Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Κοβουν τις συνταξεις και ζητανε απ την ΕΕ να αυξησουν τα HOT SPOT

Επιτηδες το κανουν ; 
Δεν εξηγειται αλλιως.....
Δεν ειναι χαζοι, ξερουν τι κανουν !


Σχέδιο αύξησης των θέσεων φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα έχει αποσταλεί από την ελληνική κυβέρνηση προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για την παροχή αντίστοιχης χρηματοδότησης. Εως τώρα η Ελλάδα έχει λάβει χρηματοδότηση για τη δημιουργία και λειτουργία 60.000 θέσεων φιλοξενίας αιτούντων άσυλο είτε σε camps είτε σε διαμερίσματα. Οι θέσεις αυτές δημιουργήθηκαν στη διάρκεια των τελευταίων 2,5 χρόνων, ωστόσο με τα νέα δεδομένα αύξησης των μεταναστευτικών ροών δεν επαρκούν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», η απάντηση από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναμένεται έως τα μέσα του επόμενου μήνα προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες επέκτασης των υφιστάμενων δομών φιλοξενίας, αλλά και η δημιουργία νέων camps.

Δεδομένης της αύξησης των μεταναστευτικών ροών η οποία αναμένεται να ενταθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σχεδιάζει τη δημιουργία σημείων τράνζιτ στην ενδοχώρα. Στα κέντρα αυτά θα συγκεντρώνονται και θα παραμένουν για λίγες ημέρες οι νεοαφιχθέντες μετανάστες είτε από τα νησιά είτε από τον Εβρο, προκειμένου να.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.