Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Συμμοριτης του ISIS: Ο Ερντογάν μας κορόιδεψε, με λίγα χρήματα, κρέας και κοτόπουλο. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Συμμορίες οι οποίες βρίσκονται στην Ιντλίμπ και υπάγονται στην Τουρκία, άρχισαν να παραδέχονται τη σχέση τους με τον Ερντογάν και να λένε πως ο Ερντογάν “τους πούλησε”.

Πολλές φορές μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί με έγγραφα, πως η μεγάλη πλειοψηφία από τις συμμορίες που παιρνουν μέρος στον εμφύλιο της Συρίας με πρώτες την ISIS και την Ελ Νουσρα, υπάγονται στην Τουρκία και ότι πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων οι Ουρφα, Αντεπ και Χατάι, χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευσή, την επιμελητεία, τα πυρομαχικά και την εγκατάστασή των βάσεων τους. Αυτό το επιβεβαιώνουν τα σχετικά με τις συμμορίες έγγραφα που κατασχέθηκαν αλλά και οι ίδιες τους οι ομολογίες.

Η στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε κατά της Ιντλίμπ, όπου οι συμμορίες είχαν συγκεντρωθεί με συμφωνία Τουρκίας και Ρωσίας, έκανε τις συμμορίες να απευθυνθούν στους ίδιους τους φίλους τους. Οι συμμορίες άρχισαν να παραδέχονται τη σχέση τους με τον Ερντογάν και να λένε ότι δια μέσω αυτού συμφώνησαν και με τη Ρωσία.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
Σε ηχητικό που δημοσιεύτηκε και φέρεται να ανήκει σε μέλος συμμορίας που βρίσκεται στην Ιντλίμπ, ακούγονται ομολογίες σχετικά με τη σχέση Ερντογάν με τις συμμορίες.

Στο ηχητικό ακούγονται οι εξής εντυπωσιακές ομολογίες: “Πολλές περιοχές με πρώτες τις Χάμα, Χούμους, Χουτα και Χατάι που τις ελεγχαμε, ο Ερντογάν μας κορόιδεψε με λίγα χρήματα κρέας και κοτόπουλο και μας έφερε στην Ιντλίμπ. Τώρα στην Ιντλίμπ θα μας πουλήσει για μία ακόμη φορά. Εμείς παλαιότερα ως Άραβες δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τους Κούρδους. Δεν υπήρχε κάποια έχθρα. Παλαιότερα ήμασταν φίλοι και αδέρφια με τους κούρδους. Ο Ερντογάν μας έκανε εχθρούς μεταξύ μας. Μας έβαλε να επιτεθούμε στους κούρδους. Τώρα οι Κούρδοι ότι και να κάνουν ενάντια σε μας και στην αντιπολίτευση της Συρίας έχουν δίκιο. Αυτή η πολιτική που ακολουθούσε ο Ερντογάν δεν μας είναι άγνωστη. Αυτή είναι η πολιτική που επί 400 χρόνια ακολουθούσαν οι Οθωμανοί, την ίδια ακολουθεί και ο Ερντογάν.”

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Η φωνή που ανήκει σε μέλος συμμορίας προς το τέλος, ακούγεται να μετανιώνει και να λέει “Ποτέ μην εμπιστεύεστε τους Τούρκους, διότι αλλωστε οι Τούρκοι εμάς τους Άραβες μας αποκαλούν “βρώμικο λαό”.

https://anfturkce.com/kurdistan/Idlib-deki-ceteler-erdogan-bizi-satti-125133
14/5/2019
Tags: ANF Ajansa Nûçeyan a Firatê

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.