Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Γι αυτο εκοψαν το ψηφοδελτιο της Χρυσης Αυγης (Ελληνικη Αυγη), απο την Θεσσαλονικη.....ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Οταν κανουν δουλειες στο γονατο...
Τοτε ολα μπορουν να συμβουν....
Και βρηκαν ευκαιρια οι καλοθελητες και τους αφησαν στα κρυα του λουτρου...
Διαβαστε....




Μια αβλεψία στην κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων ανά διαμέρισμα ήταν η αιτία της απόρριψης του ψηφοδελτίου και συνολικά της υποψηφιότητας της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς νομική ή η πολιτική ομάδα που είχαν αναλάβει να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο για τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους της πόλης φαίνεται πως δεν είχε μελετήσει καλά τον «Κλεισθένη» και... ξέχασε να ορίσει υποψήφιο σύμβουλο σε ένα συκγκεκριμένο διαμέρισμα της πόλης.

Το αποτέλεσμα ήταν ο φάκελος της υποψηφιότητας της «Ελληνικής Αυγής» να είναι ελλιπής και βάση του νόμου να απορριφθεί.

Έτσι το δημοτικό συμβούλιο θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση του 3ου ελληνικού κόμματος, το οποίο μάλιστα θα διπλασίαζε την δύναμή του ακόμα κι αν έπαιρνε το ίδιο ποσοστό που είχε λάβει το 2014 λόγω της απλής αναλογικής που εφαρμόζει το σύστημα του «Κλεισθένη»

Ένα ερώτημα που προκύπτει μετά από όλα αυτά είναι που θα οδεύσει το 5-7% που αναμενόταν να λάμβανε στον Δήμο το ψηφοδέλτιο του Α.Ματθαιόπουλου.

Αρκετοί ψηφοφόροι της ΧΑ θα φλερτάρουν με τις υποψηφιότητες Π.Ψωμνιάδη και Γ.Ορφανού....




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.