Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Παρακρουση και εγκεφαλικα προκαλεσε ο Στρατηγος Συναδινος, στις Τουρκικες εφημεριδες...

Λιγα λογια καθαρα και ξαστερα...
Γιατι μονο αν σε φοβουνται σε σεβονται τα Μεμετια...
Και αυτο κανει ο Στρατηγος μας...
Τους μιλα ετσι,  για ναναι σιγουρος οτι θα καταλαβουν...
Δειτε τι γραφουν οι Τουρκοι....






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Θρασύτατο σχόλιο από Έλληνα ευρωβουλευτή σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν
Ο πρώην διοικητής ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας και νυν ανεξάρτητος (πρώην της Χρυσής Αυγής) Έλληνας ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός έκανε ένα θρασύ σχόλιο σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν χρησιμοποίησε την εξής φράση: ¨Η Τουρκία και ο Ερντογάν γαβγίζουν και στέλνουν γεωτρύπανα στην Κύπρο. Kαλά τα διαβήματα από ΗΠΑ, ΕΕ, Αίγυπτο, Ισραήλ, αλλά αυτοί καταλαβαίνουν μόνο μία πολιτική:  100 τόνους ατσάλι στα κεφάλια τους και τους μπερέδες μας καρφωμένους εκεί που δεν το περιμένουν¨.




πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.