Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΛΛΗΝΑ, δες το βιντεο αυτο...Δες τι εχει αυτο το εμβολιο που θελουν να βαλουν μεσα σου ! ! !

Η άσκηση ενός δικαιώματος από αυτά που συνιστούν την συνταγματικά κατοχυρωμένη “ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας” , όπως είναι η ελευθερία κίνησης, εργασίας, του συνέρχεσθαι  κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (τόσο με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και με βάση τις Διεθνείς Συνθήκες, όπως η ΕΣΔΑ) να μην είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη για όλους τους πολίτες της χώρας. Στην έννοια της απαγόρευσης απόλυτης άσκησης του δικαιώματος, εντάσσεται και η άσκησή του “υπό προυποθέσεις” ή περιορισμούς που το καθιστούν από απόλυτο, “σχετικό”.

Η επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που επεμβαίνει ανεπίτρεπτα στον σκληρό πυρήνα του απόλυτου αυτού δικαιώματος, είναι ΠΛΗΡΩΣ αντισυνταγματική, γιατί εξαρτά την άσκησή του υπό προυποθέσεις για το άτομο που θα αρνηθεί να εμβολιαστεί.

Όπως αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα να υποχρεωθεί κάποιος σε αιμοδοσία για να σωθεί συνάνθρωπός του που κινδυνεύει, αν δεν το επιθυμεί, κατά τον ίδιο τρόπο αποτελεί σοβαρότατη συνταγματική εκτροπή η υποχρέωση εμβολιασμού, η οποία, εκτός όλων των άλλων, έρχεται και σε πλήρη αντίθεση με τον επίσης υποχρεωτικό για όλους τους γιατρούς, όρκο του Ιπποκράτη.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός καταντά τον άνθρωπο από ελεύθερο άτομο σε “πράγμα” ή ζώο, αφαιρώντας του το δικαίωμα αυτενέργειας που κάποιος δεν χάνει ούτε στη φυλακή ( για παράδειγμα απαγορεύεται  η καταναγκαστική εργασία και εκεί, καθότι το δικαίωμα της εργασίας είναι και αυτό συνταγματικά κατοχυρωμένο).

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά υποδούλωση, σκλαβιά και δεν μπορεί να ισχύει σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Πολιτεία και με ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογία, πλήττοντας ευθέως τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος και της ανθρώπινης υπόστασης.

Ως εκ τούτου η αντίδραση σε όλα τα επίπεδα, στο δρόμο, στα Δικαστήρια, στους διεθνείς θεσμούς αποτελεί μονόδρομο και υποχρέωση κάθε ελεύθερου πολίτη.

Η ΕΛΑΣΥΝ, πρωτοπόρος σε αυτή την μάχη από την αρχή, ως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντέδρασε σε αυτές τις μεθοδεύσεις, θα πρωτοστατήσει και πάλι ώστε να αναδείξει το αυτονόητο.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.