Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Turkish Stream, ΔΕΝ θα περασει απο Ελλαδα τελικα, αλλα απο Βουλγαρια...

Κανεις πια δεν εμπιστευεται την Ελλαδα......
Ξεφραγο αμπελι γιναμε.....
Οι μονοι <επενδυτες> πλεον ειναι λ@θρομεταναστες !






Τώρα ξεκινά η πραγματική φάση του σχεδίου του ρωσο-τουρκικού αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εισέρχεται στο σημείο που ο αγωγός πρέπει να πατήσει «βαλκανικό έδαφος» για να κατευθυνθεί προς Ευρώπη.

Η συμφωνία έκλεισε μεταξύ Ρωσίας-Βουλγαρίας και Τουρκίας για να περάσει ο αγωγός από την Ανατολική Θράκη.

Ολόκληρη η περιοχή θα πάρει φωτιά και οι κινήσεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι καθόλου τυχαίες.

 Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δέχτηκε τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπίας, στην οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Τόμισλαβ Ντόντσεφ και οι υπουργοί Οικονομικών Βλαντισλάφ Γκοράνοφ, Ενέργειας Τεμενούζκα Πετκόβα, Τουρισμού Νικολίνα Άνγκελκοβα, Πολιτισμού Μποιλ Μπάνοφ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Bulgartransgaz Βλαντιμίρ Μαλίνοφ και ο Πρέσβης της Βουλγαρίας στη Μόσχα Μπόικο Κότσεφ.

Μετά τη συνάντηση μεταξύ Βλαντιμίρ Πούτιν και Μπόικο Μπόρισοφ, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, ανακοινώθηκε πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας – Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ερντογάν, δέχονται να περάσει το «Τουρκικό Ρεύμα» (Turkish Stream) μέσω του εδάφους της Βουλγαρίας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, στην κοινή συνέντευξη τύπου τόνισε πως η «Ρωσία μαζί με την Τουρκία εργάζονται για να περάσει ο αγωγός μέσω της Βουλγαρίας και όχι της Ελλάδας».....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.