Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Αισχος ! ! ! Την εκδοση στην Τουρκια, Τουρκου δημοσιογραφου, που ζητησε πολιτικο ασυλο αποφασισε ο Αρειος Παγος

ΑΙΣΧΟΣ !
Την στιγμη που τα δικα μας παιδια βρισκονται χωρις κατηγορητηριο στις Τουρκικες φιλακες, ο Αρειος Παγος αποφασισε να εκδωσει Τουρκο δημοσιογραφο στην Τουρκια, που ζητησε πλιτικο ασυλο απ την Ελλαδα!






Την έκδοση του Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία αποφάσισε ο Άρειος Πάγος. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ο Καγιά είναι μέλος του TKP/ML (Τουρκικό Κομμουνιστικό Κόμμα/ Μαρξιστικό

Λενινιστικό), που χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση, και αποτελεί έναν από τους πιο καταζητούμενους τρομοκράτες στη λίστα του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών.

Ο 45χρονος, αιτών πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, δημοσιογράφος και ιστορικός στο επάγγελμα στη γειτονική χώρα, έχει υποστεί επανειλημμένα σοβαρά βασανιστήρια από τις τουρκικές αρχές και έχει περάσει χρόνια στην απομόνωση (6 χρόνια σε κελιά τύπου F), εξαιτίας των αγώνων του για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συνελήφθη αρχικά στα μέσα Απριλίου του 2015 μαζί με άλλους τρεις Τούρκους σε μια συντονισμένη πανευρωπαϊκή επιχείρηση κατά μελών της ΑΤΙΚ, της Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη.

Απελευθερώθηκε και συνελήφθη εκ νέου.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.