Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αυστρια : Λ@θρομετ@ν@στες τελος ! ! ! Η Ελλαδα ακουει ;

Η Ελλαδα δυστυχως δεν ακουει....
Οχι γιατι κοιμαται....
Αλλα, γιατι ειναι ακυβερνητη ! ! !


Τηλεφωνικές επαφές «με όλους τους ομολόγους του, από την Ελλάδα μέχρι την Σλοβενία», για να εξετάσουν το προσφυγικό, προτίθεται να έχει από σήμερα ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Χέρμπερτ Κικλ, του συγκυβερνώντος – με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς – εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Μάουερμπαχ της Κάτω Αυστρίας, όπου ολοκληρώνεται σήμερα μία διημερίδα της κυβέρνησης συνασπισμού.

Προειδοποιώντας, ότι δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί η κατάσταση με το «ανεξέλεγκτο κύμα προσφύγων» το 2015 και 2016 και εκφράζοντας τις «ανησυχίες» του για τις, όπως ισχυρίστηκε, σαφώς αυξανόμενες και πάλι ροές μεταναστών, ο Χέρμπερτ Κικλ εξήγγειλε το κλείσιμο όλων των αυστριακών συνόρων.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.