Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Σημερα οι "Καημενοι", μπηκαν σε αγροκτημα και εσφαξαν την κατσικα, αυριο τον ιδιοκτητη, τον Ελληνα;

Λέσβος: Νέα επιδρομή αλλοδαπών σε αγρόκτημα...
Έσφαξαν κατσίκα…
Αυριο τι θα σφαξουν;
Τον ιδιοκτητη, τον Ελληνα, που δεν του επιτρεπουν να υπερασπισει την περιουσια του και την ζωη του; 

Συνελήφθησαν λοιπον, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, εννέα αλλοδαποί ψευτοπρόσφυγες, για  ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή του Αφάλωνα κοντά στη Μόρια και έκλεψαν κατσίκα την οποία και θανάτωσαν. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σφαγίων, τοποθετημένα σε νάιλον σακούλες.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά μέτρα για την πρόληψη και καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας, οδηγούνται, στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Φυσικά δεν πρόκειται να απελαθούν ποτέ. Αντίθετα μετά την όποια ποινή που θα τους επιβληθεί, θα μεταφερθούν ως «ευπαθείς» στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση και ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.