Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Επέστρεψε, ο ψαλτης που διεδιδε fake news για τους νεκρους της κορωνογριπης, για να μας πει, πόσο πολύ «δαγκώνει» ο κορωναϊός ! ! ! (Γιατι ομως, τον φυλαει η Αστυνομια;)

Του χαλασαμε την πιατσα...
Ξυπνησαμε αρκετους απο εδω μεσα...
Και καθε μερα τον παιρνουν χαμπαρι κι αλλοι πολλοι...
Και ξαναβγηκε στα καναλια να μας πει τι; 
Οτι μας εσωσαν τα μετρα του και οχι ο ηλιος που εξαφανισε την γριπουλα...
Ποιος;
Αυτος που διεδιδε, fake news, ψευδεις ειδησεις, για τους νεκρους απο κορωναιο, που μετρουσε οτι ηθελε, οπως ηθελε, ελεγε οτι τον βολευε  και τ αρπαζε απο τις φαρμακευτικες εταιρειες...
Ετσι λοιπον...

«Δεν μπορούμε να το πάρουμε στα αστεία, δεν έχει τελειώσει ακόμη η πάλη με τον ιό».
Ο Σωτήρης Τσιόδρας έκανε την επανεμφάνιση του σήμερα στο γυαλί για να «τσιτώσει» τον κόσμο που φαίνεται πως πλέον έχει χαλαρώσει πολύ σε σχέση με τον κορωναϊό, θέλοντας έτσι να επαναφέρει τον φόβο και τον κίνδυνο, εν όψει των θεραπειών που εγκρίνονται και των… εμβολίων που ετοιμάζονται να πλασάρουν στον γενικό πληθυσμό.
Επέστρεψε, λοιπόν, για να υποστηρίξει πόσο πολύ «δαγκώνει» ο κορωναϊός με σαφή στόχο να επαναφέρει την κινδυνολογία…

«Χώρες που χαλάρωσαν τα μέτρα, κατέγραψαν σταδιακή αύξηση των περιστατικών σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», επισήμανε ο Τσιόδρας και πρόσθεσε ότι: «Θα απαιτηθούν τουλάχιστον 10 με 15 ημέρες από την αρχή της άρσης των μέτρων ώστε να δούμε αν τα καλά δεδομένα παραμένουν ίδια. Αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από εμάς τους ίδιους και τη συμπεριφορά μας.

Ο ιός θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσα μας και γι’ αυτό νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα υγιεινής και τις αποστάσεις. Οι λαοθάλασσες του Σαββατοκύριακου δείχνουν άγνοια κινδύνου και υποτίμηση της προσπάθειας που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα».

Ακολούθως ο Σωτήρης Τσιόδρας κάλεσε τους πολίτες να αναζητούν εναλλακτική λύση για τη μετακίνηση τους και να αποφεύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αν αυτό δεν είναι απαραίτητο. «Όταν πρέπει να τα χρησιμοποιούν, να φορούν μάσκα και να τηρούν την υγιεινή των χεριών. Είδα πολλά λάθη, όπου η μάσκα κάλυπτε μόνο το στόμα η μόνο το πιγούνι.

Η χρήση μάσκας είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αντισηπτικό και ένα σακουλάκι όπου θα μπορεί να αποθηκεύεται και να απορρίπτεται εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί. Αν δε χρησιμοποιείται σωστά κάνει κακό αντί για καλό. Δεν χρειάζονται χειραψίες και αγκαλιές με ανθρώπους που είχαμε να δούμε πολύ καιρό.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την υγιεινή των χεριών, ιδίως μετά από κάθε επαφή με άψυχα αντικείμενα όπως πόμολα κουμπιά χειρολαβές και αλλά να μην ξεχνάμε να πλένουμε τα χέρια μας όταν γυρίζουμε στο σπίτι. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και σε εξωτερικούς χώρους ιδίως όταν σημειώνεται υψηλός συγχρωτισμός.

Να αποφεύγουμε τις επαφές με πολλά και διαφορετικά άτομα την περίοδο αυτή και να παραμένουμε σε ένα δικό μας στενό φιλικό οικογενειακό εργασιακό κύκλο, προκειμένου να μην εκτιθέμεθα περισσότερο στον ιο.

Η επιτήρηση της υγείας μας, παραμένει εξαιρετικά σημαντική και οποιοδήποτε σύμπτωμα που παραπέμπει σε αυτά του κορωνοϊού θα πρέπει άμεσα να μας κινητοποιεί».

Ταδε εφη ο ψαλτης των Fake news.....
Εγω παντως δεν τον πιστευω ! ! !









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.