Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Απο τρελο μαθαινεις την αληθεια ! Ο Σαλεμενος Σουλτανος ειπε: «Οι ΗΠΑ απομονώθηκαν απ'όλους - Θα τις εξαλείψουμε μαζί με Κίνα, Ρωσία και Γερμανία»

Ρε Αμερικανακια....
Χαμπαρι δεν παιρνετε απο το δουλεμα που σας ριχνει ο Σαλεμενος ;


Σε άρθρο του στη Yeni Safak ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, αρχισυντάκτης της εφημερίδας που εκφράζει την ερντογανική προπαγάνδα, αλλά πάνω απ'όλα στενός φίλος και πρωτεύων σύμβουλος του ίδιου του Τούρκου προέδρου Ρ.ΤΕρντογάν, προβλέπει παγκόσμια απομόνωση των ΗΠΑ με αφορμή τα πεπραγμένα τους με το Ιράν, στην οποία θα πρωτοστατήσουν η Τουρκία μαζί με τις Κίνα, Ρωσία και Γερμανία.

Η άποψη Καραγκιούλ είναι και η άποψη Ερντογάν: Αποτελεί προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς ότι πολύ εύκολα θα στραφούν προς άλλες συμμαχίες εναντίον τους εάν τους δημιουργήσουν προβλήματα κάθε είδους.

Είτε με τους Κούρδους, είτε με την προεδρική εκλογή, είτε υποτιθέμενο πρόβλημα με προμήθεια οπλικών συστημάτων.

Σημειώνεται ότι χθες ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου δήλωσε: «Αν δεν μας έδιναν τα F-35 οι ΗΠΑ θα παίρναμε τα ρωσικά Su-57 και θα κλείναμε το Ιντσιρλίκ»​

Όπως γράφει ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, «αυτό που συμβαίνει στη Συρία στην πραγματικότητα συμβαίνει παγκοσμίως».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ προσπαθούν να αναχαιτίσουν το Ιράν στην περιοχή μέσω της........
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.