Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ληγμενα πινεις ρε αποτυχημενε Τοσκ@ ; Που την ειδες την ασφαλεια της χωρας ;

Ειναι για δεσιμο ;
Προκαλει απλως ; 
Η μας περναει για ηλιθιους ;




Τόσκας: Η ασφάλειας της χώρας αποτυπώνεται στις ανέμελες βόλτες ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας
«Μερικά χρόνια πίσω, η παραμικρή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας γινόταν πρωτοσέλιδο και τώρα οι επιτυχίες αποτελούν καθημερινότητα», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στη συνέντευξή του.

«Το κλίμα ασφάλειας αποτυπώνεται εξάλλου στα μεγάλα ρεύματα των τουριστών που έρχονται στη χώρα μας και τις ανέμελες βόλτες ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας», επισημαίνει επίσης στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Τόσκας, ενώ απαντά και στη μομφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα θέματα ασφάλειας, ότι ο κ. Μητσοτάκης «προσπαθεί να κινδυνολογήσει, προσπαθεί να χαϊδέψει τα αυτιά των συντηρητικών κύκλων, αλλά προσπαθεί να ψαρέψει ανάμεσα και στον απλό πολίτη, που πάντα θα ζητάει περισσότερη ασφάλεια και είναι λογικό αυτό».

Κατηγορεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «προσπαθεί να διογκώσει και τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραραβατικότητας».

Ερωτηθείς για το βαθμό ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού όσον αφορά τις δασικές πυρκαγιές, διαβεβαιώνει ότι «είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα προηγούμενα χρόνια».

Όπως σημειώνει: «Τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν ότι υπάρχει βελτίωση σε αρκετούς τομείς που έχουν σχέση με την ασφάλεια των πολιτών. Βλέπετε τις τεράστιες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας καθημερινά, μεγάλα κυκλώματα και συμμορίες....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.