευσης του κόμματος VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μιτσκόσκι ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook την ομιλία που έβγαλε σε συγκέντρωση πολιτών στο Πρίλεπ.

«Σήμερα βρέθηκα στην ηρωική πόλη του Πρίλεπ, μιας πόλης που πρόσφερε πολλά στην ΠΓΔΜ, έχοντας υπάρξει ορμητήριο παρτιζάνων και κομιτατζήδων και εστία ανυπακοής, αντίστασης κι επανάστασης.

Γι “αυτό μοιράστηκα με τον κόσμο εδώ τα συναισθήματά που μου προκάλεσε αυτό που είδαμε σήμερα, μια εικόνα απίστευτης ειρωνείας και υποκρισίας. Είδαμε σήμερα στελέχη της κυβέρνησης να παρατάσσονται μπροστά στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους αντάρτες μας. Μια εικόνα πολύ αντιφατική από μόνη της.....
H συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.