Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Εχουμε τα καλυτερα ΑΟΠΛΑ υποβρυχια ! ! !

Καλα διαβασατε....
ΑΟΠΛΑ ! ! !






Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποφασίσαμε να εξοπλίσουμε τους φονιάδες του Πολεμικού Ναυτικού με νέες εξελιγμένες τορπίλες ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων ηλεκτρονικών συστημάτων, δείγμα και αυτό της ταχύτατης ολοκλήρωσης πλέον «μίνι» καίριων εξοπλιστικών  προγραμμάτων.

Ετσι, αποφάσισε να προχωρήσει η διενέργεια διεθνούς ανοιχτού και δημοσίου τεχνικού διαλόγου με σκοπό την πληρέστερη κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών της μελλοντικής προμήθειας τορπιλών βαρέως τύπου για τα τέσσερα υποβρύχια Type 214 και το μοναδικό εκσυγχρονισμένο Type 209/1200AIP.

Ένα ενδιαφέρον animation είχε αναρτηθεί πριν μερικά χρόνια στο youtube για τις δυνατότητες των υποβρυχίων 214 (κλάση Παπανικολής). Το βίντεο είχε επιμεληθεί η Ελληνική Αμυντική Ανασκόπηση.

Στο animation παρουσιάζονται συνοπτικά οι δυνατότητες των υποβρυχίων αυτών τα οποία μπορούν να πλεύσουν επί 315 ώρες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Στο βίντεο παρουσιάζεται η επεξήγηση του συστήματος αναερόβιας πρόωσης αλλά και τα όπλα του υποβρυχίου.

Επίσης προβάλλεται εν συντομία πως γίνεται πρακτικά αναβάθμιση των υποβρυχίων κλάσης Ποσειδών ώστε να έχουν σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με τα 214.

Αυτό το λέμε γιατί, μέχρι τώρα τα πλέον σύγχρονα υποβρύχια του ΠΝ, τα κλάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ή type-214HN(S-120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, S-121 ΠΙΠΙΝΟΣ , S-122 ΜΑΤΡΩΖΟΣ, S-123 Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ) σχεδίασης HDW κατασκευής των 3 εξ αυτών στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, δεν είχαν …τορπίλες!

Απίστευτο και όμως ελληνικό......
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.